קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אין להציע שרתים עד להודעה חדשה !
    על ידי Gal Gadot בפורום Grand Theft Auto
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 16-02-2011, 21:44
  2. הפורום סגור עד להודעה חדשה - כנסו כולם.
    על ידי אור בפורום האקים ל Maple Story
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 30-09-2007, 02:42
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-07-2007, 02:14
  4. תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 15-04-2007, 16:42
  5. המפגש נדחה עד להודעה חדשה.
    על ידי אור בפורום דיבורים
    תגובות: 65
    הודעה אחרונה: 21-07-2006, 23:25
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

אין המראות מנתב"ג עד להודעה חדשה

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ
    אם לא היית מוכן להאבק על האהבה שלך, הרי שלא היית ראוי לה

Exclamation אין המראות מנתב"ג עד להודעה חדשה

הכתבה מYnet

שידורי תחנות רדיו פיראטיות ליד שדה התעופה בן גוריון גרמו תקלות במערכת הקשר בין המטוסים למגדל הפיקוח. אחר הצהריים שוב הופסקו ההמראות, ולפנות ערב הורשו להמריא חמש טיסות בלבד מתוך 26 המתוכננות עד הלילה. מנכ"ל רשות שדות התעופה, גבי אופיר: "כל הגופים במדינה צריכים להתאחד סביב הנושא הזה, ולהבין שלא צריכים לחכות לאסון כדי לפעול"

עובדי נמל התעופה בן גוריון אינם זוכרים יום שבו נגרמו כל כך הרבה בעיות בגלל תחנות הרדיו הפיראטיות ששיבשו את מערכת הקשר בין מגדל הפיקוח לבין המטוסים. זה התחיל בבוקר עם ההוראה להשבית את ההמראות, התגבר לקראת הצהריים, הפסיק והתחדש שוב אחר הצהריים.

מעט לאחר השעה שש בערב (ד') הורשו חמישה מטוסים להמריא, ואולם ועד העובדים של נמל התעופה הודיע כי לנוכח המצב אין בכוונתו לאפשר המראותיהן של 21 טיסות נוספות המתוכננות עד לשעות הלילה, כדי לא להציב את פקחי הטיסה במצב שבו יסכנו חיי אדם.

מנכ"ל רשות שדות התעופה, גבי אופיר: "מדובר בבלאגן אחד גדול. יש ערוצי תקשורת של מערך הבקרה מול המטוסים, אבל תחנות הרדיו הפיראטיות משבשות את הקשר. למרות המעבר שלנו לערוצים חלופיים, גם אלה תפוסים על ידי תחנות אחרות".

אופיר הסביר מהי הסכנה הכרוכה בהמשך ההמראות: "זה כמו לעבוד עם עיניים סגורות. הרי המטרה היא שהטייס יוכל לשמוע את הפקח ולהיפך - על מנת לקבל הוראות לקראת המראה. תמיד היו הפרעות בקשר, אבל לצערי ההפרעות האלה הולכות ומתגברות כל הזמן. היום זה הגיע למצב אבסורדי שממש נאלצנו להפסיק את ההמראות. נכון לעכשיו שיחררנו חמש טיסות, אבל פניתי לשר התחבורה כדי שיעלה את הנושא לסדר היום בממשלה. כל הגופים במדינה צריכים להתאחד סביב הנושא הזה, ולהבין שלא צריכים לחכות לאסון כדי לפעול".

הנוסעים: התבקשו לרדת ולעבור מחדש את הבידוק
    נוסעים רבים שהגיעו לשדה התעופה וכבר עברו את כל הליכי הבידוק והעלייה למטוס, "נתקעו" בתוך המטוסים למשך זמן ממושך. איריס גולדמן, בת 35 מסביון: "אנחנו קבוצה גדולה. מדובר במטוס שלם של עובדי חברת פרסום גדולה שאמורים לטוס לטורקיה. אנחנו ממתינים כבר כמעט שעתיים. עלינו למטוס בזמן והתכוננו להמראה. אחרי עיכוב מסוים הודיעו לנו שיש בעיית ביטחון עם הפיקוח. אני לא מתעצבנת - מה אני יכולה לעשות? אני כבר בחופש, אז אלך לדיוטי-פרי ואבזבז עוד כסף".
    יסמין שניידר, בת 32 מתל-אביב, שאמורה להמריא באותה טיסה, סיפרה בשיחה עם ynet על התסכול והטרטור: "עלינו למטוס, ואחרי עיכוב ממושך אמרו לנו לרדת. אנחנו לא מקבלים יותר מדי הסברים. הבנו שתחנת רדיו פיראטית השתלטה על התדר במגדל הפיקוח, ולכן יש שיבושים. אנחנו מאוכזבים מאוד. לא קיבלנו שתייה והמיזוג פועל בקושי.

"יש תחושה של חוסר אוויר, והדבר קשה במיוחד לילדים שטסים איתנו", הוסיפה שניידר. "התסכול נובע מכך שלא נתנו לנו צפי להמראה ונוצרה אי-ודאות. בגלל שאחדים מבין הנוסעים ירדו ואחרים נשארו במטוס, הורו עכשיו לכולם לרדת, לקבל כרטיסי עלייה למטוס חדשים, ולעבור את תהליך העלייה למטוס מחדש בגלל עניין הביטחון".

הכתבה מוואלה

המראתן של 26 טיסות מתעכבת עקב שיבושים בתקשורת בגלל הרדיו הפיראטי. הנחיתות יימשכו כרגיל. ברש"ת מאיימים: נשבית את הנמל

מנכ"ל רשות שדות התעופה גבי אופיר הורה היום להפסיק את ההמראות מנתב"ג לאלתר, עקב שיבושים בתקשורת בגלל הרדיו הפיראטי. הנחיתות יימשכו כרגיל. בעקבות ההוראה מתעכבת המראתן של 26 טיסות עד לסוף היום ובעקבות זאת אלפי נוסעים לא יוכלו לצאת היום מישראל.

יו"ר ועד העובדים הארצי של רשות שדות התעופה פנחס עידן הודיע לפקחי הטיסה כי אם לא יימצא פתרון לשיבושי התקשורת ייזום השבתה של נתב"ג החל משבוע הבא.

מטעם המשטרה נמסר כי במשטרת מרחב דן התקבלה אתמול תלונה מנציג משרד התקשורת על הפעלת תחנת רדיו פיראטי ברחוב יהושע בבני ברק, הגורמת להפרעות בקשר בין מגדל הפיקוח למטוסים בשדה התעופה.

שוטרי מרחב דן יחד עם נציג משרד התקשורת הגיעו אתמול בצהריים לדירה ובמקום נתפס ציוד המשמש לשידורי רדיו פיראטים. בעל המקום, בן 53, עוכב לחקירה ובסיומה שוחרר בערבות.

אני מסכים איתם בהחלט. כמה פעמים טסתי כשאני אל תדר בן גוריון או שדה דב ושמעתי ונאמר לי "טפס ושמור 1800 רגל" ובגלל הפרעה שמעתי "טפס ושמור 1600 רגל"! זה סכנה! הייתי יכול להיכנס בססנה שהיה לקראת נחיתה על 3 בשדה דב.

ככה עדיף, ללא הפרעות וללא התרסקויות.

המשך ערב מהנה,
    Jay.
    נערך לאחרונה על ידי Jason; 06-06-2007 בשעה 19:17.

If everyone cared and nobody cried
    If everyone loved and nobody lied
    If everyone shared and swallowed their pride
    We'd see the day when nobody died

2. קישורים ממומנים

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

תודה על המידע, ובהצלחה עם הפורום החדש!

משתמש משקיע האוואטר של LedZeppelin.
    שם פרטי
    בר :]]
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    why drink and drive if u can smoke and fly ;]

תודה..
    בהצלחה בניהול והפורום החדש.. מקווה שתצילח.. תשקיעע

משתמש כבוד האוואטר של Red Devils
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    1
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    "יש מצב לגזוז?"

מצער מאוד..
    אבל זה מה שקורה שיש שיבושים בו..
    דרך אגב בהצלחה בפורום החדש
    Manchester United glad to present you the Red Weapon

Be Careful

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ

תודה לכולם על האיחולים.
    אני מקווה שהפורום יקלט.
    אני כבר התחלתי להשקיע (ראו הודעות נעוצות).

המשך ערב מהנה,
    Jay.

משתמש מכור
    שם פרטי
    vadiM
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Immpossible Is Nothing

אבא שלי צריך לחזור מחר מבלרוסיה וכנראה יהיה שביתה בטיסות, איזה באסה. התגעגעתי אליו :ס

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ

השביתה בוטלה!

בעקבות התערבות ההסתדרות, חזר בו ועד העובדים מהכוונה להשבית את תנועת המטוסים. עם זאת, ייתכנו עיצומים במקרה של שיבוש התקשורת בשדה

בניגוד להודעת ועד העובדים של נמל התעופה בן גוריון מוקדם יותר, לא ישביתו העובדים את השדה היום (חמישי). העובדים קיבלו את ההחלטה בעקבות פנייתו של יו"ר ההסתדרות עופר עיני לשר התחבורה שאול מופז, ולאור התחייבותו של שר התקשרות אריאל אטיאס להגיע לשדה לפתור את הבעיה. במקום זאת, העובדים ינקטו בעיצומים בכל פעם שיהיו שיבושים בקשר.

מוקדם יותר הודיעו העובדים כי הנמל יושבת היום באופן מלא לנחיתות ולהמראות מהשעה 08:00 בבוקר ועד 17:00 אחר הצהריים. ועד העובדים ביקש למחות על אזלת ידן של הרשויות בטיפול בשיבושי התקשורת בין מגדל הפיקוח למטוסים, ודרש מהן להוכיח כי ביכולתן לעצור באופן מוחלט את תחנות הרדיו הפיראטי.

תנועת המטוסים בנמל התחדשה לפני זמן קצר. בשל ההודעה על השביתה, הקדימו כמה חברות תעופה טיסות שהיו אמורות להמריא בבוקר. לנוסעים מומלץ לעמוד בקשר עם חברות התעופה כדי לברר את מועדי הטיסות.

הכתבה מוואלה!

המשך לילה שקט,
    Jay.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,760 | הודעות: 8,173,347 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect