לכל האוהדים השרופים פה..
אתם הולכים למשחקים בכלל?
אני למשל אוהב לשבת בכורסא שלי ולהתפנן במזגן.. ולראות הכל.. כולל הילוכים חוזרים חחהחהחה
אז מה אתם אוהבים?
לכל האוהדים השרופים פה..
אתם הולכים למשחקים בכלל?
אני למשל אוהב לשבת בכורסא שלי ולהתפנן במזגן.. ולראות הכל.. כולל הילוכים חוזרים חחהחהחה
אז מה אתם אוהבים?
|
|
הולךךך למשחקים הטובים בעיקר.. גם זה בעיה לנסוע עד טדי אני רק בן 15 וההורים שלי לא אוהבים כדורגל ממש חח.. אז השנה הייתי יותר במשחקי חוץ (הייתי בבלומפילד כמה פעמים העונה וגם בקריה פעמיםם)
השנה בעזרת השם אני אלך להרבה הרבה יותר אני מקווה.. יש איזה אחד שיכבה מעלי שיכול לסדר לי הסעה להרבה משחקיםםם אז אני אסע בעזרת השםם..
יאללה בית"ר אהבת חיי!!!!!!!
לא ,לא הולך הרבה למשחקים בעיקר בגלל המרחק אני גר בב"ש
משחקים ממש חשובים לדוגמא כמו בגביע אופא אני תמיד הלכתי
נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 16-06-2007 בשעה 15:28.
כשאפשר, למה לא ? :]
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אני דווקא הולך .. אני גר בקריות ומזה בשבילי לקרית אליעזר?.. למשחקי החוץ אני לא הולך לכולםן.. תלוי איפה זה.. ועם יש איך להגיע..
בעיקרון אבל השנה לא הייתי בהרבה בגלל לחץ של לימודים ...
אני מתפנן על המזגן רואה הילוכים חוזרים והכי חשוב חוסך כסף, כי משחקים בארץ לא שווים את הכסף.
יהיה כיף!
פעם הייתי הולך.. היום כבר הליגה הישראלית לא מעניינת אותי יותר מדי..
אני הולך למשחקים בד"כ חשובים
אבל שנה הבאה אני עושה מנוי
I LOVE INTER
אני הולך לפעמים למשחקים של חיפה , אבל לרוב אני אוהב לראות בבית עם המזגן ...חחחחח
תאמת אבל , הליגה הישראלית חרא של דבר .
החלום שלי זה להיות במשחק ענק של ברצלונה או של מנצ'סטר, אולי מתישהו ...מי יודע ???
פעם היה כייף....
אחים שלי כל אלה שמזלזלים באווירה שיש בכדורגל הישראלי..
אז רק שתדעו שזה דבר נחמד ואני מוצא יותר לנכון ללכת למשחק של בית"ר מאשר משחק אחר..
יש אווירה.. קופצים 90 דק'.. מקלליםםםם מה לאאא.. זה אווירההההההה הכי מדהימה בארץץץ אבוקות תופיםםם וזהה.. במשחק של צ'לסי נגיד כולם שותקים כמו קקות שרים פעם אחת וזהו..
זה שהרמה של הכדורגל על הדשא עצמו יותר ברמה זה משהו אחר.. ושרואים שחקנים גדולים זה חוויה ענקיתת..
אבל לדעתי מה שהולך בארץ זה אחלה של אווירה.. =]
כל מילה בסלע
החוויה של המשחקים בארץ ברור שזאת לא אותה חוויה כמו בחו"ל כי זה שונה התרבות פה שונה וככה גם הכדורגל.
ותכלס כמו שדין אמר באנגליה בכלל תרבות העידוד שלהם מאוד חלשה ואולי פעם במשחק הם מתחילים לשיר חזק
פה בארץ אני לא יודע לגבי קבוצות אחרות אבל לגבי מכבי חיפה כמעט 90 דקות שרים ומעודדים וזה הכיף בללכת פה למשחק
I LOVE INTER
גם אני מחזק, אפשר להגיד על הכדורגל בארץ שהוא ירוד ברמה שלו אבל מבחינת אוהדים אנחנו אחלה של אוהדים.
ואני מדבר לגביי רוב הקבוצות שהם שרים כל הזמן ומקללים וזורקים אבוקות ורימוני עשן.
בספרד למשל רוב הקבוצות באות למשחק כדורגל האוהדים באים עם חליפות עם הילדים והנשים כמו קונצרט כולם בשקט רק בגול שומעים את הקהל חזק בגלל שבאיצטדיונים ענקיים שכל אחד צועק "אולה" אז שומעים חזק אבל בתאכלס אין הרבה שירה.
אם בארץ היו איצטדיונים גדולים ולכל משחק היו מגיעים כמו בספרד בערך 60 אלף למשחק היה מטורף לגמריי.
אז הייתי כן הולך למשחקים כי פשוט זה אווירה כיפית.
יהיה כיף!
חחח אני בד"כ בא איתך...ומה שדין אמר זה בגדול נכון למה אין הרגשה יותר טובה משכל ג צועקים אבי נמני מת ....קטעים כאלה עושים את השבוע גם אם מנצחים וגם אם לא......אבל בקטנה..
פה בארץ העידוד דומה לעידוד שביון וצרפת לא שאני משווה בניהם בכלל למה שם זה כמה רמות מעלינו אבל כיף לחשוב שאולטראס מאירופה מעריכים אותנו....ד"א אני מכבי..