מי היה במגלשות החדשות ???????
איזה דבר מגניב זה בעיקר הצהובה משהו מטורף ממליץץץ בחום
מי היה במגלשות החדשות ???????
איזה דבר מגניב זה בעיקר הצהובה משהו מטורף ממליץץץ בחום
|
|
אני רוצה ללכת השבוע שמעתי שיש מגלשות חדשות!!!
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
היתי שם היום, איזה תור ענק היה... הצהובה הכי עצבנית נראה כאילו את עף עוד שניה מהמגלשה!
אבל היה סבבה אני וחבר שלי נכנסו לספא כמה פעמים לא אמרו לנו כלום(אני בן 15) אבל לבסוף הוציאו אותנו xD
מה בטוח שפיים לא מתקרב לרמה של ימית 2000.![]()
הייתי שם ביום שישי....איזה קטלנית המגלשה הצהובה החדשה אין שם כמעט תור, איזה סוסה היא וכל הגב שלי נשרט...חחחח...אבל היה כיף רצח
אני רוצה ליסוע גם לשם :]
הייתי שם שנה שעברה , הפארק מים הכי טוב שיש בארץ .
אני רוצה בע"ה אחרי בין המצרים
נקווה שאנלא אפול על יום עמוס.
אני כנראה נוסע מתישהו באוגוסט.. אני שמה כל חופש כבר ארבע שנים..
my series list
(תלחצו על הכותרת של הרשימה)
http://www.atraf-f.net/zipped/year2007/laugh/tv.jpg - קרדיט לZipped
אני הייתי עם החבר המשוגע שלי שם ובפעם האחרונה שלי אני עשיתי בלחץ את הסגולה עכשיו הוא גרר אותי לצהובהבכל מקרה היה כיף עשיתי את האבובים וכמעט התפכנו בתוך המגשלה ממליץ ללכת לזה XD .
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
תראה פארקי מים בLA ואז נדבר על דברים מפחידים.![]()
למישהו יש תמונות של המגלשות החדשות?
אני הייתייייי
יאאא הצהובההה הרגה לי את הגבב איזה פחדד זה סעמקק
חחח, כל הגב שלי היה סימנים =]]
חחח עכשיו התעוררתי הלכתי לישון יישר אחרי שהתקלחתי אחרי ימית 2000
אהבתי גם את הבננה איזה קטלה זה, נכנסו לי מים לאף xD
..... ואני חשבתי שזה מגלשות לילדים קטנים,
לא ידעתי שזה ככה שם...
אווקיי.. אני מקווה ללכת לשם בחופש
תחנקו.
אני רוצה ללכת
אולי אחרי בים המיצרים