קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-10-2010, 21:34
  2. תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 23-03-2008, 11:43
  3. [מדריך] לצריבת קבצי Image ב-Nero, + הסבר מהו קובץ Image
    על ידי MAMZer בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 25-04-2007, 17:38
  4. מדריך איך לעשות כסף בלי לעשות כלום!+הסבר על האתר
    על ידי Dor1412 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-03-2007, 15:13
  5. [מחפש] מדריך, הסבר טיפים ועצות למין אוראלי
    על ידי LimP1989 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-12-2005, 03:19
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

[מדריך] ראש? לא רק בשביל לנגוח - הסבר על היכולות המנטליות.

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

ברירת מחדל [מדריך] ראש? לא רק בשביל לנגוח - הסבר על היכולות המנטליות.

בניגוד לתכונות הטכניות והפיסיות, שהן די מסבירות את עצמן, הרבה מנג'רים (בעיקר חדשים) מוצאים עצמם אובדי עצות מול התכונות המנטליות של השחקנים שלהם. מה שייך למה? מה משפיע על מה?

אל דאגה! אני אעזור!

אגרסיביות - אחת התכונות שלא מוערכות דיין. אפשר לומר שתכונה זו מייצגת את רוח הלחימה של השחקן, ולא רק בנוגע לתיקולים חריפים. שחקנים עם ערך נמוך באגרסיביות הם שחקנים "רכים" שלרוב נמנעים מעימותים עם שחקני היריבה.
    לעומת זאת, שחקן עם ערך גבוה הוא פייטר קשוח שלא יוותר בקלות. שימו לב שאגרסיביות גבוהה יכולה להיות הרסנית לקבוצתך במידה והיא משולבת עם דירוג נמוך בתכונות אחרות, לדוגמה - שחקן אגרסיבי עם יכולת תיקול נמוכה עלול לצבור יותר מדי צהובים ואדומים, מכיוון שהוא יאחר בתיקול.
    עם זאת, חשוב שלפחות מספר שחקנים בקבוצה יפגינו אגרסיביות, בעיקר שחקנים שמשחקים במרכז (בלמים,קשרים אחוריים וחלוצים)

צפייה מראש - לרוב משייכים (בטעות) לתכונה זו קונוטציה התקפית.
    האמת היא שצפייה מראש פירושה לדעת לאן הקבוצה היריבה תעביר את הכדור (כאשר קבוצתך מתגוננת, לא מתקיפה) כך שצפייה מראש חיונית בעיקר לשחקני ההגנה והקישור האחורי, אבל כמובן שגם שחקני התקפה יפיקו ממנה תועלת. לשחקן התקפה בעל יכולת צפייה מראש גבוהה יש סיכוי גדול יותר לנצל טעויות של ההגנה היריבה בדרך,אולי,לשער קל.

אומץ - די מסביר את עצמו. שחקן אמיץ לא יהסס לרוב להיכנס ראש בראש בשחקני היריבה, מה שיכול להגמר בחטיפת כדור או לחליפין בכרטיס צהוב בגלל פזיזות יתר.
    חשוב מאד לשחקני הקו האחרון בהגנה - בלמים ושוערים.

קור רוח - חשוב לשחקנים במצבי לחץ, במיוחד במצבי אחד על אחד - שוערים וחלוצים.
    שחקן עם דירוג נמוך בתכונה זו עלול לפשל דווקא במצבים הקלים יותר, כשכל מה שצריך לעשות הוא לשלוח רגל כדי להרחיק, או לדחוק מחמישה מטרים פנימה.

ריכוז - תכונה זו מייצגת את יכולתו של השחקן לא לעשות שטויות.
    תומר בן יוסף במשחק מול קרואטיה הדגים לכולנו מה קורה כאשר שחקן מאבד ריכוז (פאס אחורה לגול) שחקן בעל ריכוז גבוה הוא שחקן אחראי שאתה יכול לסמוך עליו. סופר סופר חשוב לשחקני הגנה ושוערים!

יצירתיות - זוהי יכולתו של השחקן לעשות את הבלתי צפוי והמפתיע. מסירה גאונית, דריבל קטלני או טיל מרחוק.
    שימו לב! יצרתיות היא תכונה הפכפכה מאד מכיוון שהיא תלויה מאד ביכולות אחרות. לדוגמה - שחקן בעל יצרתיות גבוהה,אבל עם יכולות מסירה, כדרור ובעיטה נמוכות ינסה הרבה מהלכים יפים...שלא יצא מהם כלום.

יש פה רק חלק אז למי שיש זמן או כח להוסיף את השאר מוזמן ויבורך.

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

2. קישורים ממומנים

משתמש אטרף האוואטר של L.K
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שער 5 זה הבית של האדומים

יאלה אני אמשיך...

Determination: החלטיות - תכונה שחזקה בעיקר אצל מנהיגים בקבוצה ופליימיקרים, שחקן צריך לקבל החלטות על המגרש, לדעת לאיפה למסור, איזו אופצייה הכי עדיפה, מי מהיריבה מהווה סיכון וכן הלאה...
    תכונה שקשה למצוא אותה גבוהה אצל רוב השחקנים ולרוב היא יעילה אבל לא הכרחית (לרוב רוב השחקנים יש להם בין 8-15, קשה למצוא בעלי 15+)
    מתאים בעיקר- תאמת זו תכונה שמחייבת הרבה מכל שחקן בעמדה, אם עצה שלי מעל 8 זה בהחלט מספיק, DC DM MC תנסו בעמדות האלה לחפש את הנתון הזה באופן מעודד.

Flair: כישרון (גם יכולת הבחנה)- לא צריך להוסיף פה הרבה, מראה את הכישרוניות של אותו שחקן פחות או יותר, לדעתי הנתון הזה לפעמים מטעה מתחילים בגלל שיכול להיות מצב שחקן יהיו לו 20 ועדיין אתה לא תבין למה הוא לא מראה פוטנציאל על המגרש, לכן אני מציע שלא לסמוך על הנתון הזה בעינים עצומות ולבחון את כל הנתונים.
    מתאים בעיקר - לכולם זה מתאים חשוב לדעת שיחד עם הגיל יורד הכישרוניות, ויתכן שאם תרצו לבחור שחקן לפי זה קחו גבול גיל של נגיד עד 24 ככה כי לרוב זה לא מטפס יותר אחרי אותו גיל.

Influence: השפעה - תכונה מאוד חשובה ויעילה, שחקן שלא שם דגש במשחק הקבוצתי ולא מנצל את היכולת האישית לו ההשפעה שלו תהיה נמוכה והוא לא כדאי, נתון זה מאוד חשוב וצריך לקחת בחשבון בקרב כל מנג'ר, שחקנים צריכים להראות ולהיראות במגרש השפעה חיובית תוביל להשפעה חיובית על כלל הקבוצה, לכן קחו בחשבון.
    מתאים בעיקר - אין לי עמדה עיקרית אבל לדעתי זה מתאים לDC DM וST

Off The Ball: ללא כדור - במילים אחרות תנועת השחקן במגרש ללא כדור, גורם חשוב ויעיל אך שוב לא הכרחי!, נתון שנותן שקיפות לגבי היכולת שלו לעזוב את הכדור למצוא עמדה לקבלת הכדור שוב ולגרום להבקעת שער, למה לא הכרחי? כי שיטת האימונים, יכולת שאר השחקנים, המסירה והשליחה של הפליימיקרים והטקטיקה כל הגורמים הללו משפיעים על השחקן בתנועה ללא כדור ככה שאם תקנו שחקן קחו את הגורמים הנ"ל בחשבון.
    מתאים בעיקר ל- AM LCR ST FC

Positioning: מיקום - יכולת ההתמקמות של שחקן על המגרש, תכונה חשובה ויעילה שבעצם היא גורם חשוב מאוד בקביעת המערך שלך בתור מנג'ר! אם תקח שחקן ללא תכונת מיקום גבוהה ותשים אותו בעמדה חשובה לדוגמאת DM MC AC לרוב הוא יאבד מערכו המגרש ולא ישפיע באופן יעיל על המערך, לכן חשוב לקבוע ולהציב שחקנים ע"פ יכולתם להתמקם נכון בזמן הנכון.
    מתאים לכולם.

Team Work: עבודת צוות - הרבה טועים פה, מתכנני המשחק חשבו באופן קולקטיבי ולא יחידני בתכונה הזאת, חשוב לזכור!! זוהי תכונה קולקטיבית! דוגמא: קו הגנה, קחו שחקן אחד בעל נתון זה 20 וכל השאר 7 ופחות, השחקן בעל ה20 לא יראה זאת על המגרש, במילים אחרות עבודת הצוות עדיין תישאר נמוכה!
    לכן חשוב שרוב השחקנים באותו הקו יהיו בעלי נתון גבוהה של זה! אחרת זה פשוט לא יעיל!
    מתאים בעיקר- ללא ספק לשחקני ההגנה, אל תקנו שחקנים ללא יכולת עבודת צוות גבוהה זה פשוט ביזבוז.

Work Rate: רמת מאמץ ונתינות - תכונה גם כן יעילה שמדברת על כמה השחקן נותן מעצמו במגרש,
    חשוב להשים לב! אם תחתימו שחקן שרמת הריגוש שלו לבוא לקבוצה שלכם הוא נמוך אל תצפו לקבל ממנו רמת מאמץ גבוה!, הכל במשחק הזה קשור אחד לשני אז שימו לב לזה!
    מתאים בעיקר- אם אני יגיד לכולם אני לא אטעה הרבה.

יאלה היה ארוך וחופר אבל אני מקווה שנהנתם!!!!!
    Take me, touch me, hold me like you mean it
    Make me come alive

קולעים אל חוט השערה לא מחטיאים !

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

תותח אחי!
    רק תיקו
    Detemination
    זה שאפתנות! לא החלטיות
    הרי יש כבר תכונה decision
    שהיא רמת ההחלטיות!

detemintaion
    זו היא שאפתמנות תכונה שמתאימה לכל שחקן במגרש - אין עליה הרבה מה להסביר פשוט השחקן הוא שאפתן שרוצה לנצח בכל משחק
    ואם אתה בקבוצה קטנה יתתכן שהתכונה הזו תפגע בך שהוא ירצה לעזוב לקבוצה גדולה .

בנוגע לincluence
    אז זה מתאים כמובן לקפטן!
    עדיף שיהיה שחקן בקישור שיעברו דרכו ההתקפות
    ועדיף שיהיו 2 שחקנים עם רמת השפעה גבוהה כדי שיהיה סגן קפטן במקרה שהקפטן שלך יוצא.

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

משתמש אטרף האוואטר של L.K
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שער 5 זה הבית של האדומים

צודק כן טוב ששמתי לב לקטע של ה-Detemination

בקשר להשפעה כן שכחתי לציין שזה גם ברור שזה מתאים לקפטן כמובן
    אבל בעמדות DC DM וST לרוב זה יותר משפיע מאשר הקפטן
    קיצר יהיה טוב חח...אני חייב לעוף לעבודה נדבר על זה אח"כ...יאלה מקווה שיביאו טיפים טובים חח
    Take me, touch me, hold me like you mean it
    Make me come alive

קולעים אל חוט השערה לא מחטיאים !

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect