מסתבר שגיי גארד זאת לא סתם תוכנה מגנה. זה אשכרה וירוס, ואתם לא מתארים איזה דברים הוא עושה לכם למחשב.
אחד הדברים שהוא עושה זה משתיל דרייבר (dump_wmmic.sys) בתוך כ-ל הפרוססים שלכם. זה גם סוגר את system.exe ומכבה ת'מחשב מתי שהוא מזהה האקים. הדרייבר שגיי גארד משתיל גורמים לבעיות עם הטאסק מנג'ר(כן, גם לי ~_~)... גיי גארד לוקח שליטה מלאה במחשב שלכם ומגביל אתכם בגישה למחשב שלכם.
ניסיתי לחקור את העניין, וניסיתי לחסום את גיי גארד ולראות את הלוג של התוכנה, כדי שזה יגיד לאיזה תוכנות גיי גארד פונה. התוצאות? דיי מפחידות. הנה חלק קטן מהלוג:
================================================== =======
מחקתי אותו כי הוא דופק ת'עמוד... אתם יכולים להסתכל כאן בכל מקרה:
http://akari.il.googlepages.com/maplestorylog.txt
================================================== =======
אכן... אנחנו רואים פה הרבה דברים מפחידים. מה לעזאזל גיי גארד עושה? למה הוא מתעסק לי עם האנטיוירוס? מה יש לו לעשות עם הג'אווה שלי במחשב? ולמה לעזאזל זה מתעסק עם קבצי המערכת?
אני אגיד לכם למה
בשביל לגרום להאקים לא לעבוד.
ובדרך זה גם שולח לוויזט מידע על כלללללללל הפרוססים שלכם.
כן כן שמעתם נכון. וויזט יודעים על כל תוכנה שהפעלתם.
ואם אתם תוהים למה לעזאזל האנטיוירוס לא מזהה את זה?
טוב נו, כנראה ששכחתם שהגיי גארד "מתחבא" מהאנטיוירוס. לא לדבר על זה שלפי הלוגים הוא גם מנסה לעשות שם משהו O___o
אז אנשים, תעשו לי טובה. אתם פוחדים שאני נותן להם וירוסים, כשיש לכם את הוירוס הכי שמן שקיים?
עריכה: דה פאק, כשהתקנתם את מייפל הסכמתם לכל זה!
Company has the right to obtain without notification to you information from your computer, software, and parts or portions thereof, including, but not limited to, your computer's random access memory, video card, central processing unit, hard drive(s) and any other storage devices in order to assist our efforts in policing users who may develop and/or use "hacks" and/or "cheats" to gain advantage over other users. The information obtained in this Section will only be used for the purpose of identifying persons or entities not in compliance or believed by Company to not be in compliance with this Agreement and any and all other Company rules, policies, notices and/or agreements
כלומר,
הם יודעים הכל, מתי אתם עושים האקים ומתי לא.