קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] גו'ש הולווי (סוייר) על שער המגזין TV GUIDE (תמונות)
    על ידי Mr. Business בפורום אבודים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 31-01-2010, 15:04
  2. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 25-07-2008, 22:28
  3. בלייזר - חחח המגזין הכי טוב שיש
    על ידי GoldStar בפורום ספרים ומגזינים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 26-06-2007, 18:30
  4. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 27-04-2007, 20:44
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

המגזין :]

משתמש מכור האוואטר של Lotemy
    שם פרטי
    לוטם
    לייקים
    0
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    הממ...

Smile המגזין :]

נושא ראשון------> רד הוט
    נושא שני ------> מיי כימיקל רומנס
    נושא שלישי------> מרילין מנסון

בעיקרון, אם זה יעבוד, ויהיו תגובות, ודיונים סוערים, אני אמשיך לעשות פעם בשבוע מגזין [חינםXD]
    על 4 להקות שונות- מחול, ומידי פעם [שיהיה חדשות מענינות] אני אגוון ואוסיף על אמנים מהארץ.
    אז בלי להתעכב.
    נתחיל [: ?

נושא ראשון- רד הוט
    הופעה חיה. של הרד הוט בטלוויזיה שלכם
    בתאריך ה 7/7/07 בערץ 10 אסור לכם לפספס [לכל האוהבים/סוגדים של הרד הוט]
    בנוסף, מסתובבת לה ברחבי האינטרנט [גוגל] עצומה ובה אתם יכולים לחתום בכדי לגרום לרד הוט להגיע לארץ, משמועות שהגיעו יש סיכוי שהם יגיעו לקראת אמצע 2008 :]

ובכן,במדור לא יבואו רק חדשות, אלא גם ביקורת,אז בואו נתן קצת ביקורת על האלבום הראשון שלהם [שאת השם שלו כולנו יודעים- שם הלהקה..], הביקורת היא ע" דעתי, לכן, הערות או כעסים בנוגע למה שנכתב, יכולים להתקל אך ורק כניסיון לשינוי דעה [שלא כ"כ יעבוד, כי דעתי סגורה.]
    כאמור, 2 חברים פרועים מתיכון פיירפקס שבלוס אנג'לס, אנטוני קידיס ופלי החליטו להקים להקה. מאוחר יותר הם פגשו בהילל סלובק היהודי (שנולד בחיפה!] ובג'ק איירונס, ופתחו בסבב של הופעות חושפניות במיוחד בברים ובמועדונים שבעיר.
    כל זה קרה ב1983 ולאחר שנהפכו לאהובי הקהל, החליטו הפפרס לשחרר אלבום כשנה מאוחר יותר. ואתם יודעים מה? לא ממש הלך להם בעניין הזה.. הסינגל הראשון מתוכו, true men don't kill coyotes אולי תרם לזכויות הקויוטים, אבל לא לפופולריות של הרד הוט. מדובר בשיר למטה מבינוני, שיר חלש למעשה, אשר בכלל לא מתאים כסינגל ראשון מאלבום בכורה. בכלל, ניתן להגדיר את האלבום הראשון כחובבני במיוחד- חסר להיטים ובעל מעט מאוד שירים רציניים. הסגנון הוא פאנק רוק מהול בראפ מעיק, כך שאני לא מתפלאת שהוא קרס בשוק.
    בכל זאת, יש כמה צדדים חיוביים - השיר השני ברשימה, Baby Apeal הוא בהחלט לא רע, כיפי ומהנה, וכך גם Green Heaven הרציני. הבעיה היא שלקראת הסוף, מופיעים שירים כמו Police Helicopter , you always sing the same, mommy where's daddy המחופפים, שפשוט הורסים את האלבום סופית. דווקא הסינגלים : get up and jump , out in LA והראשון שהזכרתי לא מספקים את הסחורה. מומלץ למעריצים שרופים בלבד!
    האלבום הראשון- רד הוט [:

נושא שני-מיי כימיקל רומאנס

הרי כולנו כבר יודעים- הם מגיעים לארץ, אבל איפו? ומתי? ולמה?
    אז ככה, קודם כל, לכל המעריצים השרופים [שאני לא מהם.] הכרטיסים יתחילו להימכר לקראת שבוע הבא [ביררתי ב "הדרן"] המחירים ינועו בין 290 - 370 המופע לא יתקיים במסגרת פסטיבל הרוק המתוכנן בפארק הירקון והאמת שיש רק הופעה אחת כנראה . לדעתי, מכיר הכרטיס לא שווה, כיוון,שלהקות טובות יותר היו בעבר בארץ, כמו אוונסנס או מגהדת' להקות טובות בהרבה יוצר, שהרטיס להופעה לא התקרב למכירי הכרטיסים של מיי כימיקל.
    גורמים מאשרים כי ישנו חוזה, חתום על כך שהלקה מגיעה לארץ להופעה, אך, הגורמים שלנו בארץ, מסתייגים וטוענים כי עוד מתנהל מוו לגבי נושא זה ושום דבר אינו סגור
    ואני אומרת, למה אפשר להאמין?
    במידה שמיי כימיקל אכן מגיעים לארץ, הלהקות שיחממו אותם, אינם הלהקות הקבועות והמוכרות [כמו רייס אגנסט..]אלא, הלהקות הלא כ"כ מוכרות [טוב, יכול להיות שחלקכם מכירים,כמוני]
    הלהקות שעת להופיע במידה והלהקה תסכים להגיע לארץ הינם:
    taking back Sunday
    New Found Glory-
    להקות פופ פאנק/ אימו,טוב, למה יש לצפות במיוחד [לדעתי, רק החובבים יהנו.. ]

-היום 3/7/07- mtv2 קטעים נבחרים מההופעה של mcr בשעה שבע וחצי- תשע. שידור חוזר בשעה 12 וחצי בלילה.

-מיי כימיקל עובדים על אלבום חדש. במקום להעלות לכאן את הכתבה[שהיא באנגלית, החלטתי לעשות טובה לאלה שלא הכי טובים באנגלית, ולתרגם לכם אותה:
    ג'ראד [מי זה?] מתפעל מהצצלחה של הלהקה "שלו"- מי כימיקל רומאנס, ומספר, שלאחר ההצלחה המסחררת,הוא מעוניין באלבום שני, אחרי "the black parade"
    "זה מרגיש כמו הזמן הנכון להכין הקלטה חדשה" אמר "way" "אולי זה בגלל ש the black parade דיבר כ"כ הרבה זמן ואפילו עוד לפני שהוא שוחרר בכלל אבל עכשיו, אחרי שהוא שוחרר, יש תחושה שהוא שוחרר כבר לפני כ"כ הרבה זמן.
    עברו אך ורק שמונה חודשים, אבל אנחנו כבר התחלנו לעבוד על 4 סינגלים חדשים, וגם הופענו בכ"כ הרב הופעות."
    הוא ממשיך ומספר כי" the black parade זה לא דיסק שהיה מוכרח לצאת, אלא דיסק, שיצא מכיוון שאנחנו הגענו לנקודה, שצריך כבר דיסק, ולא כי באמת האמנו בכל מה שנתנו בו.ובכל זאת, זאת הייתה חוויה עצומה להוציא אותו. בגלל שהאלבום משך הרבה קהל להופעות, זה גרם לנו לרצות להוציא דיסק נוסף, והחוויה רק ממשיכה."
    וכך נגמרת הכתבה.

נושא שלישי- מירלין מנסון
    כל המעריצים שלו [וכן, הפעם, אני בניהם] יודעים, מקריאה בעיתון [שכבר דיי חרשו על הנושא] כי מרילין שלנו, חוץ מהיותו זמר רוק גדול ואיכותי, ולמרות כל הביקורת העצבנית והנוקבת שהוא מקבל, הוא גם אדם רגיש,מה שיכולנו להבין, מהאלבום החדש שלו. שמונה לא רק שירים רועשים ועצבניים, מלאי אנרגיה ודיסטורשין, באלבום החדש, אנו מקבלים גם שלושה שירים, שקטים[יחסית למירלין] בעלי רגישות ועוצמה.
    בנוסף, מרילין לאחרונה התגרש, דבר שפגע בנפשו האומנת [כך טען באתר הראשמי בראיון שערכו איתו]
    הוא טען, כי בזמן סיבוב הופעות שלו, אישתו הדוגמנית קמה ועזבה את הבית בטענה שלא יכלה לסבול עוד את התנהגותו האלימה והמופרעת.
    כאשר חזר מרילין קיבל צו להיתיצב בבית משפט, בכדי להתגרש, והוא נפגע מכך, שעזבה את הבית ללא ידיעתו ועוד הפיצה בעיתונים כי הוא התעלל בה, וכאשר עזבה אפילו לא שם לב לזה, [ואני אומרת, אם הוא אכן היה בסיבוב הופעות, לדעתך הוא ישים לב לעזיבתך?]
    בנוסף לכל החדשות הללו, בעוד כשבוע יצא בארץ, הבושם החדש שמפיק מרילין מנסון, היה ניתן לקרוא את דעתם של עורכי "מעריב לנוער" שטענו כי בטוח שלבושם יהיה ריח "רקוב של מתים", שזה ע"פי דעתי, אינה ביקורת איכותית.
    לפי שמועות שהגיעו אלי [משפחהXD] הבושם דווקא לא רע, והוא לגברים בלבד, יש לו ריח חריף אך מתקתק.
    נבחן את זה ונספר לכם [:
    לכל מי שלא יודע, מרילין מנסון אינו שמו האמיתי אלא "בראין וורנר" השם נלקח משילוב של שני אנשים
    מרילין- בגלל מרילין מונרו
    ומנסון- בגלל רוצח מפורסם שחי בעבר, ורצח מיליוני אנשים.
    בגרמניה- נפתח גליריה של מרילין מנסון- ציורים, שירים, וכן דברים נוספים, שהאומן המוערך שלנו הכין במהלך חייו, יהיו שם בגדים מהופעות תצלומים וכל מיני דברים של אספנים [:
    אז לכל חובבי הרוק הכבד-טוסו לגרמניה [:

אז, סיקור שכתבתי פעם, באתר שבניתי, על הדיסק שלא נשכח:

מרלין מנסון האיש (והלהקה?!) מסכם עשור של נו מטאל תעשייתי (ודי ממוסחר ת'אמת) באוסף שווה במיוחד...בשביל שלא נשכח (lest we forget ).

אז מה יש לנו בדיסק?! המון דיסטורשן, תופים עצבניים חריקות ותוספות אלקטרוניות מוזרות (?)!
    את כל הבאלגן הזה מלווה הקול המעולה (לדעתי) של מרלין מנסון.... שפשוט כיף לשמוע!!!

הדיסק מכיל :
    14 להיטים מכל הזמנים. 1 שיר חדש. 2 קאברים מעולים!!

שנתחיל?!

The Love Song - לדעתי לא יכלו לבחור שיר יותר טוב לפתוח ת'דיסק.... שיר שאני כל כך אוהבת... מתחיל יחסית רגוע (יחסית אליהם כמובן) ואז מגיע הפזמון שבחלקו הראשון עצבני ומביא בראש ובחלקו השני רגוע יותר.

Personal Jesus - זה השיר החדש באלבום. להגיד את האמת אני לא ממש אוהבת אותו. לא התחברתי לקצב של השיר.... יש ברקע מן קולות כאלה שמזכירים פעפוע של נוזל כלשהו... רק שהפעפוע אלקטרוני כזה... ל'דעת איך להסביר את זה. אני ציפיתי שמרלין יקליט משהו הרבה יותר מביא בראש.

Mobscene - איך אפשר שלא לאהוב את השיר הזה? עם קצב כל כך סוחף ופזמון מעולה!!! בכלל.. לראות אותו מבצע אותו בהופעה זה אדיר... ביחד עם המעודדות מאחריו (יצא לי לראות בM2.. לא במציאות כמובן.

The Fight Song - זה שיר נחמד אבל זה לא משהו מיוחד. הוא לא מתבלט בצורה כלשהי משאר השירים. סה"כ שיר סבבה שמצליח להביא בראש.

Tainted Love - אחד מרגעי השיא של האלבום. הקאבר המצויין לשיר פופי מתחילת שנות השמונים(של סופט סל במקור). דרך הקאבר הזה ודרך קאבר נוסף מרלין מוכיח לנו שיש לו חזון מוסיקאלי ושהוא לא סתם מסחור ופוזה.
    השיר כל כך מעולה! כל כך מתאים לביצוע של הלקה. פשוט תענוג לאוזניים.

The Dope Show - בהחלט אחד הלהיטים הגדולים שלהם ובין היתר אחד השירים האהובים עלי. שיר מעולה... די רגוע... פזמון סוחף. חובה לשמוע.

This is the New Shit - שיר לא רע בכלל ובהחלט יש לו מקום באלבום. כמה אירוני שהשיר מדבר על מסחור ועל הערצה עיוורת.

Disposable Teens - שיר נחמד אבל לא יותר מזה. לא מצליח להתבלט.

Sweet Dreams - לשיר הזה אפשר להתייחס כיצירת מופת של מרלין! אחד הקאברים הכי טובים שנשמעו אי פעם! כל כך מותאם לו... רואים שהוא פשוט הוסיף את הטאץ' והנשמה שלו לשיר (קאבר לדפש מוד כמובן)

Lunchbox - לא יודעת איך להתייחס לשיר הזה. שמעתי אותו פעם ראשונה באלבום הנ"ל ות'אמת לא התחברתי אליו בכלל. לדעתי הוא אחד הגרועים שנכנסו לאלבום.

Tourniquet - גם את השיר הזה שמעתי בפעם הראשונה באלבום הנ"ל אבל בניגוד לשיר הקודם די אהבתי אותו. הקול של מרלין משתלב כאן מצויין במנגינה הממורמרת והמנוקרת של השיר.

Rock is Dead - שיר כיפי. קצב טוב... בהחלט שיר חובה באוסף! פזמון יפה.

Get Your Gunn - שיר מאוד באסי... יש בו המון תופי מצעדים בשבילוב של באס....אם שומעים אותו בפול ווליום זה גורם למן פעימות בבטן... משהו מוזר... לדעתי השיר טיפה משעמם.

The Nobodies - אחד השירים הטובים שלהם אי פעם... שיר כל כך מעולה! פשוט חייבים לשמוע! שיר חובה באוסף.

Long Hard Road Out of Hell - איטי, מנכור, דיכאוני, משעמם. (אולי חוץ מהפזמון.. שדי אהבתי אותו)

The Beautiful People - שיר שכולם מכירים. המון תופי מצעדים שמביאים לשיר קצב ייחודי. גם שיר חובה באוסף. אני אישית מאוד אוהבת אותו.

The Reflecting God - לדעתי הוא לא בחירה טובה לסגירת האלבום. היו צריכים לשים את The Beautiful People בשביל להשאיר טעם מצויין בפה... אבל למרות שהשיר הוא לא אחד הטובים שלהם השיר הוא יחסית טוב ובהחלט מצליח לספק את הסחורה. בסוף השירים נשמעים תרועות של הקהל אז אני מניח שהוא הוקלט בלייב. התרועות בסוף מסיימות את האלבום בדרך מאוד מאוד טובה.

מצטערת שלפעמים התייחסתי למרלין מנסון בתור להקה ולפעמים בתור סולן. ניסיתי להתייחס אליהם תמיד בתור להקה אבל זה קצת קשה.. כמה באמת יודעים שמרלין מנסון זאת להקה קודם כל?

עד כאן להפעם [: מקווה שנהנתם. אם אתם רוצים להקות נוספות, והמגזין יצליח אני יעלה לפי בקשותיכם.
    זרמו.
    שבוע טוב.. לוטם

2. קישורים ממומנים

משתמשת כבוד
    שם פרטי
    שניצי
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    לפעמים האור בקצה המנהרה זה סתם מניאק עם מצית..

ואיי מלכה
    תודה !

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

יפה
    רעיון חמוד!
    מנסון רולז! מכנכיקל אנימלז רולזזז

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

משתמש מכור האוואטר של Lotemy
    שם פרטי
    לוטם
    לייקים
    0
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    הממ...

חחח, אני לא אוהבת כ"כ מיי כימיקל
    אבל לגבי מרילין אני מסכימה בגדול :]

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,502,818 | הודעות: 8,203,411 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect