הייתי חצי שנה בלי מאורר מחובר , אני לא נוהג הרבה לפתוח את המחשב כי פעם הייתי פותח כל יומיים חוקר דברים הכי מפגרים במחשב וזהו גם מרוב שאין לי זמן וגם מרוב שעבר לי תאחלס הקטע של החומרה וכל הדרק הזה , לא פתחתי את המחשב מאז שקניתי אותו , היום פתחתי כי רציתי לחבר הרדיסק ישן לבדוק אם הוא עובד + לנקות אבק כי ידעתי שהצטבר דיי הרבה (וצדקתי).
בקיצור מה אני מגלה? , שלא חיברו לי מאורר אחד בכלל חדש עם השחור הזה ששם את כל החוטים ביחד עדיין עליו , הייתי בשוק פשוט , אומנם זה מאורר שולי (של ההרדיסקים) , אבל עדיין זה מאורר והייתי עם OC כל החורף ולא הבנתי למה שכשהתחיל להיות הקיץ המחשב שלי התחיל לקרטע...
וזו חנות אחת הטובות בארץ LogicPC פשוט חולרות במילה אחת ,ואם הייתי בן אדם שלא מבין כלום מהחיים שלו? , זונות אני ממש מאוכזב הם תופרים בכסף בגלל השירות ואיכות החומרים שהם מביאים (ולא סוג ב' כמו KSP ואכן כל החומרים מצויינים לא הייתה לי בעיה 1 עד עכשיו טפו טפו טפו) ,טוב קורה אבל .. , תבדקו טוב אחרי שאתם קונים תפתחו תמחשב שהכל בסדר אל תעשו שטויות (זה היה מאורר מאחורי "הכלוב" של ההרדיסקים ככה שהיה ממש קשה לראות ...
מה גם שתמיד ניקיתי את הפליטר שמתי לב שיש מלא אבק (מנקה פעם בחודשיים לערך)
קקה אש מגיל 6 :\

ציטוט ההודעה