קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 09-07-2010, 20:23
  2. הזזת העכבר על ידי מקשים
    על ידי 0neill b0y בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-07-2007, 12:33
  3. [הודעה] אני המנהל החדש תברכו וקבלו חוקים
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 19-10-2005, 23:36
  4. בקשר להרכב הפסי טראנס החדש בישראל
    על ידי honor בפורום אלקטרונית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 18:56
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא|העכבר החדש Rezer

ברירת מחדל נושא|העכבר החדש Rezer

כמעט בכל מקום כאשר שחקן מחפש עכבר גיימינג טוב, הוא מופנה לאחד מעכברי לוג'יטק. בדרך כלל ממליצים על ה MX518 ולבעלי הכיס הרחב יותר מציעים את ה G5 שמציע לנו טכנולוגיה חדשה יותר, משקולות, ועוד כמה ירקות שיגרמו לכם לחשוב שהשקעתם את כספכם כראוי. ואיפה עכברי הרייזר אני שואל? אינם. מידי פעם מגיע צדיק ומעלה את האפשרות. אני מניח שאחת הסיבות למצב היא העובדה שלא מדברים יותר מידי על עכברי רייזר, ואנשים לא מכירים. אבל זה כבר עניין אחר לפעם אחרת. אז מה כן באתי להראות לכם? את עכבר ה Deathadder, מפלצת הגיימינג החדשה של רייזר. עכבר שהושקעו בו שעות תכנון וניסיון רבות, במטרה אחת – ליצור את עכבר הגיימינג האולטמטיבי. האם רייזר הצליחו? לדעתי כן.

מה בקופסא
    על הקופסא עצמה ניתן לראות את הנתונים הטכניים של העכבר, נתונים שבסופו של דבר ימשכו אלפי אנשים לקנות את העכבר, גם אם אין להם מושג מה הם אומרים. מה שחשוב שיש מספרים גדולים, והרבה כאלה.
    בתוך הקופסא נמצא את העכבר, דף קטן שבו מדריך מהיר לחיבור ושימוש בעכבר, חוברת הדרכה קטנה, ובתוכה דיסק עם דריברים לעכבר.

המדריך המהיר למשתמש עם החוברת ההדרכה והסברים על העכבר.

החוברת מבפנים, ובסופה הדריבר.

העכבר עצמו
    בניגוד לעכברים הקודמים של רייזר אשר היו סימטריים (וכתוצאה מכך חלק מלחצני העכבר היו למעשה לא נגישים), החליטה רייזר לעשות את העכבר לשימוש ביד ימין בלבד. עיצוב העכבר, בניגוד למה שנראה בחלק מהתמונות, פשוט מרהיב. העכבר כולו שחור בעוד הגלגלת מוהרת בצבע כחול ומאחור נמצא הלוגו של רייזר מהבהב באיטיות. אומנם זה לא שיקול לקניית העכבר, אך זה הדובדבן שבקפצת. בעכבר יש כ5 לחצנים - 2 הלחצנים הרגיל, הגלגלת, ו2 לחצנים בצד שמאל של העכבר, שמוגדרים ככפתורי "הבא" ו"הקודם" בדפדפן. כמובן שאפשר להגדירם אחרת דרך דריבר העכבר. 2 הכפתורים גדולים ורגישים מאוד, מה שהופך את הלחיצות להרבה יותר נוחות וקלות. חלקו העליון של העכבר מכוסה בגומי מונע החלקה. הגומי מאוד נעים לעור ועושה את העבודה מצויין. אני, כאחד שמזיע לא מעט, ממש נהנהתי מהעניין. החלק התחתון של העכבר מצופה טלפון, מה שנותן לו תנועה חלקה מאוד על גבי הפאד.

ציפוי הטלפון בתחתית העכבר מאפשר תנוחה חלקה על הפאד.

אחד הדברים שהופכים את העכבר לעכבר מספר 1 הוא העיצוב שלו. העכבר מותאם בדיוק ליד ומתלבש כמו כפפה. זה לא נראה כך, אבל ברגע שהנחתי את העכבר, הרגשתי שהוא מתאים את עצמו ליד שלי. בניגוד ל MX510שבו התאמתי את עצמי לעכבר. הנתונים הטכניים מרשימים אף הם, כאשר העכבר מצוייד ב 1800DPI ובחיישן אינפרה אדום 3G שמאפשר תנועה הרבה יותר מהירה ומדוייקת. בנוסף גם העכבר מגיע עד ל1000HZ / 1ms, מה שהופך אותו למפלצת של ממש. אציין גם שהעכבר תומך בטכנולוגיה On-The-Fly Sensitivity שמאפשרת לשנות את הDPI במהלך המשחק.

מבט מלמעלה על העכבר ועל ה MX510. ניתן לראות את הצורה הייחודית בצדדים ב Deathadder שמאפשרת ליד שליטה מלאה עליו.

דריברים
    על-מנת להתקין את הדריברים החדשים מהאתר של רייזר צריך למחוק דריברים קודמים, ולכן אין טעם להתקין את הדריברים שמגיעים עם הדיסק כי גם ככה תאלצו למחוק אותם. כעת גם יש דריברים לוינדוס ויסטה, מה שלא היה כשהעכבר רק שווק. שמעתי גם שהדריברים האחרונים פתרו מספר בעיות, לכן מומלץ להתקין אותם. לאחר התקנה מאוד פשוטה נראה למטה בצד ימין את האיקון של רייזר בירוק על גבי רקע שחור, לחיצה פעמיים תפתח את חלון הדריבר.

כפי שאתם רואים, ניתן לתכנת כל אחד מחמשת הכפתורים כפי שנוח לכם. אני אישית מרוצה מההגדרות ולכן השארתי אותם כפי שהם. גם את לחצני הגלגלת (למעלה ולמטה) ניתן לתכנת לפעולות אחרות. בצד ימין כפי שאתם רואים ניתן לכבות את האורות של הלוגו והגלגלת במידה וזה מפריע לכם. מתחת ניתן לשנות את Polling rate וDPI. בעכבר יש זיכרון פנימי ששומר עד 5 פרופילים, ככה שאתם יכולים לשמור על כל פרופיל סוג הגדרות אחר ופשוט לעבור בין הפרופילים בהתאם למשחקים, או אפילו בתוך המשחק, וההגדרות ישתנו. בצד שמאל ניתן לראות 2 טאבים, Advanced setting ו Sensitivity ששם ניתן להגדיר דברים נוספים. בין היתר את מהירות העכבר, מהירות ה"דאבל קליק", מהירות הגלגלת, ועוד. כפי שאתם רואים ניתן לתכנת את העכבר עד ההגדרות הקטנות ביותר על מנת שתוכלו לשחק בצורה שהכי נוחה לכם.

הגדרות נוספות בעכבר שמאפשרות לכם לכוון אותו לקבלת דיוק המקסימלי.

Deathadder – MX510
    בגלל שזה היה העכבר הקודם שלי, ובגלל שחבורת ה MX500/510/518 מאוד פופולאריות בארץ, רציתי לערוך סוג של השוואה בניהם. להגיד שהMX510 הוא עכבר רע, לאחר ששיחקתי איתו כמה שנים ובהחלט נהנהתי איתו, יהיה צבוע. מצד שני להגיד שהוא שווה ערך ל Deathadder יהיה שקר. הדבר שלדעתי הכי הפריע לי ב MX510 זה הצורה שלו בצדדים. זה לא שאי-אפשר לשחק, אבל זה לא תמיד היה בדיוק מותאם אליי, והרבה פעמים הייתי צריך לשנות אחיזה כדי להתאים את עצמי לצורת העכבר. בDeathadder אין בליטות כאלה, וברגע שאני מניח את האצבעות, הם נהפכות לחלק מהעכבר. הכפתורים 1+2 בMX הם מעט קשים, זה אומנם לא מורגש כאשר שיחקתי רק איתו, אבל שהנחתי את ידי על העכבר החדש, ממש הרגשתי את עצמי מחובר לעכבר. האצבעות באופן חופשי מתחברות עם צורת העכבר מה שהופך את הלחיצות לכל כך קלות ונוחות. אומנם זה נשמע טיפשי, אבל זה היה כל כך נוח שמצאתי את עצמי 10 דקות רק מחורר קיר כדי להרגיש את זה. כמו שאמרתי, אי אפשר להגיד שהMX עכבר רע, סך הכל הוא עכבר טוב שהמון גיימרים מרוצים ממנו, אבל ברגע שמנסים את ה Deathadder מרגישים שזה עולם שלם לגמרי. כל תנועה היא כאילו חלק מהיד, וביחד עם הציפוי גומי הנעים והלא מחליק, והטכנולוגיה המתקדמת, ה Deathadder הופך לעולם של תענוג.

מבט מהצד על שני העכברים. ניתן לראות את ההבדלים ואף את השקעים הקטנים בכפתורים 1+2 שגורמים לאצבעות פשוט להחליק פנימה.

ביצועים במשחק – CS
    עד עכשיו רק דיברתי בתאוריה, עכשיו הגיע הזמן לראות את הביצועים שלו. לאחר שקצת שיחקתי עם ההגדרות פתחתי את הCS והתחלתי לשחק. העכבר עצמו מעוצב כמו האינטלי 3.0 (עכבר ישן של מיקרוסופט שהחזירו אותו לייצור בגלל ביקוש של גיימרים) ומתיישב באופן כל כך טוב שזה פשוט תענוג לשחק. מלבד הנוחות שזה דבר שלא מזיק אף פעם, העכבר באמת מתלבש כמו כפפה ובאמת הרגשתי דיוק מושלם. אני לא אגיד לכם תקנו את העכבר ותשחקו הרבה יותר טוב, כי תשכחו מזה, כדי לשחק יותר טוב צריך להתאמן. אבל אני בהחלט יכול להגיד שהעכבר נותן יתרון כלשהוא. בגלל עיצובו המדהים של העכבר, השליטה עליו היא גדולה יותר ומאפשרות לנו להציג את הביצועים שלנו בצורה הטובה יותר .

העכבר מנקודות מבט שונות. העיצוב הייחודי והמרשים.

סיכום
    נראה שהפעם רייזר באמת התעלו על עצמם, והביאו לנו את עכבר הגיימינג הכי טוב בעולם, ומבקרים רבים מסכימים. חלק טוענים שגם ה G5 שווה ערך לDeathadder, אך לדעתי הG5 הוא פחות טוב. לא בגלל הטכנולוגיה, ולא בגלל החברה – פשוט בגלל עיצוב העכבר והתאמתו המושלמת ליד. העכבר עדיין לא הגיע לארץ, אך בחו"ל הוא עולה כ60$ דולר וניתן למצוא אותו באתרי חומרה שונים. אני לא יודע לגבי תאריך הגעה לארץ, אבל סביר להניח שאם זה עדיין לא הגיע, זה יגיע בחודשים הקרובים. ולמי שיש את הכסף לקנות עכבר כזה – שלא יחשוב פעמיים ויהנה מעכבר הגיימינג המתקדם בעולם.

הכתבה נלקחה מ eSgames

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    20

תודה

משתמש כבוד האוואטר של Michael1232
    שם פרטי
    michael
    לייקים
    6
    נקודות
    210

תודה על המידע מתי יגיע לארץ ומה יהיה המחיר שלו בערך?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,695 | הודעות: 8,174,282 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect