קשרה ההולנדי של צ'לסי צפוי לחתום באלופת ספרד ביום שישי. סכום ההעברה צפוי להיות כ-15 מיליון ליש"ט. רויסטון דרנטה מפיינורד צפוי להחליפו בסטמפורד ברידג'
|
|
לא, ממזמן הייתה ההתעניינות של מדריד אבל עד עכשיו לא הייתה חתימה, היו אפילו איומים של צ'לסי לתבוע את מדריד.
בכל מקרה זה נגמר בחתימה וזה מצוין, אחלה רכש למדריד.
ה-BBC וה-AS מפרסים את הדברים, ריאל מכסה ברכש הזה את צד שמאל בהתקפה שלהם, עובדים נכון המלדיטוס.
דווקא יש לו מקום בריאל אחרי העזיבה של בקהאם ואם אני לא טועה גם רייס לא נשאר אז רובן בשמאל, רוביניו בימין..מתאים, לא?
חחח מה קורה יעלוש?! שנים לא דיברנו..
לא יודע בקהאם השאיר חור עמוק אחרי התרומה הגדולה שלו בסוף העונה.
רייס חוזר לארסנל נראה לי.
רוביניו בשמאל משחק אם אני לא טועה..בקהאם היה ימין..
אם רובן מגיע לריאל ככל הנראה יהיה רוטציה בינו לרוביניו או שראול ישחק בימין, רוביניו מתחת לחלוץ ורובן בשמאל.
ריאל מדריד רוצה לקנות את רייס בנתיים הוא עם ארסנל , רובן שחקן ענק , ריאל זה לא כמו פעם חלוצים , קשרים מצליחים שם , תראו את דיארה ואן ניסטרלוי ריאל אימפריה .חייבים לקנות את רייס
Siete
רוביניו כבר בשמאל, לא הייתי מחליף אותו ברובן... גם אם יהיו רוטציות רובן לא ישחק כל כך הרבה.
יהיה כיף!
רוביניו לא שחקן כזה טוב, עדיף לריאל להיפטר ממנו. מאז שהוא הגיע הוא לא הראה הרבה ובסך הכל שחקן די מאכזב. לא הייתי אומרת שהוא יותר טוב מרובן למרות שגם רובן לא הרשים כל כך בצ'לסי.
לדעתי הוא לא מתאים לליגה הספרדית...הוא אנגלי תיפוסי!
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
רכש טוב לריאל!