אחים שלי היום אני הולך בפריי מרקט בברואה
ואחד ישראלי עושה שם אקים
ומוכר אותם כאילו
דיברתי איתו הוא אמר שהוא ישראלי
שאלתי אותו מאטרף אמר לו שאלתי מ-f*p אמר כן אבל לא משם האק*ם
זאת אומרת שכבר יש אקים בפורום ישראלי אחר ...
עוקפים אותנו בסיבוב
אחים שלי היום אני הולך בפריי מרקט בברואה
ואחד ישראלי עושה שם אקים
ומוכר אותם כאילו
דיברתי איתו הוא אמר שהוא ישראלי
שאלתי אותו מאטרף אמר לו שאלתי מ-f*p אמר כן אבל לא משם האק*ם
זאת אומרת שכבר יש אקים בפורום ישראלי אחר ...
עוקפים אותנו בסיבוב
|
|
תחשוב שאם אני המקור היחיד שמביא את ההאקים לפה אז אין האקים אם אני לא נמצא (לא שאני מחשיב את עצמי נחוץ )
אני לומד כרגע לבגרות ואני לא יכול להיות כל כך פעיל ולמצוא את ההאקים החדשים אני כבר פירסמתי הודעה שאם למשהוא יש האקים להביא לי אז תראו אתם צריכים לנסות להסתדר או לחכות ליום ראשון בצוהורים שאני כבר יחזור לפעילות מלא .
וגם יכול להיות שעוד מעט אני לא היה פה אז תנסו להסתדר כמעט לבד הפעם .
תודה על ההבנה .
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
אחיי חייבים אותך אל תעזוב בבקשה
נערך לאחרונה על ידי MrD1ck; 19-06-2007 בשעה 01:15.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
עוד שניה אני בוכה מצחוק XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
מה נראה לך שיש שיראלים שלא יודעים אנגלית?
נכון שיש 80% אבל יש מספיק ישראלים שיודעים איך ליצור האקים
תאמין לי יש ישראלים שמשיגים דברים שלא חלמתם עליהם :|
יש פה ילדים שהם לא טמבלים כמוך שהם לא רוצים איזה תוכנה ריגול לא רצויה במחשב אז תהיה בשקט
רב סרן-רועי קליין.
יאללה מה אמרתי אתה כמעט היחיד שמביא לפה אקים
אנלא רוצה שתעזוב ואז אולי לא נשיג אקים
יש כל כך הרבה אתרים של האקים למייפל הם פשוט באנגלית ואלי הגיע הזמן שתלמדו קצת את השפה הביןלאומית השניה בעולם [הראשונה זה סינית אבל היא לא יבידוק ביןלאומית]