דוגרי אני לא מאוכזב או משהו כי אני זה שרבתי איתה וזה הדליק לי את הסעיף כימעט פירקתי שמה מישהו..
תקשיבו לסיפור :
היינו אצל ידידה שלי בבית אני עוד 4 חברים שלי ועוד 3 ידידות..
חברה שלי הלכה עם ידידה אחרת שלה שרצתה להכיר איזה כמה בנים...
היה טוב וזה ראינו כמה סירטי אימה הטינה 2 , רעש לבן ועוד כמה..
אני פיתאום רואה שכל החברים שלי מיתנשקים ומתחרמנים אז סבבה וזה אני המשכתי ליראות את הסרט וזה עד שאמרתי : רגע יש לי חברה והיא מעדיפה ליהות עם בנים אחרים מאשר איתי?! התקשרתי אליה כדי להגיד לה שתבוא תישב איתנו וזה..
פיתאום היא אומרת שצחוקים כאן וזה והיא אולי תבוא עוד מעט אני אמרתי טוב נו מה אני יעשה היא עוד מעט תבוא..
אחרי חצי שעה אני מתקשר היא אומרת לי שעוד 10 דקות היא באה אחרי 15 דקות היתקשרתי והיא אומרת עוד 5 דקות וזה הקיצר ככה איזה שעה היא משגעת אותי כימעט הורדתי את העצבים על חבר טוב שלי שהוציא איזה הערה לא במקום..
ידידה שלי הרגיעה אותי וזה ואמרה לי שהיא לא שווה את העצבים ושמיהי ביכלל תעדיף בנים אחרים על החבר שלה..
השתגעתי מזה הייתי רותח היתקשרתי אליה ואמרתי לה " לכי כוס עמק את לא רוצה אל תבואי לא צריך אותך את מעדיפה בנים שרק הכרת עלי"
היא אמרה לי "מה אתה עצבני עלי וזה אני כולה סתם מכירה אותם" אמרתי לה שתמשיך להכיר אותם ושתלך להזדיין זה נגמר ביננו וניתקתי
תמיד אנחנו רבים וחוזרים וכל זה אבל הפעם על הזין שלי אנחנו חוזרים .. אנחנו חברים כבר חודש וחצי ככה
מה אתם אומרים הגזמתי בתגובה שלי? אני אומר היה מגיע לה =] הקוצר אני ~חופשי ומאושר~
עריכה : עם זה לא קשור לפה כפרע עליכם תשאירו אני רוצה לדעת עם טעיתי או משהו..
אגב אני בן 14 וגם היא..

שיניתי כינוי

תפרגן קצת.. חברה שלך