מה קורה? :|
הלכתי מכות :o
ומישהוא בא אלי כמו איזה קוף על הכיסאות ונתן לי בעיתה בראש בחלק של האוזן!!!
ואני לא שומע טוב, אני שומע כאילו תמיד יש מטוס האויר! :\
מה לעשות? זה עובר לבד? כי כבר שעתיים עברו וזה לא עבר
מה קורה? :|
הלכתי מכות :o
ומישהוא בא אלי כמו איזה קוף על הכיסאות ונתן לי בעיתה בראש בחלק של האוזן!!!
ואני לא שומע טוב, אני שומע כאילו תמיד יש מטוס האויר! :\
מה לעשות? זה עובר לבד? כי כבר שעתיים עברו וזה לא עבר
"עוד פעם אחת אתה מפרסם האקים בחתימה אתה מקבל באן."
ולא שיניתי את החתימה כבר כמה שנים.. פיתאום ניזכרים.
|
|
אם זה לא עבר לך עד התגובה שלי אולפחות הופחת במידה ניכרת תלך תראה רופא, למרות שאני בטוח שזה יעבור יכול להיות שיש לך נקב בעור התוף למרות שאני לא חושב שזה כזה חמור, אבל רצוי שתראה רופא
יכול להיות מצב שבו האוזן התיכונה נפגעה. בחלק הזה יש מה שנקרא שבלול האוזן, ובתוכו צף נוזל הקרוי אנדולימפה. הנוזל[אנדולמיפה] נע ונד לפי נענוע עצמות האוזן התיכונה, ותנודותיו מפעילות את התאים השעירים, שעל דפנות שבלול האוזן (שכבת התאים השעירים קרויה איבר קורטי), ואלו מצידם לוחצים על תאי עצב, המשגרים אות הלאה אל תוך המוח.
הפגיעה נוצרה במקום שצויין ועקב כך זה מה שמועבר למוח (גלי עצבים פגועים מעבירים "תדרים" פגועים) וזה מה שאתה שומע.
הטיפול, במידה וזה מתמשך לאורך זמן, יכול להיות בטיפות. יכול להיות מאוד שתצטרך מכשיר שמיעה עקב כך מהסיבה שזה יכול להיות תמידי.
במידה וזה תמידי, אין לך ברירה חוץ מלהגיש תלונה במשטרה. אחרת תאלץ לשלם עשרות אלפי שקלים ועוד כמה אלפי שקלים כל חודש (רק בהתחלה.. אבל זה מרושש מהר מאוד).
התביעה עלולה להימשך הרבה זמן. אך אם אותו נער ישמע על זה, לא תהיה לו ברירה אלא לשלם. ביחוד שיש לך את כל הכיתה כעדים. במידה ולא ירצו להעיד, הם יקנסו בקנס של 3,000 ש"ח עקב בזיון בית המשפט.
תוספת קטנה, אם אכן תצטרך מכשיר שמיעה, יכול להיות שתשוחרר מהצבא על פרופיל 21 ורפואי.
יש עוד אפשרות שלא הזכרתי, שאני מאמין שלא הגיונית במצב שלך אבל יכול להיות שיגלו שזה החלק שנפגע (לדעתי זה לא זה כי חלקים כאלו נפגעים רק עקב תת לחץ), שתצטרך לעבור ניתוח.
בשביל לדעת בוודאות - פנה לרופא ללא היסוס.
שוב, אני לא רופא, אך אני קורא כל מני מגזינים כאלו.. יכול מאוד להיות שאני טועה, אך זאת רק הבחנה ראשונית-לא מקצועית-וללא שום בדיקה פיזית.
Disclaimer: איני לוקח שום אחריות על מה שעלול לקרות. אני רק אמרתי אפשרויות.
המשך סוף שבוע רגוע,
Jay.
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died
תאמת קטע כזה קרה לי עם קיסמי אוזניים
תנסה ללחוץ על האוזן פנימה ולהוציא ותראה אם זה ישתפר
ותנסה לפהק :X
Bring the Violence-
כמו שנאמר פה ואין לי מה להוסיף.
יש סיכוי לפגיעה בחלל האוזן..
יכול להיות איזה קרע באור התוף שגורם לשמיעה של מעין "מטוס"...
ל לרופא אף אוזן גרון להיבדק במידה וזה לא עובר עד הבוקר
תרגיש טוב אחיי