עפ"י ynet בניון ישחק בעונה הבאה בליברפול אחרי שכל הצדדים יצאו מרוצים וסגרו את העיסקה.
בניון מבחינה כלכלית יפסיד כסף משום שהוצע לו חוזה יותר טוב בווסטהאם אך הוא מעדיף קידום מקצועי מאשר קידום כלכלי.
עפ"י ynet בניון ישחק בעונה הבאה בליברפול אחרי שכל הצדדים יצאו מרוצים וסגרו את העיסקה.
בניון מבחינה כלכלית יפסיד כסף משום שהוצע לו חוזה יותר טוב בווסטהאם אך הוא מעדיף קידום מקצועי מאשר קידום כלכלי.
|
|
אומרים שמחר הוא כבר יחתום בליברפול אבל הבעיה היא שליברפול רוצה גם איזה קשר צעיר מאיאקס שמשחק בעמדה של בניון.. בכל מקרה-שילך לליברפול והלוואי שיקבל שם דקות..http://img67.imageshack.us/img67/9281/77065130hm4.gif
לפי כריס באסקומב וה"אקו" ראיין באבל ויוסי בניון יחתמו בליברפול תוך פחות מ24 שעות
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
עכשיו פורסם גם ב-one אז זה רשמי חחחחח
חובת ההוכחה חלה עליו עכשיו, לדעתי יהיה על יוסי לחץ ענק,
משהו מטורף, שכר של 200 אלף לירות שטרלינג בחודש, 50 אלף לשבוע (פחות מטל בן חיים.. ) , אבל הוא אמור להיות בולט בקבוצה, העברה של 5 מיליון ליש"ט, מחיר חסר תקדים.. נאחל לו הרבה בהצלחה![]()
סוף סוף אמן שיצליח שם!!!
כמה הוא מרוויח שם.. בערך 45 אלף ליש"ט בשבוע!!!
הוא כנראה ישחק בגביע ולפעמים גם בליגה.. בליגת האלופות הוא בטח לא יפתח אבל לא נורא![]()
הלוואי מאחל לו רק הצלחה
![]()
נערך לאחרונה על ידי -עדי-; 11-07-2007 בשעה 00:13.
הוא בא בתור מחליף ללואיס גרסייה
שחקן יצירתי שיכול בשנייה לשנות משחק
כנראה לא בתור שחקן הרכב כשיש טובים ממנו באגף הימני[ג'רארד ככל הנראה ישאר באגף עונה נוספץ ולא נשכח את פנאנט שהשתפר מאוד!]
ואת קיואל, שכשהוא כשיר הוא באמת מעולה!
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
נקווה שיכנס מתישהו בתור מחליף ויוכיח שהוא צריך להיות קבוע בספסל, למה תהיה לו תחרות קשה =\
טוב בואו נגיד ככה, ברגע שבניון יקבל את הדקות שלו כמה הברקות שלו שרק בניון יודע לעשות והוא קונה את אמון הקהל.
הוא רק צריך לשמור על יכולת רצופה ולנצל בצורה הכי טובה את הדקות שהוא מקבל.
זהו! עכשיו בניון כבר עבר בדיקות וחתם! מחר ההצגה שלו![]()
כנראה יום שבת או שבוע הבא הוא כבר ישחק עם ליברפול במשחקי האימון שלה.