סמואל אטו או טיירי הנרי ?
אני חושה הנרי יותר התקפי ותמיד הוא יודע מה לעשות!!!
דעה שלי!!!
|
|
לא יודע אני גם חושב שהנרי קצת יותר טוב אבל בכל זאת, אם אתה שואל את זה בגלל שאתה אוהד בארסה וזה קשור איכשהו לכך שהם כנראה לא יהיו בו זמנית על המגרש אז אני דווקא חושב שכדאי לבארסה לשים את שניהם על המגרש(בכל זאת שניהם חלוצים מצוינים שיכולים להבקיע גול בכל שנייה) ולשחק בהרכב 4-2-4 שההתקפה תהיה ככה:
רונאלדיניו--------- מסי
-------הנרי---אטו-----
נערך לאחרונה על ידי shachar4490; 13-07-2007 בשעה 22:11.
RED DEVILS כל מילה שלא נכונה , אחי אל תשווה אטו יש לו עוד 10+ שנים להביא הנרי כבר עשה את שלו ועשה הרבה.
Siete
איזה 10 שנים למה בן כמה אתה חושב שהוא?
הוא בן 27 והנרי בן 30
הנרי הוא היה החלוץ הכי טוב בעולם בערך מגיל 25 ועכשיו ללא ספק הוא כבר לא
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
ברור שהנרי..! להנרי יש בהרבה יותר כישרון מאטו.!
קשה לומר. אני חושב שאנרי יותר טוב כרגע אבל הוא עבר את השיא שלו לאומת אטו שעדין לא הגיע לשיאו.
אני אוהב את הנרי יותר..
הוא יותר החלטי והוא שחקן איכותי וכישרוני ברמות !
נערך לאחרונה על ידי ToNiC; 13-07-2007 בשעה 23:23.
בטח הנרי חחח :]
הוא לא ברמה שלו בכלל אטו !
נסחפתם קצת, הרגתם את אטו, סך הכל להנרי יש יותר וותק ברמות הגבוהות והוא עשה יותר, זה לא הופך אותו לשחקן טוב יותר מאטו, למרות שלהנרי יש את הקלאסה שלו, אטו הוא מלך האריות, אל תשכחו מיזה אטו, חלוץ מהיר, זריז, סקורר, טכניקה אבל עם המון אגו.
בכל זאת, קשה להשוות בין השניים, למה לכם להשוות הם באותה הקבוצה, תנו למאמן לשבור את הראש!
הנרי
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
ואיי זה קשה אבל תאמת הנרי הוא שחקן שפחות רוקד על המיגרש הנרי נימצא בתוך רחבת היריב ורק מכניס לו גולים אוו משחק שם אם חברים שלו אטו הוא יותר משחק גם כמו קשר בניגוד להנרי הוא כאילו חלוץ אם תכונות שיכול לעזור לו כאילו הוא יוצא מרחבה של היריב משחק אם רונלדיניו ומכניס גולים ככה
הנרי אולי יותר טוב מבחינת טכניקה אבל שניהם סקוררים, ומשאני אוהב באטו זה שהוא נלחם כל רגע שלא כמו הנרי שלא יורד להגנה ועוזר בדיוק כמו רונלדיניו .