רוצים להיכנס לpq ממש מהר? הגעתם9 למקום הנכון אני מצאתי שיטות להיכנס לPq והם ממש טובות (או לפחות עובדות בחלק מהמקרים....)1. קודם כל שיטת ההקלקה! במקרה ואין לכם auto clicker תורידו אותו(מצטער שאין קישור אני פשוט לא מצליח למצוא אחד שעובד אם למישהו יש שיביא לי אני אוסיף.)אם לא מצאתם לא נורא אני בכל זאת אכתוב את השיטה.-תקף רק כאשר יש לכם פארטי מוכן ואתם המנהיגיםלחצו על ה: אישה,תמרור....... וכולם. וגררו את ההודעה למקום שבו הok שלה יהיה על הדמות שעליה צריך ללחוץ כדי להיכנס- עכשיו אתם יכולים ללחוץ על העכבר ובלי להפסיק וככה זה ילחץ על הדמות ואז על הOk וככה הלאה .*זה לא שיטה שלי כמובן אבל עליתי עליה בעצמי..... 2.rush השיטה הכי מוכרתלעשות pq עוד פעם ועוד פעםהשיטה עובדת בעיקר בorbis.כל מה שצריך לעשות הוא להגיע לחלק מסוים בpq ופשוט לצאת ולהיכנס מהר עוד פעם.3. surfing זאת גם שיטה שמשתמשים בה בעיקר בOrbis אבל גם בludi פשוט מאוד עוברים מערוץ ומחפשים אחד שאין בו אף אחד.....4.שיטת הפגיעה:זאת שיטה פחות ידועה שאני המצאתי (אני מקווה).היא שילוב של track) (שם של מישהו) וrushקודם כל אתם צריכים לראות מבפנים את המנהיג של הפארטי של האנשים בחוץ אחר כך שולחים "מתנקש" אליו כלומר המתנקש לוקח שק מפלצות וזורק אותו עליו ואז כולם יוצאים ונכנסים עוד פעם.5.פיזור: זאת גם שיטה לא מוכרת כל כך פשוט מאוד כל אחד לוקח ערוץ משלו ומחכה וברגע שמישהו יוצא הוא אומר (בדיבור של הפארטי) את שם הערוץ שלו ואז כולם באים ומנסים להיכנס....אם יש לכלם עוד שיטה אנא רשמו למטה תודה מראש!זה המדריך שלי להיכנס לפארטי (במקרה שאתם לא יודעים איך יש מלא מדריכים אבל אני מוכן לעשות כמה תצפו אליהם בקרוב....)

בפני ה
,
בשבילי. כי אין לכם משהו אחר לעשות.
ציטוט ההודעה