לא עשיתי מחויבות אז הביאו לי פתק שאני עובר לי"א 5
בתנאי מחויבות אישית..
אין לי כוח לעשות בחופש הם יכולים להשאיר אותי בגלל החרא הזה????....
וההשגים שלי טוביםם
לא עשיתי מחויבות אז הביאו לי פתק שאני עובר לי"א 5
בתנאי מחויבות אישית..
אין לי כוח לעשות בחופש הם יכולים להשאיר אותי בגלל החרא הזה????....
וההשגים שלי טוביםם
|
|
למה שנתיים אחי נשאר לי רק לעשות מחויבות בחופש הגדול אם לא אז הם אמרו שהם משאירים אותי כיתה
חחח עלק מחויבות אישית, הביאו לעשות לי את בכיתה י, והביא לי דף למלות יעני 60 שעות, מילאתי אולי איזה 10 ולא אמרו לי על זסה כלום, לא עושים עם זה כלום זה סתם אפאחד לא בודק לך, חבר שלי בכלל לר טרח להגיע למפגש אחד ואיבד ת'דף של המחויבות ולא עשו לו כלום-איימו עליו שהוא לא יעלה כיתה אבל איזה חחח.
זה מופיע בתעודת בגרות ... , לא מתייחסים על זה אומנם אבל זה סתם אם יש תעודה טובה לראות "מחוייבות אישית - 55" או משהו בסיגנון זה ציון מתנה שלא נכלל בבגרות כמו ציון ספורט אבל הוא רשום ..
הוא לא נכנס לממוצע.
בקיצור אני עשיתי במד"א אז קיבלתי אוטומטי 100 כי כל החופש היה לנו את הקורס היה נחמד לא מצטער על זה![]()
השאלה אם זה באמת מסכן עלייה לכיתה י"א
לא זה לא מסכן עלייה ליא'.. אבל מחויבות אישית זה יחידת בגרות אחת.. וחייבים מינימום 21.. מחויבות אישית זה יחידה מתנה.. תשלים את זה במהלך יא' מקסימום [דבר שלא חכם כיוון שיש לחץ של בגרויות]
גאמני לא עשיתי אמרו שצריך לעשות בחופש ולא נירא לי שאני הולך לעשות למה אין לי כוח....
מחויבות אישית זה נקודת בגרות?! @_@
טוב לדעת חחח
אצלנו זה בצפר חקלאי, אז עובדים במשק, חממה, פרדסים(וכל היום טוחנים שם אוכל)
אז הכי סבבי
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אני יעביר לך שעות של המחויבות שלי XDD
עשיתי מעל מה שצריך 80 שעות
כי אני בכלביה ואני אוהבתאז אני הולכת כל יום
אני לא חושבת שהם יכולים להשאיר אותך, לפחות אצלינו לא משאירים, רק הערה, והתנהגות ב' ...
אממ.. בקטנה;]
רגע לא הייתה בלש/שוטר/מנייק (חזיר)?
לא החשיבו לי את זה ...
הם אמרו שזה לא נקרא התנדבות משטרתית
ועוד משהווו ..המורה המזוינת התקשרה ואמרה לי אם אתה רוצה לעלות לי"א תלך למחויבות ססעמק אני לא יודע אם לקחת רציניי
זה כן ציון בתעודה, אבל לא ממש שמים עליו. הוא לא משפיע על העלייה שלך לשום כיתה ולא על קבלת תעודת בגרות ולא על כלום.