קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] לא מצליח לשחזר סיסמה\התחבר נראה לי ששוב פרצו לי.
    על ידי -black star-1 בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 29-10-2010, 02:51
  2. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 04-07-2010, 08:36
  3. [חידה] נראה מי מצליח XD
    על ידי IdanShiran בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 10-02-2009, 11:53
  4. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 16:42
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נראה לי שהקשר לא מצליח

משתמש אנונימי
    אורח

ברירת מחדל נראה לי שהקשר לא מצליח

אנחנו יוצאים כבר 3 חודשים שבחודשים האלה טוב לנו יחד, אבל משהו מציק לי, כבר כמה פעמים החלטתי לחתוך ואז חזרתי בי כי הוא באמת הבחור המושלם, יפה, מקשיב , משקיע, הכל! מה שמפריע זה שהיה לו קשר לא מוצלח לפניי, שנמשך כמה שנים והוא מרבה להזכיר את אותה אחת, אפילו פלט פעם אחת "היא האחת שאי פעם באמת רציתי" ואז הוסיף מהר "חוץ ממך", זה גם בא בצורות הכי לא טובות "אם יש משהו ש*** לימדה אותי זה ש..." , דברתי איתו על הנושא הזה והוא ענה שהם נפרדו לגמרי כבר חצי שנה לפני שהכרנו בכלל וזה עבר לו, אבל זאת לא ההרגשה שלי, לדעתי הוא משקר לי בפנים בנושא הזה ולא באמת אוהב אותי, מה שגורם לי לא להפרד ממנו זאת העובדה שהוא בחור כ"כ טוב שזה כמו לזרוק מיליון דולר לפח, אין הרבה בנים כמוהו, חוץ מזה לא נראה לי שאני מאוהבת בו יותר מידי, לא בא לי להתמזמז איתו ( ובטח שלא יותר מזה) ואפילו לא בא לי לענות לטלפון כשהוא מתקשר, אבל הקשר הוא קשר טוב למרות הדברים האלה, בעיקר לאור העובדה שאני כן זורמת איתו ועושה הצגה שאני רוצה אותו, הוא מבחינתו חושב שהוא נמצא בקשר מושלם, שיש לו חברה שאוהבת אותו ושהכל נורמלי.

חברות שלי אומרות לי להמשיך להיות איתו בקשר ושהאהבה תבוא, שלא צריך פרפרים בבטן אלא צריך מישהו עם ראש על הכתפיים שנראה טוב, אבל כבר 3 חודשים שזה לא מגיע וכמו עכשיו בא לי פשוט להגיד לו הכל ולסיים את הקשר.

בנוסף, יש מישהו שעובד איתי (גדול ממני בחמש שנים) שכל פעם שהוא באיזור אני מתחילה לעשות לעצמי פדיחות, הוא בטח חושב שאני ילדה מפגרת אבל כבר שנה שאנחנו מכירים והפרפרים בבטן לא מפסיקים, נמאס מכל המצב הזה, מי שאני רוצה לא רוצה אותי (וניסיתי הכל חוץ מלשבת עליו ערומה, הוא פשוט לא מעוניין בי) וחבר שלי שכן משקיע בי וכן מראה נכונות לא יודע שזה חד צדדי (אם הוא באמת לא משקר אם כן אז זה בכלל קשר שנועד להגמר) אבל מתי ואיך? כמה נמשוך את זה? או שחברות שלי צודקות והאהבה כבר תבוא לי באיזה שלב?

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ת'אמת,אין לי מושג מה להגיד לך.
    מצד אחד אאת לא ממש אוהבת ואתו - מצד שני את לא רוצה לזרוק אותו.

אז אל תזרקי אותו,קחי 'הפסקה' ממנו ותיראי מה יקרה אז.

משתמש משקיע
    לייקים
    7
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    our day begin when yours is about to end

נראה לי פשוט התרגלת אליו

משתמש מתחיל האוואטר של maayanhos
    שם פרטי
    מעיין
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    תן חיוך מחר היה גרוע יותר=\

אמ... גם לי היה משהו דומה שהיה לי חבר ולא ממש אהבתי אותו אבל חברות שלי אמרו לי להיות איתו למרות שמה שהיה ביני לבין הילד לא היה הדדי ואז החלטתי בעצמי להיפרד מימנו ואחרי שניפרדתי מימנו הבנתי איזה טעות עשיתי אז אם את מרגישה אליו משהו קטן אל תמהרי להיפרד מימנו יכול להיות שזה שנפגעת ממינו כשהוא אמר לך:"היא האחת שאי פעם באמת רציתי" גרם לך להתרחק תחשבי על זה ואל תמהרי לעשות החלטות שאת לא בטוחה בהם
    maayanhos=]!!! י!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    100

אוקיי אז ככה
    הפסקה..אל תחשבי על זה אפילו..זה יגרום לפרידה ב99%!

מניסיון שלי!!! הוא מזכיר הרבה את הקודמת שלו..לא בגלל שהוא אוהב אותה ולא אותך!! אלא בגלל שבזכותה הוא עבר המון דברים ולמד המון..ותרצי או לא , היא תמיד תהיה חלק גדול מהחיים שלו אבל אני מאמין שהוא אוהב אותך ואת צריכה להבין את זה..הנה אני הסברתי לך מהצד שלו את הסיבה

בקשר לזה שאת מרגישה פרפרים בבטן שגדול ממך ב5 שנים? זה קצת הרבה יחסית לגיל הזה..
    ולפי דעתי אם תתרכזי בחבר שלך ותביני אותו תאהבי אותו ותעברו שלבים בקשר שלכם
    אני בטוח שהכול יסתדר!

משתמש כבוד האוואטר של Tiger
    לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ
    "לכל פקק יש בקבוק, ולכל דלי יש סמרטוט."

Tomm90
    מסכים איתו בכל מילה.
    הוא אוהב אותך היא פשוט חלק ממנו היא שינתה אותו ובזכותה הוא איתך עכשיו הוא יודע מה יעשה לך טוב מה יעשה לך רע. אז תנסי להבין אותו.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,570 | הודעות: 8,174,157 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect