תיראו אני רמה 16 ומילאתי הכל באיקסים האלה.. עכשיו במה לעלות? תודה
תיראו אני רמה 16 ומילאתי הכל באיקסים האלה.. עכשיו במה לעלות? תודה
|
|
איקסים? אתה מתכוון Magic Claw?
אם מיקססת כבר,נשמע שלא עשית טוב בסקילים,
יש מדריך בלינקייה,תעלה לפי המדריך.
אין לא מצאתי במדריכים.. והעלתי במכה הזאת.. שלוחצים וזה עושה שתי איקסים על החיה.. חחח אני לא זוכר איך קוראים לזה..
magic claw חחח מה אתה נוב? שמע אחי לא שמת ב skills כמו שצריך שמת כמו נוב עכשיו מה אתה צריך לעשות .....
דבר ראשון אם אתה מתחיל אז אתה שם נקודה בכדור הזה ב-lvl 8 ואז אתה גומר את הסקיל שמשפר לך את ה-mp מבין אתה חייב לעשות את זה שיהיה לך כמה שיותר ככה זה אם אתה רוצה דמות מושלמת אחרי זה שים
ב- magic claw עד הסוף ואחרי זה magic guard ואז אתה מעלה בסקיל שמרפה לך יותר mp כי זה הכי משתלם ממה שנשאר אחי
עכשיו אם אתה עומד לשחק ice mage דבר איתי אני יכול להביא לך הסבר כזה טוב על הסקילים ...
יש לי קוסם רמה 11x אני ממש מבין בזה ואוכל להגיד לך מה שאתה רוצה ולענות על כל שאלה
אם אתה רוצה שאני יכתוב לך תבקש
נערך לאחרונה על ידי walo1; 22-06-2007 בשעה 16:17.
אתה צריך להתחיל שחקן חדש בגלל יש את ה MAX MP שאותו אתה לא מקססתה וזה כבר אבוד ...
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
זה לא אבוד הוא רמה נמוכה הוא יכול לתקן את זה בקלות אבל הוא רמה נמוכה אז הוא גם יכול להתחיל שחקן חדש בקלות
לדעתי פתח שחקן חדש..
לקוסמים ולוחמים יש סקילים שהם צריכים למקסס קודם מכיוון שאם לא יש להם כמות MP [קוסמים] נמוכה
או כמות HP [לוחמים] נמוכה שבעצם פוגע בהם ברמות גבוהות
מכיוון שאתה רק רמה 16 לדעתי תפתח חדש יקח לך עוד יום יומיים אבל הדמות שלך תהיה טובה בהרבה
אחד לכדור רמה 8
ואז לראשון 5 mp משהו
ואז הןא אחד למטה עד הסוף mp max אני חושב
ורק אז אתה מעלה לMagic Clow
וז לMagic gard
ואז כול מה שנישאר אתה מעלה לרישון
אחי תראה בלי פאניקה אבל מה שאני הולך להגיד לך עכשיו יבוא גם מכל אחד כאן........ אתה צריך להתחיל שחקן חדש.... רק בשבילך אני אפרסם מדריך לקוסמים מתחילים תתחיל שחקן תחפש בפורומים " המדריך לקוסמים מתחילים עבודה ראשונה"- ככה אין סיכוי שתמצא יותר מידי תוצאות טוב?
משוחרר
JVIaple Story
רוצים לראות איך עובדים על אנשים? לחצו כאן
בפני ה
,
בשבילי. כי אין לכם משהו אחר לעשות.