אנחנו יוצאים כבר 3 חודשים שבחודשים האלה טוב לנו יחד, אבל משהו מציק לי, כבר כמה פעמים החלטתי לחתוך ואז חזרתי בי כי הוא באמת הבחור המושלם, יפה, מקשיב , משקיע, הכל! מה שמפריע זה שהיה לו קשר לא מוצלח לפניי, שנמשך כמה שנים והוא מרבה להזכיר את אותה אחת, אפילו פלט פעם אחת "היא האחת שאי פעם באמת רציתי" ואז הוסיף מהר "חוץ ממך", זה גם בא בצורות הכי לא טובות "אם יש משהו ש*** לימדה אותי זה ש..." , דברתי איתו על הנושא הזה והוא ענה שהם נפרדו לגמרי כבר חצי שנה לפני שהכרנו בכלל וזה עבר לו, אבל זאת לא ההרגשה שלי, לדעתי הוא משקר לי בפנים בנושא הזה ולא באמת אוהב אותי, מה שגורם לי לא להפרד ממנו זאת העובדה שהוא בחור כ"כ טוב שזה כמו לזרוק מיליון דולר לפח, אין הרבה בנים כמוהו, חוץ מזה לא נראה לי שאני מאוהבת בו יותר מידי, לא בא לי להתמזמז איתו ( ובטח שלא יותר מזה) ואפילו לא בא לי לענות לטלפון כשהוא מתקשר, אבל הקשר הוא קשר טוב למרות הדברים האלה, בעיקר לאור העובדה שאני כן זורמת איתו ועושה הצגה שאני רוצה אותו, הוא מבחינתו חושב שהוא נמצא בקשר מושלם, שיש לו חברה שאוהבת אותו ושהכל נורמלי.
חברות שלי אומרות לי להמשיך להיות איתו בקשר ושהאהבה תבוא, שלא צריך פרפרים בבטן אלא צריך מישהו עם ראש על הכתפיים שנראה טוב, אבל כבר 3 חודשים שזה לא מגיע וכמו עכשיו בא לי פשוט להגיד לו הכל ולסיים את הקשר.
בנוסף, יש מישהו שעובד איתי (גדול ממני בחמש שנים) שכל פעם שהוא באיזור אני מתחילה לעשות לעצמי פדיחות, הוא בטח חושב שאני ילדה מפגרת אבל כבר שנה שאנחנו מכירים והפרפרים בבטן לא מפסיקים, נמאס מכל המצב הזה, מי שאני רוצה לא רוצה אותי (וניסיתי הכל חוץ מלשבת עליו ערומה, הוא פשוט לא מעוניין בי) וחבר שלי שכן משקיע בי וכן מראה נכונות לא יודע שזה חד צדדי (אם הוא באמת לא משקר אם כן אז זה בכלל קשר שנועד להגמר) אבל מתי ואיך? כמה נמשוך את זה? או שחברות שלי צודקות והאהבה כבר תבוא לי באיזה שלב?

ציטוט ההודעה