אני בטוח שיש כאלה שלא יודעים איך לעשות את המשימה הראשונה

אז הינה :

אוקי אני רואה הרבה אנשים עושים את זאקום פי קיו בפעם הראשונה שלהם, אז אני הולך לעזור לכם לעשות את זה נכון שלא תיצתרכו לישאול אנשים מה צריך לעשות.

תדברו לפני הכול עם מי שהופך אותכם לעבודה שלישית, מומלץ ש פריסט ישגר אותכם לשם =).
ותיהיו חייבים להם MAGIC ROCK xD .

המתרה היא להסיג בתוך ה ZPQ 7 מפתחות ו30 מגילות כאלה מכול תיבה או סלע שהם זורקים שאתם מפוצצים אותם וכאשר יש לכם הכול הולכים לחדר 16-5 וזורקים אל התיבה הגדולה את כול הדברים והיא מביאה לכם אבל אש.
אתם יכולים לסים את ה ZPQ בלי לאסוף 30 מגילות אבל עם אתם אוספים כול אחד מקבל 5 DEAD MINE SCROLL ועם לא אז רק 12K EXP (12K EXP עם אתם מביאים רק את המפתחות).

אתם צריכים לפחות 3 אנשים ל ZPQ אכי הרבה שאפשר זה 6 =)

יש בכללי 32 מגילות כי עם מישהו מת אז שהיה סיכוי שתוכלו להמשיך, אתם עדין תוכלו להמשיך עם ה 7 מגילות במיקרא והיה לו יותר מי 2.
כול המפתחות ממוקמות במקומות אלה - 4-2, 9-2, 11-1, 14-1, 16-2, 16-3, 16-5.

הינה שיטה קטנה איך לדעת כמה מגילות נאספו עד כה, עם השותף שלכם בפרטי או אתם מוצאים מגילה תגידו את המיספר גבוהה מהפעם שעברה שאתם או השותף שלכם לפרטי אמר, לדוגמא: עם מישתמש מיספר 1 בפרטי מצא מגילה ואמר 1 אז מיספר 2 מצא מגילה אז הוא אומר 2 וכן הלאה. הטקטיקה הזאת נותנת לכם אשפרות לדעת כמה אתם או ה לידר או כול הפרטי אסף עד כה.

בישביל לדעת כמה מפתחות יש לקבוצה או איפה כבר מצאו ולא ללכת לשם פשות להגיד ככה: נדיג והלכתם
ל9-2 אז תגידו 9-2 i got key או משהו כזה האיקר להגיד 9-2

עם אתם ניכנסים לתוך אזור של תיבות או סלעים פשות לפצחו את הזאת שליד ה טלאפורט ( עצה שלי פשות לסים כסף ליד )

כדי להגיעה לאיזור 16 לכו ל אזור 7-10 ותיראו מפה עם 6 פורטלים ושם תיראה 16 -1, -2, -3, -4, -5, -6

אל תעלמו בתוך ה ZPQ עם אתם נעלמים שם איפשהו בעיקר ב אזור 3 פשות תחזרו מאיפה שבאתם.



מקווה שזה עוזר למי שצריך =) קרדיט basilmarket קרדיט לי אל התרגום תודה =)