הייתה לי איזה ידידה שהתאהבתי בה לפניי חצי שנה ככה ואני אמרתי לה לא מזמן שאני אוהב אותה ובטיול שנתי הצעתי לה חברות, היא אמרה שהיא לא רוצה לפגוע וזה אבל... לא, כי היא אוהבת מישהו אחר אבל היא ממש רוצה שנמשיך להיות ידידים טובים כמו קודם והיא אמרה שהיחס שלה אליי לא ישתנה לרעה בגלל שאני אוהב אותה.
עכשיו לעניין.. עבר מאז בדיוק חודש, היום זה יום החודש מאז שהצעתי לה חברות ושהיא אמרה לי לא, לפניי יומיים ממש היה לי קשה עדיין להתגבר על העובדה שבחיים היא לא תאהב אותי כמו שאני אוהב אותה ואנחנו לא נהיה ביחד ואני לא אוכל לחבק אותה באמת באהבה ולא בידידות כמו כולם וזה.. ידידה אחרת שלי שהיא חברה ממש טובה שלה ראתה שממש קשה לי עם זה והיא סיפרה לי שהיא יודעת מקרה והיא מכירה את כל הסיפור שהיה [נו שהצעתי לה וזה]
והיא ידעה מזה באותו היום שהצעתי כי היא סיפרה לה, וזאת שאהבתי אמרה לה ש"הוא[אני כאילו] בנאדם ממש מקסים ואני באמת מקווה שעשיתי את הדבר הנכון כי אני באמת באמת אוהבת מישהו אחר אבל אני עדיין ממש אוהבת אותו [אותי] אבל לא כמו אותו[את ההוא שהיא אוהבת]"
משהו כזה בערך..
וברגע שראיתי את ההודעה הזאת אני אמרתי לידידה שסיפרה לי אתזה שאני צריך דקה כדי להתאפס וזה ואתם קולטים מזה !? אני פאקינג כמעט בכיתי מזה ! אני רציתי למות ברגע שראיתי את ההודעה הזאת, כ"כ רציתי למות ואני משתגע מזה !! ההודעה הזאת באמת מטריפה לי ת'שכל כי לא מספיק אני חושב עלייה כל היום ואני עוד מרגיש שאני אוהב אותה, אני מגלה פתאום שזה מה שהיא אמרה, שהיא אוהבת אותי גם אבל לא כמוהו, כאילו יש מצב שהיה לי סיכוי, אפילו הכי קטן שבעולם, אבל עדיין היה לי סיכוי !! היא אוהבת מישהו שאוהב אותה ממש אבל רק בתור ידידה והוא אוהב מישהי אחרת, זאת שאני אוהב ממש פגועה מזה ועדין מנסה להתגבר עליו, אם היא הייתה מתגברת עליו עוד אז, אז היה יכול להיות לי סיכוי [IMG]http://www.***.co.il/images/smilies2/cry_1.gif[/IMG]!! פאק אני לא מאמין לזה @!#!@$%!!!! איזה עולם רשע, מזה אין אלוהים !? למה אני סובל ככה ?@#! למה לעזזל ?
אני מוכן לעשות הכל רק כדי שהיא תהיה איתי, אני אתן את החיים שלי בשבילה, הכל, את הכבוד שלי, את הגאווה, את כל מה שנשאר לי, כי כבר את הלב שלי היא לקחה, והוא נשאר שם אצלה, אבל ככה חלק ממני תמיד יהיה איתה, וחלק ממני תמיד יהיה חסר שם, וזה לא יהיה הלב, זאת תהיה היא, היא תחסר לי כ"כ.. למרות שאני שמח שנשארנו ידידים טובים ושאנחנו עוד מדברים, ושאנחנו בקשר כ"כ טוב, אני עדיין מתגעגע ואוהב אותה.
אתם חושבים שכדאי לי לנסות שוב להציע לה עוד חצי שנה ככה שהיא תתגבר עליו ?
לשכוח ממנה ? איך לעזזל אני עושה אתזה !?
אבל לפניי שתענו, אני רק רוצה להגיד שלא משנה מה, אני לא רוצה להפסיד אותה בתור ידידה,
אני לא מוכן להתרחק ממנה או לנתק קשר, לא משנה מה אתזה אני לא עושה.
תודה לעוזרים [IMG]http://www.***.co.il/images/smilies2/sad.gif[/IMG].

ציטוט ההודעה