שמעו אחימשלי אני אומר את זה דוגרי..
אז ככה מייפל התחיל לשעמם אותי משו אש וחברים שלי אמרו לי שניהיתי פייגעלך וזה וכל יום אני על המחשב ולא נגעתי בילדה כבר חודשיים [בגלל מייפל כה]
הקיצר אמרתי להם יודעים מה היום בוא ניצא כולם כמו שייצאנו פעם בשכונה וזה וניקרא לכולם..
בסדר יצאנו וזה עישנו נרגילה קצת .. אחרי זה היסתובבנו באיזה שכונה אצלנו איפו שאני גר חבר שלי הביא מפתח כזה של השיברים וזה פתחנו וזה פיתאום בא אלינו משטרה חח דפקנו ריצה של החיים כאילו אנחנו הולכים להיאכל על ידי אתיופים שלא אכלו חודש וזה קפצנו מעל גדרות וזה והתחבאנו בבית שלי איזה חצי שעה ככה עד שנירגע.. סבבה וזה אחרי זה הלכנו לכמה ידידות שלי שלא ראיתי אותם כבר איזה 4 חודשייים [מאז שהתחלתי לשחק מייפל]
היה אחלה היה מלא צחוקים היתנחלו אצל איזה ילד מהשיכבה שלי כזה אלמוש אתם יודעים וזה אכלנו לו חצי בית למנייק יש מלא ארטיקים גלידות וזה..
ישבנו כזה סגינה שלו על ספסלים כאלה שוכבים וזה ופיתאום קלטתי כמה מייפל זה דפוק וכמה הפסדתי ב4 חודשיים האלה שזה היה הביזבוז הכי גדול שלי בחיים
ולא יודע תמיד זה קורה לי פעם אחת הייתי מכור גם למשחק ליינג' 2 ויצאתי מזה ועוד פעם חזרתי..
הקיצר אנשים אני אומר קחו את זה ללב ותעשו עם החיים שלכם משו.. כי גם אתם יורדים בציון וזה הממוצע שלי השנה היה 61 במחצית הקודמת הממוצע שלי היה 88..
אתם לא קולטים את זה פשוט.. תקחו יום אחד רק כן רק יום אחד בלי מייפל תיצאו לחברים וזה
ואם ניתקתם קשר עם ילדים ביגלל מייפל אז תחדשו את הקשר אם בכלל אין מצב לזה לכו לילדים שאתם סתם לא מכירים ותשבו איתם אפילו אם זה הומואים מהצופים..
מקווה שתיקלטו את זה כי הרוב מכורים קשה.. זה לא לכולם יש כאלה ששולטים בעצמם יש כאלה שכמו זומבים..

בגלל מייפל כה]
שיניתי כינוי

ציטוט ההודעה