תהנו מי שהחליט לקרוא את זה:
קודם כל אני עוקב אחרי משחקי המנגר כבר מCM4 ואני חורש על כל משחק חחח
עכשיו פתחתי עונה עם יובה כמאמן צעיר שמחליף את דידיה דשאן הגדול..(רציתי להתחיל עונה עם יובה מאז שהורידו אותם ליגה, ישר חשבתי על זה כשיצא המשחק). כמובן שהעבודה הייתה לעלות ליגה ולחזור לאירופה..
השנה התחילה בלי משא קניות מטורף של מלא שחקנים (למרות תקציב נאה) אלא עם השקעה אחת בטוחה על שחקן PSV בהווה Alex (כמובן שהעסקה הייתה לעונה הבאה כי הוא היה כבר בהשאלה).. בנוסף הבאתי את Hatem ben arfa מליון בהשאלה (דרך אגב תמיד הסקאוטים מגדירים אותו כקניה חובה)..וגם את גיובני דוס סאנטוס מבארסה בהשאלה..
תחילת העונה עברה בקלילות תוך צמצום המינוס ועליה למקום ה4.. ביאנואר לא עשיתי שום עברות בכלל למרות פיתוי למכור את גיורגיו קייליני ביותר מ25 מליון..
המשך העונה התקדמה עם מאבק צמוד ביני ונאפולי במקום 1,2.. בסוף כמובן עליתי מהמקום הראשון.. והתחלתי את העונה הרצינית:
בקיץ עשיתי כמה עברות כמו מכירת קאמוראנסי בהרבה מאוד.. עכשיו alex היה אמור להגיע אבל זה לא קרה!?!? העברה לא התבצעה וכמובן קיבלתי את כל הכסף חזרה..
החלטתי להשקיע את רוב התקציב על yohan gourcuff ממילאן.. וכמובן שחסן סמיאליציץ חותם בקבוצה (ממש לא רציתי אותו).
עוד פעם החתמתי את hatem ben arfa על השאלה לעונה וגם את jack hobbs הצעיר מליברפול..
העונה התחילה בצורה נוראית עם פציעה של בופון ושל קייליני.. אבל המחליף Paro שהוא קשר אחורי ממש השתפר ונהיה שחקן מפתח עם אחוזים מצויינים..
המאבק הראשי בליגה היה מול רומא ואינטר.. קיבלתי גם רומא בגביע בסיבוב השלישי (באותו שבוע היה לי 3 משחקים רצופים מולם חח) הצלחתי להתברג השלישייה הראשונה של הליגה כאשר מילאן בכלל לא בתמונה (קנו את טבז, איזה טעות!!!! חחח)
עכשיו בלי שום לחץ מאירופה היה לי יתרון על אינטר והיא לאט לאט התחילה להפסיד.. בפוטו פינש ניצחתי במחזור האחרון כשהכל עוד היה פתוח ולקחתי אליפות (גם את הגביע בסוף לקחתי אחרי 5-3 בכללי מול אינטר)..
לא מזמן התחלתי את הקיץ והבאתי את בן ארפה עוד פעם בהשאלה וגם איזה קשר נורווגי שאני מצטער עליו.. אה וגם איזה ארגנטיני צעיר מהנבחר הצעירה של ארגנטינה..
בנתיים אני במקום ה11 במחזור ה6 רק בכלל לחץ באירופה (קיבלתי את צלסי בבתים בליגת אלופות).. אני רוצה לפחות תואר אחד לקחת העונה..
הנה גם כמה תמונות:
![]()