אהלן.
יש לי חברה כבר ארבעה וחצי חודשים. למי שמתעניין, הפעם הראשונה של שנינו היתה לפני כ-חודש. אני בן 18 והיא בת 17 וחצי. הפעם הראשונה והשניה היו בלי קונדום בכלל. ואז נכנסו לסרטים שיש מצב שה"נוזל המקדים" לשפיכה הכניס להריון. עבר זמן, המחזור שלה איחר בשבועיים כשהכי רחוק שהוא איחר לה בחיים זה יומיים לפה יומיים לשם והתקצר מ-8 ימים ל-4 ימים. היינו בסרטים שהיא בהריון, בגלל שאיחר המחזור אבל אז הוא הגיע ונרגענו. מאז שכבנו עוד 3-4 פעמים ללא קונדום. אתם יודעים, כשאין, ואין כסף, אין הרבה מה לעשות .. אני משתמש רק ב- Durex עם חומר סיקה, כדי לא לקחת את הסיכון לקריעה וכו'.
שאלה לי אליכם - היא עשתה בדיקה ונמצא נקיה מכל מחלת מין, אני עשיתי בדיקה ונמצאתי נקי מכל מחלת מין. האם אפשרי לשכב כל הזמן ללא קונדום ולעשות הכל ללא קונדום ? בקשר למחלות. בקשר להריון אפשר לדוגמא לנגב כל פעם מאיפה שיוצא הנוזל כדי שלא יצא "הנוזל המקדים" לשפיכה ואז שישאר שם נקי כל הזמן ולגמור בחוץ..
ועוד שאלה. יש את הכדור של עד 72 שעות אחרי. נגיד בן אדם גומר בפנים, אבל גמירה רצינית. ז"א הכל בפנים אין מצב להיכנס בשום מצב להריון עם הכדור הזה, נכון ?

ציטוט ההודעה
![שליחת הודעה דרך ICQ אל Adidi =]](images/misc/im_icq.gif)