יוו אני עד עכשיו בשוק
אז ככה :
היום הבית ספר אירגן לנו כזה טיול לסופר לנד וזה בסדר נסענו הכל טוב עכשיו לקראת הסוף של הטיול כזה יש שמה רכבת ערים שנקראת לופ 2000 משו כזה אז כמה ילדים מהשיכבה שלי הלכו [הם דיי הומואים אבל הם אחלה חברה ] אז הם הלכו אליה וזה בידיוק אני וחבר שלי הלכנו לשמה..
הם היו קבוצה של איזה 7-8 ילדים מהשיכבה שלי כולם ניכנסו רק השומר הבן זונה לא הכניס את האחרון וכאילו היינו צריכים ללכת כבר זה היה המתקן האחרון שכל אחד היה יכול לעשות..
אז הילד הזה שהשומר לא הכניס אמר לשומר שייתן לו להיכנס וזה השומר נתן לילד הזה כאפה ומיסכן ילד אחלה עדין כזה..
אז החבר שלו בא לשומר אמר לו שייתן לו להיכנס השומר אמר לחבר שלו "בוא גם אתה תחטוף כאפה"
הוא הלך אליו אמר לו "נו תייתן לי כאפה" השומר בא אליו הוריד לו כאפה חזקה רצח והשומר בן איזה 25-28 כולו שרירים כזה מנופח..
אז הילד הזה זרק אליו את התיק שלו והשומר תפס אותו יווו מה הוא עשה לו!! הוא תקח את המכשיר קשר התחיל לתת לו בראש בכל הכוח מלא פעמים ובירקיות והילד כולוו מטפטף דם והשומר ממשיך לתת לו את זה בראש עם הסולללה של המכשיר קשר.. ויש לו חברים קצת הומואים כאלה חלשים הם ניסו לעזור והיה עוד שומר שהרביץ לילד הזה ..
ישר רצתי כמו מטורף עם אש בעיינים זרקתי על השומר הרזה [זה שעזר למנופח] את התיק לראש ישר נפלתי עליו עם האגרוף לעיינים הוא בא אלי נתן לי כאפה של החיים אף פעם לא הרגשתי משו כזה והתחיל להרביץ לי עם בקבוק קרח אחרי זה כזה הייתי כולי עם כאבי ראש אני רואה את השומר הרזה תפס את הבקבוק קרח ודפק לילד עם הפקק בראש הפקק נישבר מרוב חוזק ואז באו עוד כמה מאבטחים ועזרו לילד ובא חובש ואין בידיוק הלכתי לשירותים וראיתי את זה ועזרתי אני לא מאמין יש לו חברים כאלה זונות הם חטפו כאפה או בעיטה והפסיקו לעזור אני וחבר שלי שאנחנו בקושי מדברים עם הילד אומרים לו שלום וזה מידי פעם סתם הוא יושב איתנו לפעמים, עזרנו לו כמו מטורפים עד עכשיו כואב לי הראש מהכאפה..
הילד כולו מלא תחבושות וזה ועדיין יוצא לו פול דם אתם לא מאמינים איזה בני זונות השומרים האלה..
השומר הרזה ישר נעלם כזה הלך השומר השמן נישאר במיתקן וזה אבל שהוא ראה שהמישטרה הגיע אחרי שטיפלו בילד וזה וכל השיכבה שלי הייתה שמה ליד המרפאה השומר השמן ניסה ללכת כזה ותפסו אותו בן זונה אתם לא מאמינים מה הלך שמה!
אה אגב יוו איזה חזק היה בטיול כמה חירמונים היה!!! היה אחד הטיולים החזקים..
אגב אני כיתה ח' אז זה היה דיי קשה לא היה לי ולחבר שלי ולעוד כמה ילדים שהיו שמה להשכיב את השומר
עריכה :
ביאמא שלי זה אמיתי נישבע לכם והשומר בכלא נשבעע לכם בא משטרה וזה אולי זה יהיה בחדשות גם זה שחטף את הכאפה קיבל מלא מסמכים כאלה וזה וההורים שלו ניכנסים לתביעה עם הסופר לנד עכשיו נישבע לכם זה אמיתי באימא שלי..
ואגב כל מי שאומר משו .. היה מלא מקום על הרכבת הוא סתם לא רצה להכניס אותו סתם ככה..
ומה אני ילד זונה כמוכם? אני יעזור לו אני בטוח 90% מכאן היו בורחים מהמקום כמו זונות
ואני לא ערס =] אני פשוט עברתי שמה וראיתי אותו מרביץ לו ועזרתי אתם סתם ילדים פוחדים מהצל של עצמכם
ומי שאומר "מה הוא אומר לי בוא תן לי כאפה" השומר אמר לו בוא תחטוף כאפה אז מה הוא יגיד לו? אה סליחה אני הולך
הקיצר הרוב כאן ילדים זונות גם עם יראו את חברים שלהם מפוצצים מכות לא יעזרו להם ילדי מחשב הומואים
כל אחד צוחק כאן אבל עם הייתם רואים מה שהלך שמה הייתם בוכים דמעות ואני רציני

שיניתי כינוי

מחזק