קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 43

מפץ גדול? =\

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רופלולמאו

ברירת מחדל מפץ גדול? =\

נגד המפץ הגדול:

1. המפץ לא טוען שהעולם היה תמיד אלא הוא נוצר מפיצוץ.
    לא נראה לי שהמונה ליזע (אם ככה רושמים) יכולה להיווצר מהתפוצצות בגלריה.
    אם לא יכול להיווצר מפיצוץ כזה או אחר, אז האדם עם כל המערכות יכול להיווצר במקרה מפיצוץ ?

2. בסטטיסטיקה אחד ל-100 מיליון זה אחד עם 8 אפסים.
    יש כלל בסטטיסטיקה שאחד עם 50 אפסים זה בלתי אפשרי.
    הסטטיסטיקה להיווצרות תא חי אחד היא 40 אלף אפסים !
    זה תא אחד, איך נוצר אדם שלם ?!?

3. במכשירים שהיו בתקופת דארווין המדענים לא יכלו לראות אפילו חיידק, הם ראו את תא האדם כנקודה שחורה והגדירו אותה כדבר פשוט מאד שיכול להיווצר במקרה.
    בימנו המדענים גילו את מבנהו האמיתי של התא וראו שהוא בכלל לא פשוט כמו שחשבו פעם אלא הוא מורכב מאד.

נגד האבולוציה:

1. יש עובדה מדעית ויש תאוריה מדעית - אבולוציה זה תאוריה, בשביל תאוריה צריך הוכחה כי כל אחד, גם אני יכול להמציא תאוריה.

2. שאלה קטנה = אם אדם רואה מצלמות ווידיאו משוכללת, הוא לא חושב – לאט לאט אם השנים החומרים התווספו וניהיה מצלמה, אלא הוא חושב שמישהו יצר זאת.
    מה יותר משוכלל מצלמת ווידיאו או עין האדם ? = העין.
    אם מצלמה פשוטה אני מבין שמישהו יצא אותה אז את עין ברור שמישהו יצר !

3. שאלה נוספת = איך מחומר דומם נוצר חומר חי ?

4. אבולוציה זה יפה מאד באותו מין = זה נקרא מיקרו-אבולוציה וזה קיים ! אבל שמזוחל יצא יונק זה לא אפשרי, זה נקרא מקרו-אבולוציה וזה לא קיים !

5. האבולוציה אומרת ההיא התפתחה באמצעות "מוטציות" = טעויות בקוד הגנטי וכך נוצרו בע"ח חדשים. אך ממוטציות יוצאים רק דברים מאותו מין וב-99% מהמוטציות נוצרים דברים פחות טובים עם חסרונות (לדוגמא=לא יכולים להביא ילדים). דוגמא לכך:
    פרופסור גודשטיין מאוניברסיטת USLA כותב כך: אם תצרף שלף מוטציות בזבוב פירות אחד, דבר שאיננו אפשרי מבחינה מדעית, עדיין יהיה זה רק זבוב פירות, זה השתכללות באותו מין, אבל ממין אחד לשני אי אפשר. זה לא היה במעבדה ובוודאי שלא בטבע.

6. הטיעון הכי חזק : האבולוציה טוענת שלאט לאט נוצרו שינויים (לדוגמא כדי להתפתח לציפור יצא כנף אחת ורק אח"כ עוד אחת, וכך בכל המינים ועוד הרבה שלבים) אבל במואבנים לא נמצאו שום מאובן שהוא צורת ביניים. לפי ממצאי המאובנים, פתאום יש יונקים ואין את שלב הביניים. זה לא שלא מוצאים מאובן אחד, זה קבוצות ענקיות שאין אותם.

7. איך לדוגמא נוצרה העין ? = היה חור ואז נוצר רשתית [למה שהיא תיווצר אי אפשר לראות איתה] אח"כ נוצר קרנית [למה שהיא תיווצר עדיין אי אפשר לראות], כל אחת מהם לא רואה וכך הלאה... והלאה... ובנוף איפה שלבי הביניים ?!?

לסיכום = בספרי האבולוציה יש עשרות עצים ואב קדמון לכל אחד וזה מתפתח לזה וזה לזה, זה תאוריה, אבל אין שום עובדה לכך. להיפך יש עובדה שצורת הביניים לא נמצאו במאובנים.

2. קישורים ממומנים

שטויות, אני מעדיף תאבולוציה ואת תאוריות המפץ הגדול על "בשבע ימים נוצר העולם".
    string s = "אנחנו אוהבים אותך יפרו";

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רופלולמאו

ציטוט נכתב במקור על ידי soundforge צפיה בהודעה
    שטויות, אני מעדיף תאבולוציה ואת תאוריות המפץ הגדול על "בשבע ימים נוצר העולם".
    תאכלס, זה לפחות הגיוני

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חח מצחיקים אתם שניכם , חסרי אמונה, לא נורא נקווה שהשם יחזיר אותכם בתשובה. שיום אחד תתפקחו ולא תמשיכו לחיות בבועה.

מי שרוצה הזמנה ללוקרז PME

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יהודי, איפה שאתה ואיך שאתה, הקב"ה אוהב אותך!

ציטוט נכתב במקור על ידי OzAvi צפיה בהודעה
    חח מצחיקים אתם שניכם , חסרי אמונה, לא נורא נקווה שהשם יחזיר אותכם בתשובה. שיום אחד תתפקחו ולא תמשיכו לחיות בבועה.
    אמן ואמן.
    יפה שהם משקיעים פה עכשיו כדי לקבל ניהול
    בהצלחה לשניכם
    נערך לאחרונה על ידי michal; 04-07-2007 בשעה 16:34.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

אתה חי בתוך ספר אז מה יותר טוב ?

משתמש מכור האוואטר של Pirate
    לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

עזוב, אתה מציג את זה באור מגוכח.
    "הכל נברא מפיצוץ חה חה חה איך זה הגיוני? פחחחחחחחחח"
    זה תשובה של אחד טמבל נבער שלא רוצה להקשיב עד הסוף. זה באמת לא נשמע הגיוני, אבל יש הרבה תהליכים הגיונים בדרך.

זה כמו שאני אצחק עליך ואגיד איך בכלל נבראה היהדות? סתם ככה פתאום מבריאת האדם עכשיו יש הרבה מאוד דתות בעולם? פחחח מי יאימן לזה? איך קרה שהתגבשו הדעות האלה? תוך 1000 שנה יש לנו דתות מאורגנות ומסודרות בעולם?

למזלך יש את התנ"ך שכביכול מספר את הכל. וכולם קראו את זה. אתה לא השקעת שניה בלקרוא על תורת האבולוציה, אז תפסיק לעשות פוזות של אחד חכם.
    !Hasta la victoria siempre
    ~Che Guevara

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רופלולמאו

ציטוט נכתב במקור על ידי Pirate צפיה בהודעה
    עזוב, אתה מציג את זה באור מגוכח.
    "הכל נברא מפיצוץ חה חה חה איך זה הגיוני? פחחחחחחחחח"
    זה תשובה של אחד טמבל נבער שלא רוצה להקשיב עד הסוף. זה באמת לא נשמע הגיוני, אבל יש הרבה תהליכים הגיונים בדרך.

זה כמו שאני אצחק עליך ואגיד איך בכלל נבראה היהדות? סתם ככה פתאום מבריאת האדם עכשיו יש הרבה מאוד דתות בעולם? פחחח מי יאימן לזה? איך קרה שהתגבשו הדעות האלה? תוך 1000 שנה יש לנו דתות מאורגנות ומסודרות בעולם?

למזלך יש את התנ"ך שכביכול מספר את הכל. וכולם קראו את זה. אתה לא השקעת שניה בלקרוא על תורת האבולוציה, אז תפסיק לעשות פוזות של אחד חכם.
    אויי נכון עכשיו הכל ברור לי!
    צודק אחי

עריכה:
    אתה אומר שאני טמבר נבער? תקרא את התגובות בנושא ותרא לבד מי..
    ואתה עוד אומר שאני לא קורא עד הסוף..
    נערך לאחרונה על ידי rofl; 06-07-2007 בשעה 10:30.

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Hoobastank צפיה בהודעה
    אתה חי בתוך ספר אז מה יותר טוב ?
    אני חי בתוך עולם של אלפי הוכחות שהוא לא נברא מעצמו. גם בלי התורה, יש אינספור הוכחות, חקירות של מדענים וכו' וכו', שאפילו הם בעצמם מודים עד כמה שהם היו משכילים, הם מודים בכך שיש בורא לעולם למרות כל הגילויים שלהם.
    למשל כך התבטא צ'אלרס דרווין : "עד עצם היום הזה, העין מעבירה בי צמרמורת קרה", אני יכול להעריך עוד בתגובות של מדענים אם מישו ירצה.
    3 מיליון עדויות של אנשים במוות קליני, שראו חיים לאחר המוות, בן אדם שמת מוות קליני והוא היה עיוור , סיפר לרופאים בדיוק איך הם טיפלו בו בטענה שהוא ראה אותם מעל לגוף שלו, תחשוב בנאדם עיוור שלא ראה מימיו אור שמש. ואני יכול לכתוב פה דפים שלמים, ואחרי שתראה את האמת ותבין באמת את כל הדברים, במקום ישר להגיד "אין ואין, לא מאמין תראה לי הוכחות" לא תקבל הוכחות מוחשיות למרות שזה יש אפילו אבל בהסתר (לקום בבוקר, ללכת, לראות וכו), כי לא מגיע לדורות האלה הוכחות על העוונות שעשינו לא מגיע לנו פשוט, אבל בקרוב אני מקווה מאוד שיבוא משיח צדקינו ויראה לכל העולם את כוחו האמיתי של הקב"ה, ואת גדולתו , ואז כולם יראו את האמת אני מקווה בקרוב בע"ה.
    נערך לאחרונה על ידי OzAvi; 06-07-2007 בשעה 11:06.

מי שרוצה הזמנה ללוקרז PME

משתמש כבוד האוואטר של orcho
    לייקים
    23
    נקודות
    18,700

כמה שטיות כתבת פה בחיאת

[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
    [18:15:27] <@FLASH> ‏לא אחי אני מכוער‏

ציטוט נכתב במקור על ידי Pirate צפיה בהודעה
    אתה לא השקעת שניה בלקרוא על תורת האבולוציה, אז תפסיק לעשות פוזות של אחד חכם.
    אף רב שממציא משפטים וסיפורים מטומטמים לא באמת מבין את תורת האבולוציה והמפץ הגדול,
    וכניראה גם לא מנסה להבין, כשאתה לא מבין קל יותר לצחוק על זה, ולגרום לאנשים להאמין בדת ביותר קלות, אחרי הכל, זה הדבר היחיד שהם עושים חוץ מלקרוא תורה ולהתפלל.
    אחרת, למה כל פעם להמציא גירסאות שונות ומטומטמות של "פעם בא איש לרב ושאל אם אלוהים קיים"?
    התשובות ברובם מדברים על שעונים שנוצרו מפיצוצים וכל מני שטויות של רבים בורים שלא מבינים על מה הם מדברים.

יש לי עוד שאלה אליך "OzAvi",
    תשכח לרגע מהתנ"ך שלמדת עליו כל החיים.
    אם אני אשאל אותך במה אתה מאמין, שהעולם, האדם, וכל החיות נוצרו בשבעה ימים, או שהעולם נוצר בתהליך ארוך של מליוני שנים והתפתח עם השנים?
    בבקשה תענה לי בכנות.
    אני מאמין שאם היו מספרים לך על הארי פוטר כשהיית קטן, והיינו לומדים על זה בבית הספר ומתפללים למשרד הקסמים, היית מאמין גם בזה, אני מוצא את הספר "הארי פוטר" באותה רמה של מדע בדיוני כמו התנ"ך, גם בתנ"ך אפשר להפוך מקלות לנחשים, ובחזרה, גם בתנ"ך יש מכשפות ואנשים שיכולים לנבא את העתיד, בתנ"ך גם יש נהרות שהופכים לדם, נהרות שנחצים לשניים, אבנים שנותנים להם מכות והם מוציאים מים, ועוד סיפורים מאד מעניינים וחמודים עם מוסר השכל.
    בקיצור, זה הכל שטיפת מוח שעושים על ילדים.
    נערך לאחרונה על ידי soundforge; 08-07-2007 בשעה 01:02.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

תקבל הוכחות מוחשיות למרות שזה יש אפילו אבל בהסתר (לקום בבוקר, ללכת, לראות וכו), כי לא מגיע לדורות האלה הוכחות על העוונות שעשינו לא מגיע לנו פשוט, אבל בקרוב אני מקווה מאוד שיבוא משיח צדקינו ויראה לכל העולם את כוחו האמיתי של הקב"ה, ואת גדולתו , ואז כולם יראו את האמת אני מקווה בקרוב בע"ה.
    אתה צוחק עליי ? קראת פעם את התנ"כ, כמה עוונות עשו בני ישראל, רק בספר שופטים הם חטאו והלכו אחרי אלילים וכל פעם אלוהים נגלה אליהם מחדש והצילם מהגויים וכל פעם הם חזרו לסורם והמשיכו להלל ולשבח אלילים אחרים, מה שונה היום מהתקופה הזו ?
    בתנ"כ יש עשרות סיפורים על חטאי ישראל ובסופו של דבר תמיד ה' נגלה אליהם אפילו אם זה רק להעניש אותם. אתה מצפה שאני יאמין לך שהיום אנחנו עברנו את הסף של אלוהים והוא אומר לעצמו "רמת החטאים של בני ישראל היום היא גדולה מדי, בוא ניתן להם להתבשל קצת שיחטאו ושיתחשק לי אני אשלח אליהם משיח".

אני מאמין למה שרואות עיניי! ומה שעיניי רואות זה את הטבע וכל התהליכים שמתרחשים בו, ולכן אני מעדיף להאמין לכל תורה אחרת מאשר לספר שאומר לי איך לחיות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    This Is How We Do

באמת אתם חסרי אמונה
    "יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע"
    ~~NADAV~~

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    This Is How We Do

אני חי בתוך עולם של אלפי הוכחות שהוא לא נברא מעצמו. גם בלי התורה, יש אינספור הוכחות, חקירות של מדענים וכו' וכו', שאפילו הם בעצמם מודים עד כמה שהם היו משכילים, הם מודים בכך שיש בורא לעולם למרות כל הגילויים שלהם.
    למשל כך התבטא צ'אלרס דרווין : "עד עצם היום הזה, העין מעבירה בי צמרמורת קרה", אני יכול להעריך עוד בתגובות של מדענים אם מישו ירצה.
    3 מיליון עדויות של אנשים במוות קליני, שראו חיים לאחר המוות, בן אדם שמת מוות קליני והוא היה עיוור , סיפר לרופאים בדיוק איך הם טיפלו בו בטענה שהוא ראה אותם מעל לגוף שלו, תחשוב בנאדם עיוור שלא ראה מימיו אור שמש. ואני יכול לכתוב פה דפים שלמים, ואחרי שתראה את האמת ותבין באמת את כל הדברים, במקום ישר להגיד "אין ואין, לא מאמין תראה לי הוכחות" לא תקבל הוכחות מוחשיות למרות שזה יש אפילו אבל בהסתר (לקום בבוקר, ללכת, לראות וכו), כי לא מגיע לדורות האלה הוכחות על העוונות שעשינו לא מגיע לנו פשוט, אבל בקרוב אני מקווה מאוד שיבוא משיח צדקינו ויראה לכל העולם את כוחו האמיתי של הקב"ה, ואת גדולתו , ואז כולם יראו את האמת אני מקווה בקרוב בע"ה.
    דרך אגב קראתי באינטרנט והיה רשום שהמשיח זה ה'
    ~~NADAV~~

משתמש אטרף האוואטר של CoreOxide
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    0
    נקודות
    206
    משפט מחץ
    Life is a biatch, but its my biatch

"אבולוציה זאת תיאוריה"

אההה שחכתי שלתנ"ך יש הוחכות מדעיות... :|

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,594 | הודעות: 8,198,187 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect