תארו לעצמכם בעתיד כבר לא יהיו מחברות התלמידים יכתבו במחשבים נידיים ונגיד כל נושא יהיה במחשב הניד
איזה קטלני זה יהיה תארו לכם זה יהיה לילדים שלנו אנחנו כזה נספר על עצמנו שלא היה לנו כזה ומעניין מה עוד יהיה...
מה אתם אומרים?
תארו לעצמכם בעתיד כבר לא יהיו מחברות התלמידים יכתבו במחשבים נידיים ונגיד כל נושא יהיה במחשב הניד
איזה קטלני זה יהיה תארו לכם זה יהיה לילדים שלנו אנחנו כזה נספר על עצמנו שלא היה לנו כזה ומעניין מה עוד יהיה...
מה אתם אומרים?
|
|
בחלק מבתי הספר והאונברסיטות בארץ יש אתז הכבר...
אל תלך רחוק התימנים מספרים לילדים שלהם שהיה ספקר אחד ל 8 ילדים בחדר והרבי התימני היה דופק להם מכות עם מקל.
היטמן תמיד יהיה מי שיפרוץ.
נערך לאחרונה על ידי Tiger; 16-07-2007 בשעה 15:31.
מה אתה מנסה להגדי בזה שאת אהבל? שאתה דפוק? אה אתה כנראה תימני ונעלבת?
טוב שמע זה לא היה ירידה חבל שאתה לא מבין את זה אתה יכול לבדוק שבתימן היו לומדים משהו כמו 8 ילדים מול ספר אחר וכן הם היו חוטפים מכות שם ממי שלימד אותם אם הם לא היו לומדים כמו שצריך. אבל כנראה שאתה כל כך דפוק שאתה את זה אפילו לא יודע.
אני אפילו לא אשעה אותך כי אתה לא שווה את המאמץ עוד קללה אחת זה כבר משנה את הכל.
נערך לאחרונה על ידי Tiger; 16-07-2007 בשעה 15:58.
חשבתי על זה שהייתי בכיתה ד'
בקושי למחברות בארץ יש תקציב אתה רוצה מחשבים ניידים?
פחח כל היום אני ישחק אייסיטאוור
יש חתימה!
לשעברmoshe1061
בחו"ל יש את זה , ראיתי פעם תוכנית בטלויזיה על בתי ספר
שהתלמידים משתמשים במחשבים ניידים לצורכי הלימודים .
איזה מחשבים בראש שלכם?
אין למדינה החרא הזאת תקציב להביא חצי עיפרון לתלמיד, חצי הולך לביטחון והחצי השני השרים גונבים.
זה הכל תלוי בתקציב של הבית ספר ובתקציב של הילד שלומד שם, לא כולם יכולים להרשות מחשב נייד.
יש את זה כבר.. בחטיבה שלי יש פרוייקט כזה "כיתת כתום" שבוחרים כיתה אחת מכל שכבה בתחילת ז' ואז מביאים להם מחשב טוב (הם משלמים עליו בקושי 5 שקל) ובסוף כיתה ט' הם יכולים לקנות ת'מחשבים שלהם באיזה 200-300... חסמו להם אתרים ונתנו להם להיות עם משתמש מוגבל ולמשתמש עם המנהל מחשב היה סיסמא אבל איזה אחד מכיתה ח' פרץ ת'וינדוס וגילה ת'סיסמא ועכשיו כל הכיתות כתום בחטיבה יודעות ת'סיסמא והן מעבירות אותה..
נערך לאחרונה על ידי CrazyRobot; 16-07-2007 בשעה 20:23.
my series list
(תלחצו על הכותרת של הרשימה)
http://www.atraf-f.net/zipped/year2007/laugh/tv.jpg - קרדיט לZipped
וואי הלוואי עלי ללמוד ככה!!!!!