ניצחון ראשון למ.ס. אשדוד, במסגרת ההכנות לעונת 2007/08. הקבוצה של אלון חזן, הביסה הערב (שלישי) במשחק אימון, את רמת השרון 0:5. הקפטן שי הולצמן כבש צמד, ובשלושת השערים הנותרים התחלקו: עידן שריקי, ניר נחום ומישל טל.
אנדרס איימאר, אחיו של שחקן נבחרת ארגנטינה פאבלו איימאר, שנחת באשדוד, לפני מספר ימים, היה על זכוכית המגדלת של מאות אוהדים שהגיעו לצפות במשחק שנערך במגרש המכללות בעיר. אנדרס, הראה כמה מהלכים עם ניצוצות במהלך המשחק ואף בישל את השער לניר נחום ובקבוצה היו מרוצים ממספר פעולות שלו
אנדרס איימאר. כבר יש לו בישול
"אנדרס עשה כמה דברים יפים שיכולים לעזור לקבוצה שלנו, רואים שהוא בכושר גופני ירוד אבל ממה שראינו אפשר לצפות להרבה יותר", אמר המאמן אלון חזן, לאחר המשחק, והמשיך: "כשאני בודק שחקן אני לא מסתכל על השם שלו וזה שהוא אח של פאבלו איימאר לא יעזור לנו. נצטרך לראות איך הוא יתפקד בהמשך".
אנדרס איימאר עצמו אמר לאחר המשחק הראשון שלו במדים הצהובים-אדומים: "אני מרגיש טוב מאוד באשדוד, קיבלו אותי יפה מאוד והאנשים כאן נחמדים".
אלון חזן. ימשיך לבחון את איימאר
אנדרס התייחס לעובדה שכולם מתייחסים אליו כאח של ואמר בחיוך: "אני לא אוהב שמשווים אותי לאחי. כל אחד מאיתנו הוא שחקן בפני עצמו ולא הייתי רוצה שיערכו בינינו השוואות".
מי שקיבל את מרב המחמאות מהצוות המקצועי היה קשרה האחורי של בני יהודה בעונות האחרונות, קובי דג'אני, שהחל להתאמן בקבוצה בתחילת השבוע ועשוי לחתום באשדוד עד היציאה אל מחנה האימונים.
קובי דג'אני. זכה ללא מעט מחמאות
"הקבוצה מתחילה להתגבש ויש כמה דברים שעושים עלי רושם טוב", סיכם חזן, "אנחנו עובדים מאוד קשה, השחקנים מזיעים, משקיעים הרבה מאוד באימונים, לפעמים פעמיים ביום ואני מאוד אוהב לראות את זה. אפשר היה לראות שלמרות העייפות והעבודה הקשה השחקנים מגלים חדות ומשמעת ומתחילים להיכנס לקצב טוב".
קרדיט ל-one