כך מדווח העיצון הצרפתי "פראנס פוטבול"
אם הידיעה אכן נכונה וכל שלושת התותחים יישארו בקבוצה פשוט התקפה חלומית אין מילים אחרות.
עכשיו החיזוק המתבקש הוא מגן ברמה גבוהה לא משנה איזה צד כי זאמברוטה יכול לשחק שני הצדדים.
כך מדווח העיצון הצרפתי "פראנס פוטבול"
אם הידיעה אכן נכונה וכל שלושת התותחים יישארו בקבוצה פשוט התקפה חלומית אין מילים אחרות.
עכשיו החיזוק המתבקש הוא מגן ברמה גבוהה לא משנה איזה צד כי זאמברוטה יכול לשחק שני הצדדים.
|
|
זה כתוב גם בONE .. יאללה בארסה עם הנרי ביחד.. איזה קבוצה.. אטו , הנרי , רונאלדיניו , מסי.. יאללה בארסה.. החתמה פשוט מעולהה
מפחיד בהחלט מפחיד.
דרך אגב גם ריאל בקטע של להתחזק ובגדול, שמועות כבר על רובן, רצו את קאקא אבל אני לא חושב שהוא יגיע, כמו גם היינצה ממנצ'סטר שיחליף את קרלוס, יש שמועות על אדריאנו.
אבל כן לפחות לברצלונה יש משהו קונקרטי.
רציתי להקדים אותך אבל אני רואה את מעודכן חזק, כן זה רכש מצוין לברצלונה, וחור ענק להתקפה של ארסנל.
אבל אל תהיו תמימים לא סתם החתימו את הנרי, כנראה אטו עוזב את הקבוצה.
לא סתם קבוצה מחתימה עוד שחקן בסדר גודל הזה, וגם שחקן בסדר גודל הזה לא בא לקבוצה כדי להיות החלוץ השני לצד אטו, אלא רכש שבונים עליו כחלוץ מרכזי בהתקפה.
תקדישו מחשבה לעניין אני חושב שאני צודק ועוד בזמן הקרוב מאוד נשמע לאן אטו הולך אני בטוח בזה.
יהיה כיף!
העברות אפשריות
אטו לארסנל
או
סיסה לארסנל ואטו לליברפול
ארסנל כבר הביעו עניין בסיסה...
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אוזי אטו לא ידרוך בליברפול.
לא נראה לי שגם רונאלדיניו גם אטו וגם הנרי יהיו באותה קבוצה...אבל אם כן יהיה טוב...אטו והנרי באותה קבוצה זה כבר עילוי..
אההה אל תבנו על אטו-הנרי כי הם ימכרו את אטו אם הנרי יגיע
אם זה קורה זה יכול להיות גדול לברצלונה
ראיל חייבת להתחזק שתביא את קאקא או רובן
הלוואי שילך שחקןן תותח התקפה חלומית יכולה להיות לבארסה!!!
סתם שמועות,הנרי כבר הודיע שהוא נשאר בארסנל.
חוץ מזה שלפי דעתי לא שווה לברצלונה להשקיע 25 עד 30 מיליון בשחקן בן 30 אפילו שזה הנרי.
זאת השאלה בתכלס
אם לקנות שחקן מוכח בן 30
או בן 22 עם עתיד גדול לפניו
:X
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
הוא נשאר בארסנל לנעול