1. שלוש משוגעים החליטו לברוח ממוסד לחולי נפש.
כשירד הלילה הם התגנבו לגדר, וכשעברו ליד השומר, יבב הראשון כמו חתול, ``מיאו! מיאו!``
השומר חשב שזה חתול ואפילו לא הפנה את מבטו כדי לבדוק.
השני תפס את הטריק וגם הוא יבב כמו חתול, ``מיאו! מיאו!``
השומר חשב שזה עוד חתול ולכן לא הסתובב.
השלישי הבין את הקטע וכשעבר ליד השומר הוא אמר, ``אני גם חתול, אני גם חתול...``
2. שני משוגעים רוצים לברוח מבית משוגעים.
הדבר היחיד שמפריד ביניהם לבין העיר זה נחל ברוחב 3 ק"מ.
הם שחו 2 ק"מ, ואז האחד אומר - לא יכול יותר, בוא נחזור!
השני אומר - אבל יש רק עוד קילומטר אחד!
הראשון צועק: אם לא נחזור, אני טובע!
השני אומר - טוב בסדר...
3. שאלה - כמה משוגעים צריך כדי לסייד בניין?
תשובה - 500..אחד שיעמוד עם ההצבע והמכחול ו-499 שיזיזו את הבית הלוך ושוב.
4. בעת ביקור במוסד לחולי נפש שאל אחד המבקרים את המנהל :"מה הקריטריונים לאישפוז אדם בבידוד?"
"ובכן",אמר המנהל, "אנחנו ממלאים אמבט במים, ואז נותנים למטופל כפית, כף ודלי ומבקשים ממנו לרוקן את האמבטיה".
"הבנתי", אמר המבקר ,"אדם נורמלי יבחר בדלי כי הוא גדול יותר מהכף והכפית".
"לא!",ענה המנהל ,"אדם נורמלי היה מוציא את הפקק!, לארגן לך חדר עם או בלי נוף?".
5. שאלה - על מה שני משוגעים רבים כשהם עולים על אופנוע?
תשובה - מי ישב ליד החלון
6. בבית משוגעים אחד אירגנו מסיבת תחפושות. הראשון עולה על הבמה עירום כולו ואומר "אני פצצת מימן". כולם מוחאים כפיים והוא יורד. השני עולה על הבמה עירום כולו ואומר"אני פצצת אטום".כולם מוחאים כפיים והוא יורד. השלישי עולה על הבמה עירום כולו ואומר "אני פצצת זמן".כל האנשים באולם בורחים.איש בטחון בא ושואל את אחד אנשים:"למה אתם בורחים מהאיש שאמר שהוא פצצת זמן?" האיש: "אתה ראית איזה פתיל קצר יש לו?!"
7. משוגע הולך עם שתי סיגריות בפה בא אליו משוגע אחר ושואל: למה אתה מעשן שתי סיגריות? עונה לו הראשון: אחי בכלא ואסור שם לעשן אז אני מעשן בשבילו. למחרת שניהם נפגשים, השני רואה את הראשון עם סיגריה אחת בפה ואומר לו: מזל טוב אחיך השתחרר מהכלא! עונה לו המשוגע הראשון: אחי עדיין בכלא, אני הפסקתי לעשן
8. שלושה משוגעים מתכננים איך לברוח מבית המשוגעים. אחד מציע: נבוא לשומר מאחורה וניתן לו מכה בראש ונברח. השני אומר: ניתן לו קפה עם כדור שינה וכשיירדם, אז נברח. השלישי הולך לבדוק את השטח וחוזר מיואש: על זה לא חשבנו, הוא אומר להם: אין בכלל שומר!
9. שני משוגעים בורחים דרך פרדס, ומגיעים ליער עגול. לפתע, אריה מגיע. משוגע א` בורח בסיבובים סביב היער, כשהאריה בעקבותיו, ומשוגע ב` מסתכל. לאחר כמה זמן, משוגע ב` אומר למשוגע א`: "תיזהר!! הוא מתקרב אליך!!!!!!!!" משוגע א` אומר: "אל תדאג, הוא בסיבוב הראשון. אני כבר בסיבוב השני!!
10. משוגע א:לאיזה סוג של סוסים יש פסים ירוקים, כתומים וורודים?
משוגע ב:לא יודע, לאיזה סוג?
משוגע א: גם אני לא יודע בגלל זה אני שואל.
11. שלושה משוגעים יושבים ומדברים.
המשוגע הראשון מספר:" קראתי ספר עם המון עמודים".
המשוגע השני:" אני קראתי ספר צהוב."
המשוגע השלישי:" ואני קראתי ספר עם המון מספרים."
פתאום מגיע השומר ושואל:" מי לקח את הספר טלפונים?"
12. זוג משוגעים משתחררים מבית המשוגעים בתנאי שאם יזדקקו לעזרה נפשית יחזרו למוסד הם הסכימו ויצאו בשמחה.
הם טיילו בין גבעות והרים, שדות של פרחים.
פתאום אחד אמר:"אני עמוד" ולא זז.
השני ניסה להסביר לו שהוא לא עמוד אך הסביר לשווא.
בעצב הלך למנהל המוסד וסיפר לו על המקרה
המנהל והמשוגע הלכו ל"עמוד" וניסו לדבר איתו אך ללא הצלחה לאחר מכן הציע המשוגע למנהל שיזיז אותו משם וכך יסביר לו שהוא לא עמוד שהרי עמודים לא זזים
אך המנהל הגיב בבהלה ואמר:השתגעת? אני אתחשמל!!
13.שתי משוגעים הלכו לראות משחק כדורגל. כשהגיעו למגרש, ראו שהוא ריק. חשבו מה לעשות ופתאום עלה לאחד המשוגעים רעיון בראש:משוגע א:אני יהיה 11 שחקנים ואתה תהיה 50,000 אוהדים, סבבה?
משוגע ב: סבבה.
משוגע א משחק 15 דקות, 30 דקות ולא מכניס גול. המשיך לשחק וכעבור 90 דקות עדין לא הכניס גול. משוגע ב התעצבן וזרק עליו אבן בראש.
משוגע א התעצבן וצעק: "מבין 11 שחקנים דווקא בי אתה פוגע?"
עונה משוגע ב: "מבין 50,000 אוהדים דווקא אותי אתה מאשים?"
14.שאלה - למה משוגעים יושבים במקום האחרון של האוטובוס?
תשובה - כדי שלא ידברו עליהם מאחורי הגב
15.שאלה - למה משוגע זרק את השעון מקומה שביעית?
תשובה - כי הוא רצה לראות איך הזמן טס.

ציטוט ההודעה