קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כמה שאלות בקשר למ"כ... מי שיודע כנסו בבקשה
    על ידי White Dragon בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 07-11-2005, 23:32
  2. כמה שאלות בקשר לפיפא 2006
    על ידי nadavos בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 18:22
  3. כמה שאלות בקשר לפיפא 2006
    על ידי nadavos בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 14:47
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 21:27
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

כמה שאלות בקשר לנרגילה...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    507

ברירת מחדל כמה שאלות בקשר לנרגילה...

יש לי כמה שאלות בקשר לנרגילה .. אני מעשן נרגילה כבר הרבה זמן אבל לא יצא לי לקנות אחת וארגנתי כסף.. יש לי 150 שקל .. חשבתי לשאול אותכם מה חשוב שיהיה בנרגילה?
    איך כדאי שהיא תיראה?
    איזה כד?
    איזה גודל הכי טוב?
    פעם אמרו לי הכי טוב יציקה... מזה בכלל?
    איזה צינור ? להכין לבד או שאפשר לקנות משו טוב?
    בקיצור עם 150 שקל אפשר לקנות משו טוב? או לחשוב על סכום יותר גדול ? ואם מישהו מכיר חנויות טובות באיזור חיפה והקריות אני ישמח לעזרה...תודה מראש לכל העוזרים

2. קישורים ממומנים

משתמש אטרף האוואטר של L.K
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שער 5 זה הבית של האדומים

ב180 שקל קניתי נרגילה תימנית משו בת זונה
    Take me, touch me, hold me like you mean it
    Make me come alive

קולעים אל חוט השערה לא מחטיאים !

יש לי כמה שאלות בקשר לנרגילה .. אני מעשן נרגילה כבר הרבה זמן אבל לא יצא לי לקנות אחת וארגנתי כסף.. יש לי 150 שקל .. חשבתי לשאול אותכם מה חשוב שיהיה בנרגילה?
    איך כדאי שהיא תיראה?
    איזה כד?
    איזה גודל הכי טוב?
    פעם אמרו לי הכי טוב יציקה... מזה בכלל?
    איזה צינור ? להכין לבד או שאפשר לקנות משו טוב?
    בקיצור עם 150 שקל אפשר לקנות משו טוב? או לחשוב על סכום יותר גדול ? ואם מישהו מכיר חנויות טובות באיזור חיפה והקריות אני ישמח לעזרה...תודה מראש לכל העוזרים

קודם כל חחח אני מדגיש שלא אני רשמתי את זה, וקרדיט ענק לגיל ששון ולאתר אבוללה, המדריך הזה במקרה היה לי במחשב ולא הבאתי לינק כי פרצו לאבוללה לאתר טוב אז נתחיל..

כל החיים שלכם ראיתם נרגילה ועכשיו בא גם לכם? אין לכם מושג מאיפה מתחילים? אבוללה נרגילות מביאים לכם את המדריך למנרגל המתחיל!
    לכל מי שרוצה לנסות אבל מפחד, לכל מי שקיבל מתנה אבל לא יודע מאיפה להתחיל, לכל מי שכבר שכח איך עושים את זה, אבוללה נרגילות מציגים את:

מאת גיל ששון ואבוללה
    גל הנרגילות חזר לארצנו לפני שנים אחדות והיום הנרגילות משגשגות מתמיד. מדי יום ויום מספר המנרגלים המאושרים גדל ומנרגלים חדשים נוספים מדי שעה. בעוד שחלוצי הנרגילות בארץ היו צריכים לעבור דרכים מלאות זחנבוטים (* הסבר בקרוב) כדי להשיג חצי נרגילה חלודה מעפנה עם טבק דוחה, היום כל מנרגל מתחיל יכול להשיג את כל מה שהוא רוצה וצריך ללא מאמצים מיוחדים. (ותודה לאבוללה נרגילות)
    יאללה, שנתחיל?

ישנם מלא סוגים של נרגילות: לוביות, ירדניות, מרוקאיות, עיראקיות, לבנוניות, סוריות, תורכיות ומצריות ועוד..
    בישראל ובמדינת אבוללה משתמשים בעיקר בשני סוגי נרגילות: מצרית וסורית. שתי הנרגילות מומלצות אבל הבדלים משמעותיים...
    הנרגילה הסורית עשויה מנירוסטה חזקה וכבדה. יש לה עיטורים עדינים וקטנים מאוד והיא נראית כמו עבודת יד.
    הנרגילה המצרית עשויה מנחושת יצוקה וכבדה. יש לה עיטורים גסים וגדולים מאוד. בנוסף, הנרגילות המצריות יכולות להחזיק מעמד עשרות שנים.
    גם הנרגילה הסורית וגם הנרגילה המצרית באות בדגמים שונים, גדלים שונים ומחירים שונים, אולם הנרגילה הסורית נחשבת לאמינה יותר ויקרה יותר מהמצרית.

הופה, החלטתם לקנות נרגילה? סחתיין.
    בקניית נרגילה חשוב לקבל את כל החלקים הבאים: גוף הנרגילה, ואזה, צלחת, ראש, צינור, גומיות חיבור, מלקחיים, גולה לארובה של הנרגילה.

הגולה היא שסתום חד כיווני שאוטם את הנרגילה ועימה ניתן לשחרר עשן חונק מהואזה. שימו לב לפרט זה בקניית הנרגילה.
    שאלה נפוצה מאד בקניית הנרגילה היא מה עדיף: נרגילה יצוקה או לא-יצוקה ומה ההבדל?
    נרגילה יצוקה היא נרגילה שעשויה מחומר מלא. גוף הנרגילה לא חלול.
    בעקרון ? איכות העישון בין יצוקה ללא-יצוקה (שעשויה מחומר אל-חלד) היא אותה איכות אבל יש פרטים נוספים שכדאי להשוות: נרגילה יצוקה שוקלת הרבה יותר מנרגילה לא יצוקה.
    נרגילה יצוקה שורדת יותר זמן. הגוף לא מתעקם והיא עמידה בפני פגיעות וחורים.
    בנוסף, בנרגילה לא-יצוקה שמים חול כדי לאזן אותה. בנרגילה יצוקה אין חול (החול יכול להתפזר בתוך גוף הנרגילה ולדפוק אותה) כי היא לא צריכה איזון. באופן כללי, המומחים מציעים תמיד להשקיע בנרגילה יצוקה.

בכל נרגילה יש צינור. ישנם בארץ מספר צינורות: תורכי, מצרי, סורי, טוניסאי וצינור מזגן.
    הצינור התורכי מאופיין בסחיבה קלה מאד ומוט אחיזה עצום בגודלו. ניתן להשיג אותו בתורכיה ובמעט מקומות בארץ.
    צינור מצרי הוא הפושטי ביותר. זול מאד ויש לו תופעות זחנבוטים בכמויות אדירות. (*זחנבוטים - גרגירים ופירורים שנכנסים לפה של המנרגל בזמן השאיפה. פרורים אלה יגרמו למנרגל להשתעל, לעשות פרצוף חמוץ לכמה שניות ולדפוק קללה על המוכר שממנו הוא קנה את הצינור. תופעה לא נעימה בכלל.). לצינור הזה יש יציאות בצורות שונות - קוברה, חרב, עץ, עץ עם מתכת וכדומה. לצינור הזה יש צורות רבות. הסחיבה שלו די קלה.

צינור סורי הוא צינור הנרגילה הכי טוב המיוצר אותו במפעלי התעשייה של הנרגילות. הוא קל מאוד, סחיבה קלה, בעל פית ברזל ויציאת חיבור המתואמת יפה לנרגילה. בקניית הנרגילה תדרשו את הצינור הזה.
    צינור טוניסאי הוא צינור דומה מאד לצינור מצרי והסחיבה שלו קשה. הוא מעוטר בפונפון עם חרוז ויש לו עיצוב חביב.
    (באופן כללי הצינור המצורף הוא לפי סוג הנרגילה - צינור סורי לנרגילה סורית, צינור מצרי לנרגילה מצרית והבנתם את הקטע...)

בקניית נרגילה אתם אמורים לקבל 3 גומיות חיבור. הגומי הראשון מחבר את הנרגילה לואזה, בד"כ הוא בצבע שחור והוא די גדול. הגומי השני מחבר את הראש לנרגילה, בד"כ הוא שקוף וקטן. הגומי השלישי והאחרון מחבר את הצינור לנרגילה, בד"כ הוא שקוף והוא יותר קטן מהגומי של הראש.

ישנן חברות טבק רבות בארץ ורובן באמת טובות.
    להלן מספר חברות טבקים (לא הכל), אתם מוזמנים לטעום ולהחליט מה תנרגלו:
    אל-נח'לה ("הדקל", מיוצר במצרים, נחשבת לחברת הטבק הטובה בעולם)
    אל-וואחה ("נווה המדבר", מיוצר בירדן, אהובה מאוד בישראל)
    אל-סולטן
    אל-בוסטן
    טבקים נוספים, המיוצרים בארץ ולא ממש מומלצים הם: אראביק פאקטורי ושחרורי.

הקרבות בין אוהבי וואחה לאוהבי נח'לה לעולם אינם נפסקים. אתם יכולים לראות מה הלך בבחירת "טבק השנה" האחרונה.

כמו הטבקים יש גם סוגים רבים של פחמים (הדרושים להדלקת הראש). הנפוצים ביותר הם:
    סטאר ? מופיע עם תוויות שונות אבל כולם מיוצרים ע"י אותה חברה. סוגי תוויות : "סטאר", "נח'לה", "דניאלס" וגם "אום כולתום". פחם הסטאר הוא סינתטי (כימי). לוקחים פחמים של מנגל ומפוררים אותם. לאחר מכן הם הודבקו בצורת הפחם ע"י דבק דליק. כמובן שפחם זה מהול בחומרים לא-בריאים.
    כיפה ? גם הוא מופיע עם תוויות שונות אבל לא באותה כמות כמו הסטאר. הוא בא בצורת כיפה והוא עשוי באותה שיטה כמו הסטאר רק שבו יש פחות חומר סינתטי. ההדלקה שלו מאד איטית.
    פחמי מנגל ? שימו לב! יש המון סוגי פחמים של מנגל. לא כולם טובים לעישון. אם אתם רואים פחמים שכתוב עליהם "להדלקה מהירה" - אל תקנו אותם - הם מהולים בנפט ולאחר העישון איתם אתם תמצאו את עצמכם בבית חולים עם הרעלה. לכן לא להתפתות ולקנות כל פחם שאתם רואים.
    הפחמים הטובים לעישון נרגילה אלה פחמים העשויים מעץ פרי הדר. הפחמים האלה שכבו והתבשלו בתוך האדמה כמה מאות שנים אם לא יותר. מומלץ מאד לקנות אותם מיפו ומאבוללה שופ.
    עצים מהמדורה ? לא מומלץ בכלל!!! יש המון סוגים של עצים וחלקם עם תופעות לוואי מסוימות. יש רעילים, יש מרים ויש מסממים. תהיו בטוחים שברגע ששמתם אותם על הראש תוך 4 דקות הם כבויים. תעשו טובה לעצמכם ואל תעשנו איתם.

קיימים שני דגמים של ראשים לנירגול:
    הדגם הראשון הוא ראש בעל 6-5 חורים והוא הכי יעיל לעישון הנרגילה. בד"כ הראש הזה עמוק. הדגם השני הוא ראש בעל חור אחד גדול במרכז והוא נועד לעישון טבק מיוחד שלא שמים בו נייר כסף (טבק זגלול לדוגמה).
    בנוסף, לכל דגם קיימים שלושה סוגים של ראשים (איזה עסק מסובך עשינו מהנרגילות האלה, יא אללה!):
    ראש חימר ? ראש חימר הוא הראש הכי נפוץ אצל המנרגל הישראלי. זה ראש עמוק ויש בו 6-5 חורים.
    ראש חרסינה ? כשמו כן הוא, עשוי מחרסינה ובה בצבעים רבים. הרש הזה עמוק ורחב ומומלץ למעשנים כבדים שיושבים על אותו הראש לפחות שעה וחצי.
    ראש מתכת ? ראש מתכת בד"כ מגיע עם סוגר מיוחד ומחורר ואין צורך לשים נייר כסף. הראש לא עמוק והוא פולט המון רעלים. לא מומלץ השימוש בראש הזה.

חיבור הנרגילה נראה בפעם הראשונה ארוך, מייגע ומסובך (אף מנרגל מכובד לא ישכח את הפעם הראשונה שלו) אבל לאחר כמה פעמים הפעולה הופכת למאוד קלה ופשוטה (ואנחנו סתם מבלבלים לכם ת'שכל)...
    קבלו:
    1. ממלאים את הואזה במים עד שצינור הבאר של הנרגילה יהיה כס"מ וחמי בתוך המים. צינור הבאר זה החלק התחתון של גוף הנרגילה שנכנס לואזה.
    2. מחברים את גוף הנרגילה לואזה. שימו לב לגומיית הגיבור מתלבש עד הסוף. במידה וקשה לחבר,תרטיבו במים את גומיית החיבור.
    3. הניחו את הצלחת על גוף הנרגילה מלמעלה.
    4. חברו את הצינור לגוף הנרגילה ע"י גומיית החיבור הקטנה ביותר.
    5. קחו את הראש ומלאו אותו בטבק. יש לפורר את הטבק לתוך הראש ולא לשים גוש אחד שלם. כמו כן, יש לשים את הטבק בכמות של 95-90 אחוז מהראש ולא יותר.
    6. יש לכסות את הטבק עם נייר כסף. רצוי מאד לשים את הנייר כסף שהצד המסנוור יהיה לכוון הטבק.
    7. יש לחורר את הראש עם מחט או קיסם. אם אתם משתמשים עם גחל סינתטי אז רצוי לעשות הרבה חורים קטנים מתחת לגחל ועוד 4-3 חורים מסביב. אם אתם משתמשים בגחלי מנגל אז רצוי לעשות חורים בכל הראש והרבה.
    8. יש לחבר את הראש לגוף הנרגילה ע"י גומיית חיבור.
    9. בשלב זה יש להדליק פחם ולשים מעל הראש.
    10. יש לשאוף מספר שאכטות גדולות מהנרגילה כדי לפתוח אותה. שלב זה ידוע כשלב הפימפום.
    11. שבו, תירגעו ותנרגלו בסבבה שלכם.

חניות נרגילה:

נרגילות אום כולתום - תל אביב יפו - רחוב יפת 58.

ד"ר נרגילה - תל אביב יפו - רחוב יפת מול השעון.

מלך הנרגילות - תל אביב יפו - רחוב יפת מול השעון.

עולם הנרגילות - תל אביב יפו - רחוב אצ"ל 60.

גואה - ירושלים - שמאי 16. 02-6251119

כמו כן ניתן למצוא נרגילות בעוד המון מקומות, אם אתה מאיזור חיפה אני ממליץ לנסוע לאיזה כפר ערבי[יש שם הרבה בסביבה] תנסע לפארדיס, אתה יכול לנסות בשוק של עכו, יש שם המון נרגילות, יש גם בעיר את ראג'י אבל הוא סתם יקרן..

נערך לאחרונה על ידי Dr.Nargila; 04-06-2007 בשעה 16:41.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    507

dr. nargilla
    תודה אח שליעזרתה מאד אבל מה עם המחירים?

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    337
    משפט מחץ
    יין ישמח לב אנוש ואישה כמו חור בראש!!

שמע תכנס לאיזה חנות שמוכרים נרגילה תן לה מכות על הגוף ותשמע אם זה חלול אם לא אז זה יציקה וזה מה שעדיף לקנות כי זה לא תופס חלודה מהר ובקשר לגודל תקח מה שבא לך אני מעדיף כזאת קטנה כמו שהביאו פה
    http://img516.imageshack.us/img516/7...nargilacw0.jpg
    היא עולה משהו כמו 100 שקל
    והיא צריכה לבוא במזוודה אפשר לקחת אותה לכל מקום ולדעתי דווקא הגדולות מוציאות פחות עשן
    ואם אתה רוצה צינור טוב תחפש מזגן שיש להם תצינורות השקופים האלה בצד ותקח אותו

שמע תכנס לאיזה חנות שמוכרים נרגילה תן לה מכות על הגוף ותשמע אם זה חלול אם לא אז זה יציקה וזה מה שעדיף לקנות כי זה לא תופס חלודה מהר ובקשר לגודל תקח מה שבא לך אני מעדיף כזאת קטנה כמו שהביאו פה
    http://img516.imageshack.us/img516/7...nargilacw0.jpg
    היא עולה משהו כמו 100 שקל
    והיא צריכה לבוא במזוודה אפשר לקחת אותה לכל מקום ולדעתי דווקא הגדולות מוציאות פחות עשן
    ואם אתה רוצה צינור טוב תחפש מזגן שיש להם תצינורות השקופים האלה בצד ותקח אותו
    אל תקנה נרגילה כזאת.. מה ת'דפוק אחי מה אתה אומר לו לקנות את זה? :|
    מחירים לנרגילה טובה + הכל בד"כ משתנים עם החנויות, אבל ממוצע המחירים לנרגילה טובה כולל הכל זה איזה 150-200 שקל ככה שאתה מקבל גם צינור מזגן עם חיבור לנרגילה[בד"כ, שוב תלוי מאיפה אתה קונה] טבק,גחלים,חוטר וכו'

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    337
    משפט מחץ

אחי יש לי 3 נרגילות אחת קטנה היא מוצאיה הכי פחות עשן אבל אני מעדיף אותה כל אחד מה שהוא מעדיף אם הוא רוצה פול עשן שיקנה גדולה אבל בחנות כמו שצריך ובאיזה 200 שקל לפחות יש חנות ביפו טובה לא זוכר תשם נראה לי מלך הנרגילות או בעכו גם בשוק איפה שקניתי תגדולה שלי ב190 שקל מוציאה עננים

משתמש אטרף האוואטר של L.K
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שער 5 זה הבית של האדומים

חחח מה אתה ממליץ לו לקנות נרגילה גמדה? חח סטלן

אחי תקשיב לי אם אתה רוצה נרגילה איכותית שתחזיק הרבה זמן
    יש לי אישית נרגילה תימנית משו כמו שנה וקצת היא מצויינת חזקה והכי חשוב ענקית חחח
    ותקנה גם צינור של מזגן זה הכי טוב ולא מה שרשום שם
    Take me, touch me, hold me like you mean it
    Make me come alive

קולעים אל חוט השערה לא מחטיאים !

משתמש מתחיל האוואטר של guyguyg
    לייקים
    0
    נקודות
    0

150 שקל זה מספיק בשביל נרגילה בת זונה..פשוט צריך לדעת איפה לקנות.........עדיף מהשוק ככה אתה יכול להוריד אותם במחיר בצורה משמעותית.....אבל שים לב לנרגילה תיבדוק אותה טוב רצח למה יכול ליהיות יביאו לך פגומה....עכשיו תקשיב נרגילה טוב היא נרגילה רגילה בגודל בינוני (ניראה לי 60 ס"מ לא?)....צינור מזגנים של 2-3 מטר.....או צינור סורי...אבל אישית אין על מזגנים.....ראש קטן!!! לא גדול כי זה מסריח מתבזבז מלא טעם ובינוני עוד פסדר אבל הכי טוב קטן שמעשנים כל ראש 2 גחלים ומנצלים תטעם עד הסוף....כד לא ממש חשוב......אם אתה מתכוון לקחת תנרגילה איתך למקומות בתיק אז תקנה מיתברגת (הגוף מורכב לחלקים ומיתברגים) אבל אם היא ביתית...אז יצוקה (גוף חלק אחד).....שים לב למשקל של הגוף כמה שיותר כבד יותר טוב.....אהה ואל תשכח לבקש שתי חבילות גחלים ו2 טעם לפחות כשאתה קונה+גומיות (קח כמה שבא לך לא שמים על זה)+מלקחיים תיקח אפילו 2 אין דבר כזה יותר מידי מלקחיים חחח+ואם יש לו גולות מתכת למסנן קח גם מלא.....עצה אחרונה עדיף שתלך עם חבר שמבין בזה....שיעזור לך או שאם אתה קונה מערבים תשיג חבר דובר ערבית כמוני ישיגו מחיר יותר טוב חחח
    נערך לאחרונה על ידי guyguyg; 04-06-2007 בשעה 18:12.

משתמש כבוד האוואטר של orcho
    לייקים
    23
    נקודות
    18,700

אחיםםםםםםםםם תקשיבו לנימי הוא מביןןןןן
    הכי טוב הקטנות מוציאות עננים וטעם בשמים

[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
    [18:15:27] <@FLASH> ‏לא אחי אני מכוער‏

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    337
    משפט מחץ

לי יש נרגילה בנונית ומוציאה עננים גדולה בנונית זה לא משנה רק צריך מישהו שיבדוק אותה ממש ממש טוב לפני שאתה קונה שיהיה וואקום בין הגוף לכד ותבדוק שיש גולה והכי חשוב שאין בריחות תסתום תמקום של הגולה ותמקום שמכניסים תצינור ותעשה פו(עם הפה) בחור ששמים תראש ותראה אם אתה מרגיש שלא יוצא אוויר אז זה טוב והכי טוב לדעתי זה נרגילה בנונית או קטנה
    http://yudale.co.il/upload/y31pafc8kzfks40.gif הנרגילה הזאת עולה בערך 150-200 שקל והיא מוציאה ענניםםםם אבל עוד פעם צריך לבדוק שאין בריחות

משתמש משקיע
    שם פרטי
    אופיר
    לייקים
    0
    נקודות
    342
    משפט מחץ
    אין שכל אין דאגות

לך לשוק של עכו ..

תאמין לי שתמצא מספיק !
    משתמש\ת יקרים, חתימך נערכה מאחר והיא עוברת על
    חוקי החתימות בפורום אטרף, אנא עיינ\י בחוקי החתימות,
    בתודה מראש, צוות ההנהלה.

אחי בתכלס תיקנה יצוקה בגודל רגיל כיאלו אתה תשים לב לגדלים
    יש לי נרגילה ענקית בקושי מוציאה עשן יש לי קטנה וכלה קומבינה אני מעשן בה עם בקבוק פירגת והיא מוציאה עננים

משתמש מתקדם האוואטר של -=sPlItE=-
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אם משעמם מביאים ביד

שמע אחי הכי חשבו זה האטימות תיסתום את הצינור למטה ותעשה ותינשוף אם יש בריחה של אוויר אל תיקנה... וגם תיסתום את החור של הצינור... רק יצוקה זאת נרגילה כבדה יותר מחלולה, צינור תיקנה מזגן או סורי הם עולים 25 שקל ומעלה שווה להשקיע במחיר הזה אתה יכול ליקנות מיצרית טובה... תשקיע יותר בטבק והגחלים אבל...

יאללה מכבי שלי תתנו הכל בישבילי כי עד המוות זה את ואני

ציטוט נכתב במקור על ידי -=sPlItE=- צפיה בהודעה
    שמע אחי הכי חשבו זה האטימות תיסתום את הצינור למטה ותעשה ותינשוף אם יש בריחה של אוויר אל תיקנה... וגם תיסתום את החור של הצינור... רק יצוקה זאת נרגילה כבדה יותר מחלולה, צינור תיקנה מזגן או סורי הם עולים 25 שקל ומעלה שווה להשקיע במחיר הזה אתה יכול ליקנות מיצרית טובה... תשקיע יותר בטבק והגחלים אבל...
    עולים 20 ומטה אלא אם כן אתה פרייאר

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,721 | הודעות: 8,173,308 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect