מישהו מכיר את המכונית?
[תמונה שלה]
היא שנת 98..
נפח 1,600
אוטומט
104,000 ק"מ
שווה? כדאי ? היא טובה כאילו לפי הדגם? פיאט מאריה..? לא שמעתי עליה בחיים..
מישהו מכיר את המכונית?
[תמונה שלה]
היא שנת 98..
נפח 1,600
אוטומט
104,000 ק"מ
שווה? כדאי ? היא טובה כאילו לפי הדגם? פיאט מאריה..? לא שמעתי עליה בחיים..
|
|
לגבי המריאה, המחיר עושה אותה אטרקטיבית כל כך ( אחת הסיבות היא שלא מייצרים את המריאה יותר), אך היא לא מכונית איכותית מאוד,המנוע שלה בינוני (103) כוח סוס, המרחב הפנימי גדול וכמו כן תא המטען, הפלסטיקים באוטו לא איכותיים והשמש הופכת אותם לאפורים מהר מאוד.
הבעיות העיקריות של המריאה הינן בעיות במערכת החשמל, במחשב הרכב ובגיר האוט'.
ממה שנאמר לי ע"י מוסכים ומספר סטודנטים למכונאות אשר מכירים את האוטו הבנתי שהאוטו לא אמין, הבעיות במערכת החשמל מתחילות בקילומטרז נמוך יחסית (80K-), כמו כן נאמר לי שהמחשב רכב שובק חיים לקראת ה 160K בדרך כלל, כמו כן הגיר האוט' גם אינו אמין למרות שהוא מחברה יפנית ושיפוצו עולה כסף רב.
פיאט מריאה לא אוטו גרוע, אך לא מצויין גם, ובעת רכישתו כדאי לבדוק אותו לכל פרט, והמליצו לי לקחת אותו גם למכון גירים אוט' וגם למוסך שלי וגם למכון בדיקה לפני הקנייה.
אחתה בעיות בחיפוש מריאה נורמאלית היא שאין להן שוק, עקב זאת הרבה מוכרים נותנים את המכונית לסוחרים אשר מוכרים את המכוניות בשבילם, ותוך כדי גם מחליפים חלקים טובים ברכב לחלקים בעלי איכות נמוכה מפרוקיות וכד'.
בתקציב 21 אלף אני מסכים שיש מעט מכניות אשר נותנות מה שהמריאה מציעה ( שנתון גבוה + רמת איבזור גבוהה יחסית).
קרדיט-carsforum
בעעע. תודה :]