יש 3 עבודות בSilkRoad
Trader(סוחר):מטרה של שוחר היא לקנות דברים בעיר אחת ולמכור בעיר שניה ביותר הרבה כסף,
לדוגמה:קניתי בJangan סחורה ב 10k בDonwhang אני ימכור את הסחורה ב 30k,
ואם אני יחליט למכור את הסחורה של Jangan ב Hoten אני יקבל מ40k
עצה:תנסו לעשות כוכב אחד לפחות עד רמה 42 או תבקשו מחבר רמה גבוה לעזור לכם,
לפעמים גם כשאתה רק כוכב אחד יש גנבים שמתקרבים עליכם כדי שהגנבים שלהם יתקפו אותכם
אז תיזהרו(סוס במקום גמל יכול לעזור להתחמק מהגנבים)
Hunter(צייד):התפקיד של הצייד הוא להגן על הסוחר,
אם הצייד עשה עבודה טובה הסוחר יכול לתגמל אותו אם כמה אחוזים של כסף מהסחורה.
עצה:תנסו לעזור לסוחרים עד הרמה שלכם לא יותר כי לפעמים הצייד יכול להכנס לבעיה אם יגנבים יותר מדי חזקים.
Thief(גנב):המטרה של הגנב היא לגנוב את הסחורה של הסוחר בכל דרך אפשרית.
דרך 1:אם לסוחר יש יותר משני כוכבים תהרגו את הסוס שלו(אם הסוחר לא מזיז לכם תשאירו אותו בחיים)
דרך2:אם יש לכם כבר סחורה תיקחו סוס תיתקרבו אל השוחר כדי שהגנבים שלכם ילכו עליו.
תנסו ללכת על סוחרים אם נשק יותר חלש משלכם לדוגמה:לכם יש נשק רמה 32 לסוחר יש נשק רמה 24.
דרך 3:זה דרך מאוד מסוכנת תשתמשו בה רק כשאין דרך אחרת!!! תלכו רק על סוחרים שחלשים ממכם!!
אז זה הולך ככה בהתחלה אתם לא שמים את החליפה,כשאתם רואים סוחר אם גמל/סוס תיסמנו לכם על המטרה
את הגמל/סוס אתם לוחצים על ALT ומתחילים להתקיף אותו בלי סקילים! רק התקפה פשוטה של הנשק
שימו לב! אתם מתקיפים עד שאתם רואים שנשאר ממש קצת חיים לגמל/סוס ואתם מחכים שהגנבים של הסוחר יגמרו את העבודה אז אם שמים מהר את החליפה של הגנב והורגים את הסוחר כדי שלא יקח את הסחורה בחזרה אומרים לו להתראות ותודה xD
תיזהרו:יש כזה דבר הנקרא Arrange point זה אומר עד כמה אתם מבוקשים כשאתם מגיעים ל 3000 Arrange point אתם הופכים למבוקשים ציידים יכולים להרוג אותכם גם כשאתם לא בתפקיד הגנב ואתם צריכים לשלם קנס!!! אז תיזהרו
אני מקווה שעזרתי למישהו
תגידו מה אתם חושבים על המדריך![]()