שלום רב.
לפני כ- שבוע אפילו פחות, 4 ימים (+-) שכבתי עם חברה שלי . בלי קונדום.. כבר שכבנו מספר פעמים בלי, אבל כנראה זה פשוט היה עניין של זמן.. פעם ראשונה היינו בסרטים שהיא נכנסה כי המחזור שלה איחר בחצי חודש שזה מלא בשבילה.. אבל אז הוא הגיע ונרגענו..
הפעם זה סיפור שונה. היא סיפרה לי שמהיום בבוקר כואב לה באיבר המין והיא קמה עם דם.. ולא היא לא במחזור. ושזה אף פעם לא היה. היא אמרה אולי זה דלקת ששוכבים די הרבה אז יש דלקת.. במהלך היום, בערב, היא אומרת לי שיש לה בחילות כאלו כאילו בא לה להקיא .. שמעו, אני ממש פוחד. הסימנים כולם מראים על הריון ואני לא רוצה להגיד לה את זה גם הפעם כי אולי המחזור איחר לה בפעם הראשונה שאמרתי לה שיש מצב שזה הריון. אני לא רוצה שהיא תיכנס ללחץ. אני אקנה לה בדיקת הריון ב-25 שקלים בבית מרקחת, או בסופר פארם. השאלה שלי היא מה אתם חושבים על הסימנים ? האם המצב גדול שאלו הסימנים של הריון ?
ועוד שאלה ממש חשובה. אחרי כמה זמן ששוכבים צריך לעשות בדיקת הריון ביתית ? שזה יראה תוצאות אמת! זה ממש ממש חשוב . רק מי שיודע בבקשה.
ובלי קשר אם תוכלו לענות גם על זה - מה צריך לשתות/לאכול כדי למנוע הרגשה של בחילות? להקל על הבחילות.
אם יש בן אדם בפורום שממש מבין בכל הנושא של הריון, הפלה וגיל ההתבגרות אני אשמח שאפנה אלי בפרטי לעזרה יותר רצינית באייסיקיו 302618495 או במסנג'ר gal_144@walla.co.il .
תודה מראש !!