כן כן, שני המלפפונים, שבמקרה, שניהם חלוצים(כי ככה מתבצע מאצ' אפ) ובמקרה שניהם חוזרו על ידי חיפה ועל ידי מכבי.
Your Call.
כן כן, שני המלפפונים, שבמקרה, שניהם חלוצים(כי ככה מתבצע מאצ' אפ) ובמקרה שניהם חוזרו על ידי חיפה ועל ידי מכבי.
Your Call.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
|
|
עומר גולן יותר טוב מיניב עזרן לדעתי אבל בכל זאת אני לא כל כך מתלהב משניהם..
לא יודע אפילו למה הציעו כמה מיליונים בשביל גולן.. זה כבר מוגזם-הוא לא שווה סכום של מליונים.
עזרן יותר טוב,גם יותר צעיר(ואני לא אומר את זה בגלל שעזרן במכבי)
בתכלס לא כול כך שמעתי על עומר גולן שנה שעברה ועל עזרן שמעתי מלא.
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
שתיהם טובים,שתיהם אני חושב אותה רמה...
שניהם סתם בלוף. עזרן מילא, מלך השערים עונה שעברה(שהייתה דלה בשערים), אבל גולן? מה הוא עשה בכלל שהוא עולה מיליון וחצי דולר..
עומר גולן יותר טוב...!
מכבי פת' עשתה אחלה קופה על המילונים ומשהו על גולן.. סתם בלוף לא עשה כלום עונה שעברה... נתן עונה אחת טובה ופפתאום המחיר שלו קופץ למיליונים.. אני הייתי מעדיף את עזרן הוא יותר צעיר והעתיד עוד לפניו.. אבל אני חושב שהוא עשה טעות שהוא עבר למכבי תל אביב.. כל חלוץ ישראלי נכשל שם והוא עדין לא מתאים לקבוצה שמתמודדת על אליפות
נערך לאחרונה על ידי skiper; 15-07-2007 בשעה 14:17.
ברור יניב עזרן הוא מלך השערים מה הויכוח בכלל מתי עומר גולן היה מלך השערים פפפפפפפפ
יניב עזרן גם צעיר וגם עונה שעברה היה כוכב עונה הזאת הוא הולך להיות שחקן בין הטובים
לא יודע אם בין הטובים אבל אני לא מחזיק כלום מעומר גולן למה מה הוא עשה משהו?
יניב עזרן יש לו כישרון ברגליים והוא מוכיח אותו יניב עזרן לוקח בגדול, אחי תביא מצ'אפ חו"ל כזה יענו שחקנים שמשחקים באירופה לא את השחקנים המביישים בארץ שלנו.
יהיה כיף!