אני בן 17 וחצי ואני ממש לא רואה טוב המספר שלי הוא 5 אוו 6 לא יודע כל כך
אבל אני מת כבר לשים עדשות מגע אבל אני חושש מכל העניין אפשר איזה טיפים משהו ?![]()
אני בן 17 וחצי ואני ממש לא רואה טוב המספר שלי הוא 5 אוו 6 לא יודע כל כך
אבל אני מת כבר לשים עדשות מגע אבל אני חושש מכל העניין אפשר איזה טיפים משהו ?![]()
|
|
בעיקרון.. עדשה היא גוף זר לעין.. אין לך מה לחשוש.. אם אתה מטפל בה כמו שצריך הכל בסדר
אבל כמו שאמרתי.. אם זה גוף זר.. יכול להיות שהגוף שלך יידחה את זה.. כלומר, העין..
מה שכן, תלך לאופטימטריסט.. הוא יסביר לך.. יתן לך עדשות.. יסביר לך איך שמים.. איך מנקים וכל השטויות האלו.. יש גם כ"כ הרבה סוגים.. עדשות יומיות, עדשות שבועיות, חודשיות.. וכו'..
זה לא מפחיד
לי אישית יש עדשות
הרבה יותר נח =]
בהצלחה !
בסגנון של?איזה טיפים אתה רוצה? אין יותר מידי לדעת פה... עדשות מגע זה לא מוסכן אם לזה אתה מתכוון... אני משתמש (עכשיו כבר שלוש שנים) ביומיות של j&j (ג'ונסון וג'ונסון פשוט לא היה לי כוח לכתוב).. מה שטוב ביומיות זה שאתה פשוט זורק אותן אחרי כל שימוש ולא צריך לנקות אותן...החיסרון הגדול שלהן הוא שהן ממש אבל ממש יקרות, צריך למשכן את הבית כמו שאומרים... יש גם עדשות שבועיות וחודשיות של אותו עיקרון רק שאותן אתה זורק אחרי הפרק זמן הנתון... לדעתי עדשות מהסוג הזה כבר מיותרות כי אני אהבתי את הקטע שאני לא צריך לדאוג לנקות וכ'ו... לפי מה שהבנתי זה סוג יותר זול מהיומיות אבל לא זוכר בכמה... עכשיו יש גם עדשות קבועות שאותן אתה לא זורק - הן לשלוש שנים או יותר, אני לא משתמש אז אני לא זוכר בדיוק לכמה זמן.. היתרון העצום שלהן הוא שהן יחסית זולות - בערך ארבע מאות שקל לעדשה... החיסרונות שלהן לדעתי - צריך לנקות אותן כל פעם שמורידים מהעין, אם נפלה העדשה חבל לך על הזמן ,אתה צריך לקנות אחת חדשה...
שמעתי לא מזמן (בערך לפני שנה) שיש עכשיו עדשות חדשות (שהן קבועות) שאתה ישן איתן בלילה ובבוקר מוריד, ואתה רואה טוב למשך כל היום. לא ניסיתי את זה אף פעם... עכשיו לפי דעתי בכלל לפני שאתה שואל אותנו ל"טיפים" כדי לך ללכת לאופטיקנה ולעבור שם בדיקת ראייה, ולבדוק אם יש בכלל עדשות למספר שלך ... כשאני הייתי שם הם אמרו שאין עדשות לכל מספר וממספר מסוים חייבים משקפיים. גם יכול להיות שהעין שלך רגישה לעדשה ועוד כל מיני שטויות. פשוט לך לשם ותבדוק אין לי יותר מידי מה להגיד..
עריכה : וווווווווואי שני חזרה! מתי הספקת!? בכל אופן איזה כיף לדעת שאני חולק עדשות עם עוד אנשים בפורום![]()
נערך לאחרונה על ידי DoGow; 04-07-2007 בשעה 21:35.
אני רוצה צבע כאילו אבל אני חושש הקטע של להכניס את זה לעין![]()
אחי גם אני בגילך וגם לי יש משקפיים..אבל אני כבר בערך 3-4 שנים עם עדשות,נכון זה קריעה לכיס ואם אין לך אפשרות כלכלית להמשיך אם זה באופן קבוע כי זה הרבה כסף על העדשות וגם תמיסה שקונים כל כמה זמן אז עדיף שלא תבדוק אפילו.
בעיקרון אני ממליץ לך על עדשות זה נוח,ברגע שמתרגלים זה נהיה חלק ממך אתה אפילו לא תשים לב שאתה עם עדשות,כל מה שצריך זה טיפה אחריות,לטפל בהם בצורה טובה וזהו..אין לך מה לדאו
,
,
,
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz OC
Arctic Cooling Freezer 7 Pro
Gigabyte GA-P35-DS3L
Western Digital 500Gb 16MB AAKS
G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15
Gainward Gtx 260 216sp OC
PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER
NZXT apollo Black
Corsair 550VX 41A @ 12V
או שתעשה ניתוח להוריד משקפים בלייז שלא מרגשים ..ולא יכול להזיק
או שתשים משקפים יפות עם מתרגלים אחי זה יפה אח שלי הולך עם משקפים שאני רואה אותו בלי משקפים אני לא מזהה והוא יותר יפה עם.. זה מוסיף
שלא יקשקשו שיותר נח אני עם עדשות זה מאוד נח לפעמים יותר נח ממשקפים אבל בכללי אני אני עם משקפיים נגיד בבית וזה.
אבל לבית ספר אני עם עדשות למסיבות עם עדשות.
זה מאוד נח אחרי שמתרגלים אבל זה גם מעייף כאילו אני אחרי שאני מוריד עדשות אני נהיה עייף זה עובר אחרי רבע שעה בערך או שאני הולך לישון וזה גם עובר.
נערך לאחרונה על ידי Tiger; 11-07-2007 בשעה 11:10.
,
,
,
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz OC
Arctic Cooling Freezer 7 Pro
Gigabyte GA-P35-DS3L
Western Digital 500Gb 16MB AAKS
G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15
Gainward Gtx 260 216sp OC
PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER
NZXT apollo Black
Corsair 550VX 41A @ 12V
לי יש מינוס 2 וגם אני חושב האים כדאי לי לעבור לעדשות??או שבמינוס 2 אין??
לא משנה מה תקח תמיסה של ריניו היא הכי טובה
לי יש עדשות אל תדאג כמו לכל דבר מתרגלים בסוף
מי שרוצה חתימות אני מוכן להכין לו