איך זה מה שעשיתי?זה 100% צייר
![]()
איך זה מה שעשיתי?זה 100% צייר
![]()
|
|
LOL משעמם בחיים האא אחי? חחח
זה חמוד אבל מה אתה חושב שצבא זה רק פיצוצים וטילים וכיף? חחחח חכה חכה שהרסר שלך יטרטר אותך עד שתרצה לדקור אותו
חחחח כמה שעמום הוביל לזה בן אדם?
אבל נחמד... שפר ניק חחחחח
כן היה משעמם!!!
אז עשיתי בתוכנת צייר שבאה אים הווינדוס ביחד!
לא במשהוא מיקצועי...
צבא היתי אומר זה כיף זה כמו פריצת דרך בחיים לא??
אחרי הכול אנשים מחול באים לישראל רק כדי לשרת בצבא לא??!
טחחחחחחח מה אתה חי בסרט תגיד לי? חחחחחחחח איזה כיף ואיזה נעליים
אתה תאכל שם כל כך הרבה חרא שכבר לא תוכל לחרבן LOL
חחחחח אחי צא מהסרט צבא זה לא כיף
מוות ופציעה של אנשים זה לא כיף
ריצות כל היום וטירטורים זה לא כיף
אוכל מפחיות שלא נותנים אפילו לכלבים זה לא כיף
שינה על האדמה ובתנאים מזדיינים זה לא כיף
להרוג ערבים זה כיף
אבל זה מה שצריך לעשות בשביל לשרוד במדינה שלנו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אוקי אחי כול אחד ודעתו!!
לדעתי. אני אזרח במדינה הזאת..המדינה הזאת היא מדינה ששיכת לי אין לי מקום אחר בעולם!!!!!
וככול אזרח במדינה הזאת שהיא עשתה למעני הכול .ושייכת לי כי אף מדינה אחרת לא רוצה אותנו=היהודים!
המדינה דאגה שישמרו עלינו ויגנו עלינו..ואני חושב שאים היא עשתה מאמצים כאלה.צריך להחזיר לה טובה!!!
לא מאט אנשים איבדו את החיים שלהם בישביל המדינה הזאת!!!!!כדי להגן עלינו!!!אני חושב שגם אני חייב למדינה.אני מרגיש מין חובה כזאת שאני חייב לעזור למדינה!ביגלל שאים לא אני אז מי??
כולם יתחמקו מהתפיק של להגן על המדינה ולא ישאר מי יגן!.אני יהיה פטריוט למען המדינה.ואני הולך מרצוני החופשי לקרבי.אני רוצה לארטלריה.
הינו בגדנ''ע קיבלנו כזאת שטיפת שכל!!!לכן אני מדבר כך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בקשר לאוכל בצבא..אנחנו כולנו יודעים שלא לכול אחד האוכל מתאים בצבא..אבל כול דבר הוא אוכל.אסור להגיד על אוכל איכס או לא טעים!!!כי זה אוכל.במילחמה ובשואה אנשים לא אכלו ביכלל!והיו מתים לאכול את האוכל הזה בצבא!
בקשר למוות ופציעה.זה באמת לא כיף...אך כול אחד רוצה ליהיות גיבור..והוא יודע ליקראת מה הוא הולך!
ריצות וטירטורים..הם על מנת לישמור על חינוך טוב בצבא וסדר!!ויחס כלפי האחרים..יוציאו מימנו את כול השטויות ונהפוך ליהיות גברים אמיתים!
בקשר לאוכל מפחיות..איזה בידיוק אוכל מביאים???חוץ מיזה אני מניח שיביאו חוץ מאוכל של פחיות עוד משהוא..לחם???
בקשר לשינה על אדמה...אתה חייב להבין שאנשים במילחמות לא יושנים כימעט..אז אים אפשר לישון..בשימחה כולם היו עושים זאת!!!לישון על האדמה..אפשר לתאר את זה בתור חוויה אפילו..כמו קומזיץ או משהוא או שינה על אוהלים!!כיום כיף מישפחתי..אבל תאמין לי אחרי יום אימונים לא יהיה אכפת לך איפה לישון..אתה נירדם אפילו בעמידה!!
בקשר להרוג ערבים..ניראה איך תעמוד בזה אחרי שאתה מחזיק רובה ויורה לערבי בראש והוא כולו ניתץ דם..ואיך אתה תרגיש אחרי זה???זה לא יהיה לך קל להיתמודד אים זה!!אולי אפילו תיצדקק לפסיכיאטר?
כמו במילחמות שאנשים מיתלוננים על מצבם הרוחני.
ובקשר לכול מה שצריך לעשות כדי לישרוד אתה צודק!
אף אחד לא אמר שהחיים קלים!
''אין חיים קלים בלי עבודה קשה''
מה דעתכם על צורת הכתיבה שלי???
מטורף ה???
חחחחחחח אחי איזה חפירה הבאת פה חחחחחח אני חושב בדיוק כמוך אני הולך להתגייס לסיירת מובחרת ככה שאין לך מה לתת לי את זה חחחח אני חושב בדיוק אותו דבר חבל על החפירה שלך LOL
סתם אמרתי שזה לא כיף חחחחחחחח
בואנה אל תהיה לחוץ אחי![]()
חחחחחחחחחחח אני לחוץ??לא.
אתה הולך לסיירת יותר קרבי מימני יפה!!!
שיהיה לך בהצלחה!
כן חתיחת חפירה דפקתי!חחחחחחחח