נגד המפץ הגדול:
1. המפץ לא טוען שהעולם היה תמיד אלא הוא נוצר מפיצוץ.
לא נראה לי שהמונה ליזע (אם ככה רושמים) יכולה להיווצר מהתפוצצות בגלריה.
אם לא יכול להיווצר מפיצוץ כזה או אחר, אז האדם עם כל המערכות יכול להיווצר במקרה מפיצוץ ?
2. בסטטיסטיקה אחד ל-100 מיליון זה אחד עם 8 אפסים.
יש כלל בסטטיסטיקה שאחד עם 50 אפסים זה בלתי אפשרי.
הסטטיסטיקה להיווצרות תא חי אחד היא 40 אלף אפסים !
זה תא אחד, איך נוצר אדם שלם ?!?
3. במכשירים שהיו בתקופת דארווין המדענים לא יכלו לראות אפילו חיידק, הם ראו את תא האדם כנקודה שחורה והגדירו אותה כדבר פשוט מאד שיכול להיווצר במקרה.
בימנו המדענים גילו את מבנהו האמיתי של התא וראו שהוא בכלל לא פשוט כמו שחשבו פעם אלא הוא מורכב מאד.
נגד האבולוציה:
1. יש עובדה מדעית ויש תאוריה מדעית - אבולוציה זה תאוריה, בשביל תאוריה צריך הוכחה כי כל אחד, גם אני יכול להמציא תאוריה.
2. שאלה קטנה = אם אדם רואה מצלמות ווידיאו משוכללת, הוא לא חושב – לאט לאט אם השנים החומרים התווספו וניהיה מצלמה, אלא הוא חושב שמישהו יצר זאת.
מה יותר משוכלל מצלמת ווידיאו או עין האדם ? = העין.
אם מצלמה פשוטה אני מבין שמישהו יצא אותה אז את עין ברור שמישהו יצר !
3. שאלה נוספת = איך מחומר דומם נוצר חומר חי ?
4. אבולוציה זה יפה מאד באותו מין = זה נקרא מיקרו-אבולוציה וזה קיים ! אבל שמזוחל יצא יונק זה לא אפשרי, זה נקרא מקרו-אבולוציה וזה לא קיים !
5. האבולוציה אומרת ההיא התפתחה באמצעות "מוטציות" = טעויות בקוד הגנטי וכך נוצרו בע"ח חדשים. אך ממוטציות יוצאים רק דברים מאותו מין וב-99% מהמוטציות נוצרים דברים פחות טובים עם חסרונות (לדוגמא=לא יכולים להביא ילדים). דוגמא לכך:
פרופסור גודשטיין מאוניברסיטת USLA כותב כך: אם תצרף שלף מוטציות בזבוב פירות אחד, דבר שאיננו אפשרי מבחינה מדעית, עדיין יהיה זה רק זבוב פירות, זה השתכללות באותו מין, אבל ממין אחד לשני אי אפשר. זה לא היה במעבדה ובוודאי שלא בטבע.
6. הטיעון הכי חזק : האבולוציה טוענת שלאט לאט נוצרו שינויים (לדוגמא כדי להתפתח לציפור יצא כנף אחת ורק אח"כ עוד אחת, וכך בכל המינים ועוד הרבה שלבים) אבל במואבנים לא נמצאו שום מאובן שהוא צורת ביניים. לפי ממצאי המאובנים, פתאום יש יונקים ואין את שלב הביניים. זה לא שלא מוצאים מאובן אחד, זה קבוצות ענקיות שאין אותם.
7. איך לדוגמא נוצרה העין ? = היה חור ואז נוצר רשתית [למה שהיא תיווצר אי אפשר לראות איתה] אח"כ נוצר קרנית [למה שהיא תיווצר עדיין אי אפשר לראות], כל אחת מהם לא רואה וכך הלאה... והלאה... ובנוף איפה שלבי הביניים ?!?
לסיכום = בספרי האבולוציה יש עשרות עצים ואב קדמון לכל אחד וזה מתפתח לזה וזה לזה, זה תאוריה, אבל אין שום עובדה לכך. להיפך יש עובדה שצורת הביניים לא נמצאו במאובנים.

ציטוט ההודעה