אני צריך לדעת איפה עושים את זה ? איך? והכל...
אני רמה 24 קוסם..
נ.ב
מצטער שאני שואל כל כך הרבה שאלות בזמן האחרון פשוט אני דיי חדש בעסק של מייפל סטורי
אני צריך לדעת איפה עושים את זה ? איך? והכל...
אני רמה 24 קוסם..
נ.ב
מצטער שאני שואל כל כך הרבה שאלות בזמן האחרון פשוט אני דיי חדש בעסק של מייפל סטורי
|
|
טוב אחי תראה חפש בעמוד הראשי אתה תמצא חפש תחת השם שלי
JVIaple Story
רוצים לראות איך עובדים על אנשים? לחצו כאן
בפני ה
,
בשבילי. כי אין לכם משהו אחר לעשות.
מתחיל בקצרה בשבילך :
דבר ראשון אתה צריך להיות בפארטי עם עוד ארבע חברים שהם מרמות 21~30(מומלץ כולם מעל 25)
אחרי שהשגת פארטי טוב לך לקרנינג ליד איפה שיש שלושה צינורות ביוב ושם אתה צריך לדבר עם Lakelis אחרי שדיברת ונכנסתם לpq שלב ראשון תלך עד הסוף שם ישאלו אותך שאלה והתשובה של השאלה זה מספר הכרטיסים שאתה צריך את הכרטיסים מקבלים ע"י הריגת תנינים שנמצאים שם
שלב 2~4 זה מציאת הקוד די פשוט אתה תבין שתיכנס
5- תהרוג את כל האויבים תרים תכרטיסים ובסוף יש את הבוס אח"כ תביא לleader את הכרטיסים ותדבר עם האישה שם וזהו סיימת ואתה גם תקבל פרס אל תצפה ליותר מדי אחרי 2-3 פעמים כבר תבין
lvl 9x DragonKnight-windia
lvl 7x Sniper -mardia
מחפש שותף
יש מדריכים
טוב אחי אני יסביר לך : רמה 21 עש רמה 30 אתה עושה PQ קרנינג סיטי אתה צרך להיות בבפרטי אם עוד 4 אנשים לך ל 1 CH ותרשום ככה LOKING FOR PQ ואת הלבל שלך אחר כך אם אתה הלידר תילך לחפש CH פנויים כיאילו שאין שם אף אחד בפנים אתה עובר CH ומחפש אתה לוחץ אל אישה כזאת שנראת כמו קוסמת
עכשיו אני יסביר לך מה עושים אחריי שנכנסת לPQ אתה רואה מלא תנינים אתה הולך לאותה אשה שהיא נמצאת בקצה היא שואל אותך שאלות למשל כמה קוסם צריך INT בישביל להפוך לקוסם אז התשובה היא 20 אז אתה הולך לתנינים הורג אותם ומיקול תנין יוצא כרטיס עד שיש לך את הכמות המבוקשת ואז אתה הולך לדבר איתה שוב היא לוקחת לך את כל הכרטיסים ובתמורה מביא לך כרטיס גדול את הכטיס אתה מביא ללידר הוא כבר ידע מה לעשות (למפגרים מי בנינו לידר זה מי שיש לו כוכב בפרטי שמוציא לו בשם כוכב ) אחר כך יש STAGE 2
אתה הולך עולה על חבל ורשום לך אם זה הצליח או לא זה מסודר לפי סדר וכל פעם אתה מחליף אתה שרשום לך שעברת שלב ככה גם שלב השני רק בצורה אחרת אם חתולים שלב שלישי זה אם הבוס צריכים להרוג אותו יוצא כרטיס ואת אל תיקח אותו הלידר לוקח ואחר כך בונוס זה סתםם עזוב תשלב הזה אחר כך עד שאתה מגיע ללבל 30 אתה צריך להתאמן איך שהוא עד ללבל 35 ואז אתה יכול לעשות PQ LUDI מי רמה 35 עש 51 אחר כך יש לך או PQ ORBIS או ZAKUM (לא כדיי לך לעשות PQ ZAKUM ברמה הזאת תילך על PQ ORBISׂ ) שזה עד לבל 70 ומאז תעשה PQ זאקום תעשה את זה שתגיע ללבל 71 שאתה יכול לעשות PQ ORBIS עד לבל 71 אני לא יתחיל להגיד לך מה עושים מכל STAGE בכל PQ רק אני יגיד לך שכל הPQ זה על אותו בסיס רק יותר STAGE STAGE זה שלבים יאללה ביי אחי מקווה שעזרתי![]()