אוקי, החזירו את קטגוריית משחקים וגיימרים.
לפורום דיבורי משחקים וקונסולות יש מנהל, שבנתיים הוא עושה עבודה סבירה.
משחקי רשת- עדיין מחפש מנהל, למי שמעוניין:
http://www.atraf-f.net/showthread.php?t=235840
יש שם גם קישור לפורום.
הקטגוריה אמורה להיות יותר פעילה ממה שהיא עכשיו בהרבה
כל מי שייוכל להביא חברים שמבינים \ כל מני אנשים אחרים שייכולים לעזור בשיקום ייתקבלו בברכה, עם יש לכם משהו להגיד על זה\שאלות וכאלה יש אייסיקיו - 1981084
זה מה שאני מצפה מקטגוריה עוד מתחילת השבוע:
דיבורי משחקים וקונסולות:
הפורום ייכלול סיקורים ותקצירים למשחקי המחשב,ולקונסולות למינהם. תוכלו לקבל
המלצות וטיפים ממיטב הגיימרים שבקהילה.
בנעוץ:
אשכול בקשות - בקשות מידע ותקצירים על משחקים למיניהם, לא רק משחקי רשת.
חוקי הפורום - חוקים נוקשים, על כל עברה עונש חמור משלה, החוקים יהיו ממוספרים,
מפורטים וברורים ככל האפשר.
לינקייה - לינקייה של כל האתרים, מדריכים לינקים לדברים חשובים וכו'.
------------------
פורום משחקי רשת:
פורום משחקי רשת ייכלול סיקורים, כתבות המלצות ומידע שופע על משחקים הרצים ברשת
שלא מקוטלגים בקטגוריות השונות.
בנעוץ:
אשכול בקשות - בקשת חשיפת משחקי רשת שונים אשר עוד לא דויינו בפורום, מידע ותקצירים.
חוקי הפורום - חוקי הפורום יהיו מחוייבים על כל משתמש ומשתמש ללא הפליה, לא משנה מנהל\ מפקח וכו', משתמש אשר ייעקוף את החוקים ייקבל את העונש הראוי בהתאם לעברה.
לינקייה - לנקיית הפורום תהיה חייבת להיות מסודרת, ולא מפוזרת. בלינקייה המנהל\ים יישימו אתרים שונים הנותנים מידע מגוון על משחקי רשת, אתרי עזר ומדריכים להרשמות \ מישחק וכו'
אתגר - מנהל הפורום יהיה מחוייב להקים אתגר אחת לחודש, הקשור לנושא הפורום, האתגר יישא פרסים בעלי ערך נק'.
-------------------
משחקי און- ליין:
הפורום ייכלול אתגרים שונים, משחקי יריות , משחקי תפקידי, מירוצים ומשחקי יילדים.
וכל זאת ברשת, ועוד- בדפדפן.
בנעוץ:
אתגרים למשחקי רשת, המנהל יהיה מחוייב להקים אתגר אחד לשבוע, מאחר ולא בעיה לחשוב על אתגרים
מגוונים.
לינקיה - לינקיית אתרי משחקי רשת, לא חסר כאלה בגלל זה הלינקייה תהיה מלאה ועשירה באתרים מגוונים.
חוקים - כמובן, מפורטים, ברורים ממוספרים והפרה של כל חוק עונש משלו, בדיוק כמו השאר בקטגורייה.
זהו, שיהיה לכם לילה טוב.
* אני מתנצל בפני שאר המפקחים, עם זה לא בסדר מצדי שפירסמתי את זה פה בפורום דיבורים, הקטגוריה שלי עלולה להסגר עם היא תהיה בחוסר תפקוד, מקווה שאתם מבינים.

ציטוט ההודעה