Talented The Latest Cfg Beta
אוקיי אז הבאתי לכם ת'קונפיג החדש שלי גירסת ניסיון כמובן שאם תאהבו יהיה הרבה אבל הרבה יותר שינויים למה רעיון גאוני אתם תראו מיד
תוכן עניינים
1. קצת על הקונפיג החדש
2. מזאת אומרת בונים את הקונפיג בעצמנו?!?!?!
3. מקשי הבינדים [ KP , F1 , F2 ] וכו'
4. קצת על הקונפיגים הקודמים
5. הורדה של הקונפיג
6. מדריך הורדה
7. פירסום
מדריך זה נבנה כדי להסביר את רעיון הקונפיג
1. קצת על הקונפיג החדש
אוקיי אז בוא נתחיל הקונפיג בא מבית היוצר של Talented שהביא כבר כמה CFG`s טובים בעבר
הקונפיג נותן לך את האפשרות לבחור [ נדון על זה בנושא 2 ] עם פקודות ריקיול בלי הרבה סקריפטים ובינדים אך עם הרבה שינויים קונפיג זה הוכן ע''י Talented וכמה עוזרים שפיתחו כמה מהCFG`s הטובים בשנים האחרונות ועם ה Aim המוצלח ביותר שאשפרי אוקיי אז דיברנו קצת על הקונפיג בוא נעבור לנושא הבא שלנו
2. מזאת אומרת בונים את הקונפיג בעצמנו ?!?!?!?
אוקיי אז מה שמיוחד בקונפיג הזה שיש לכם אפשרות בחירה מזאת אומרת בואו נסביר
הורדתם את הקונפיג ושיניתם אותו לקובץ רגיל אתם רואים שני תיקיות CFG`s ו More בואו נעזוב לרגע את ה More ונכנס ל Cfg`s אוקיי נכנסתם עכשו בחרו את מהירות האינטרנט שלכם [ ביחרו את מהירות האינטרנט האמיתי שלכם כי לכל מהירות יש את הפקודות המתאימות בשבילה שמעלות FPS מורידות לאגים ומשנות ריקיול] אם אתם לא יודעים מה מהירות האינטרנט שלכם אז תקשיבו למדריך הבא
בדיקת מהירות הורדה.
מהירות ההורדה באינטרנט נמדדת ביחידות קילובייט לשניה (Kbyte/s).
על מנת לבדוק את מהירות ההורדה יש להוריד את קובץ מאתר כלשהו (רצוי מאתר יציב הממוקם בישראל).
בזמן ההורדה תוצג בפניך קצב ההורדה.
לחץ על הקישור על מנת להוריד קובץ לבדיקת מהירות ההורדה
לאחר הורדת הקובץ ניתן למוחקו מהמחשב.
אנא הורד קובץ זה:
http://speedftp.012.net.il/012Goldenlines.zip
לפניך טבלה המציגה את מהירות ההורדה בפועל ביחידות bytes לעומת קצב ההורדה ביחידות bits
אוקיי בחרתם את מהירות האינטרנט שלכם כעת זה שואל אתכם עם קנייה מהירה או בלי קנייה מהירה שזאת אומרת נגיד ש בבינדים של KP [המספרים בצד ימין של המקלדת] נגיד 1 זה לקנות mp5 וכו' בלי זה פשוט ב F1 וב F2
כמובן קנייה של הנשק - F1 וקנייה כמו הקנייה הקודמת יענו rebuy - זה F2
בחרתם שם יש לכם את כל הקבצים שאתם צריכים להעתיק אתם אומרים ואוו איזה שינוי קטן עוד שני אפשרויות יש עוד הרבה יותר מזה יש אפשרות של איזה Cm אתה רוצה ויש אפשרויות של קונפיגים אחרים וכו' תאמינו לי שיהיה עוד בגרסא המלאה
איך אתם מגיעים לכל השינויים האלה נכנסים ל More ובוחרים ת'תיקייה של מה שאתם רוצים לשנות ושם יש כל מיני אפשרויות
לדוגמא : אתם רוצים קונפיג בלי ה Bunny Hop [יש אפשרות להפעיל את ה bunny hop ב CM ] אז פשוט מאוד נכנסים לMore בוחרים בתיקייה CommandMenus בוחרים את התיקייה Talented The Latest Cfg Withouy Bunny Hop נכנסים מעבירים ת'קובץ ל Cstrike וקבאם !!! אין לכם Bunny Hop
הערה: נכון כשמעבירים את הקבצים מה CFG ל Cstrike אז יש את התיקייה gfx לא חובה להעביר אותה היא משנה חלק מתמונת המשחק והרבה אנשים לא אוהבים את זה אני ממליץ לא להעביר אותה
אוקיי אז סיימנו עם זה בוא נעבור לקטע הבא
3. מקשי הבינדים [ KP , F1 , F2 ] וכו'
אוקיי אז הפקודות הם כאלה אם בחרתם באפשרות של קנייה מהירה אז אלה הבינדים לקנייה מהירה
Kp Binds:
1=Ak47 or M4a1
2=Galil or Famas
3=Mp5
4=Usp
5=Defuser or kit call it how u want
6=Awp
7=HE
8=Flash
9=Hegren - רימון עשן
פקודות F
לא משנה מה בחרתם
F1 - Autobuy
F2 - Rebuy
F3 - Restart
F4 - exec Live.cfg לוחצים על F4 וזה עושה את כל הפקודות שצריך ל PCW
F5 - exec Prac.cfg לוצים על F5 והוא עושה פקודות Pracktice יענו פקודות פאבליק
F6 - exec Rates.cfg לוחצים על F6 והוא עושה פקודות רייטים לסרבר שלכם כדי שהסרבר יהיה טוב
F7 - exec Mr3.cfg לוחצים על F7 והוא עושה פקודות לmr3 הארחה
וזהו יאללה לנושא הבא
4. קצת על הקונפיגים הקודמים
פה אני ירשום קצת על מה שיש בקונפיגים הקודמים שלי שגם נמצאים בקונפיג הזה בואו נתחיל
Talented Cfg
זה הקונפיג הראשון שלי שהכנתי אותו לפני שנה וחצי משו כזה קונפיג לאדמין למעעשה לא ממש מומלץ הריקיול דיי גרוע ולא טוב ממש
פירוט
קונים עם ה KP binds המקשים שבצד ימין של המקלדת
Kp Binds:
1=Ak47 or M4a1
2=Galil or Famas
3=Mp5
4=Usp
6=Awp
7=HE
Flash
=Hegren - רימון עשן
אוקי זה היה הראשון כמו שאמרתי אני לא ממש ממליץ עליו אבל טוב יאללה השני
Talented v.2. cfg
זה כבר קונפיג הרבה יותר מושקע ריקיול ממש טוב גם זה קונפיג לאדמין אבל הפקודות יענו לא ממש טובות קיצר עזבו ת'אדמין ממש השקעתי שהכנתי
Kp Binds:
1=Ak47 or M4a1
2=Galil or Famas
3=Mp5
4=Usp
6=Awp
7=Hachi
8=Flash
9=Hegren - רימון עשןגם פה קונים עם ה Kp Binds
אוקיייייייי קונפיג שלישי
Talented v.3. Extansion Cfg
ריקיול טוב ממש השקעתי בקונפיג הזה ממליץ עליו בעיניים עצומות
Kp Binds:
1=Ak47 or M4a1
2=Galil or Famas
3=Mp5
4=Usp
6=Awp
7=Hachi
8=Flash
9=Hegren - רימון עשן
גם פה קונים עם ה Kp Binds
וזהו סיימנו איתם עוברים לדבר הבא
5. הורדה של הקונפיג
אוקיי פה אני יפרסם ת'לינק הורדה אני מזכיר לכם אל תשכחו שזה גירסת ניסיון יאללה
http://www.sendspace.com/file/1x5gqa
6. מדריך הורדה
באתר שהבאתי יורדים למטה רואים ת'שם של הקובץ לוחצים עליו עושים save או שמור ומחכים
7. פירסום
אוקיי לא הבנתם מזה פירסום אז אני עכשיו מסביר בקונפיג שלי אני מפרסם גם קונפיגים אחרים שימו פה בתגובה את הקופניג שאתם רוצים להביא שיהיה ב קונפיג שלי ויפורסם אני ויהב [LeazoN] נבדוק את כל הקונפיגים בקפידה נ.ב. כל קונפיג יתקבל גם אם איזה מנהל ימליץ עליו וישלח לי בפרטי יש מקום ל 15 קונפיגים בערך אם אני יראה יותר טובים אז אני ישים עוד
טוב זהו סיימתי לא לשכוח שזאת גירסת ניסיון וברסא המלאה יהיה הרבה יותר דברים יאללה תהנו ותדרגו
מאת : Talented

ציטוט ההודעה