קרא מצב אין לי מושג למה ואיך אבל אני תקוע עם זה.. רואים את ה Search המודגש? זה אומר שכשאני לוחץ דאבל קליק על כמעט כל התיקיות במחשב זה נכנס למצב חיפוש ולא Open (כמו שזה אמור לעשות ועושה אצל כולם) איך מתקנים? תודה לעוזרים.
![]()
קרא מצב אין לי מושג למה ואיך אבל אני תקוע עם זה.. רואים את ה Search המודגש? זה אומר שכשאני לוחץ דאבל קליק על כמעט כל התיקיות במחשב זה נכנס למצב חיפוש ולא Open (כמו שזה אמור לעשות ועושה אצל כולם) איך מתקנים? תודה לעוזרים.
![]()
|
|
כנס ללוח בקרה ואז ל"עכבר" ושםתוריד את ה V הראשון בלשונית הראשונה
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
תעשה שיחזור מערכת ליום ליפני שזה קרה לך
אתה לא תאבד נתונים זה ימחק רק את מה שיתקנתה מהיות שבחרתה ליצור שיחזור עד היום
תריף פרודה בcommand promt שנקרת SFC , מצריך דיסק של XP
פעולה שמתקנת קיבצי סיסטם ויפתור לך את הבעיה
למה פירמוט לא חבל ? זאת הגדרה בתיקיות, לך למסמכים שלי > לך לכלים > לך לאפשרויות תיקייה > שם בלשונית הראשונה "כללי" תלחץ למטה שחזר ברירת מחדל - אח"כ לך ללשונית הבאה "תצוגה" ושם למעלה תלחץ על אפס את כל התיקיות אח"כ רד למטה וגם שם תלחץ למטה על שחזר ברירת מחדל ותעשה אישור - ותגיד לי איך היה .