הילה ערן עוברת מטניס למשחק
היא אחת מהכוכבת הראשיות של "הנפילים", אבל לפני כן עוד הספיקה להיות לה קריירה אחרת לגמרי בתור שחקנית טניס. עכשיו, בתחילת דרכה כשחקנית, אנחנו זוכים לקבל אותה אצלינו על המסך באופן קבוע
![]()
אם הילה ערן נראית לכם מוכרת ולא בגלל הסידרה המצליחה של הלווין "הנפילים", זה רק בגלל שהדוגמנית-שחקנית כבר הצליחה לתפוס את סקרנותם של העיתונאים עוד הרבה לפני, בתחרות מלכת היופי 2006. בתחרות זכתה ערן לתואר "נערת היופי עשרה", אבל הרבה עבר מאז, כמו כמה מבחני קבלה לאוניברסיטת תל אביב, במטרה ללמוד משפטים ותקשורת, בן זוג חדש, יוני דותן, מנהל מחלקת הטאלנטים של סוכנות "לוק", שם היא חתומה, וכמובן כניסתה של ליאה לחייה, במסגרת הסידרה הבידיונית "הנפילים", בה היא מגלמת את אחד מהתפקידים הראשיים.
ערן (20 וחצי), בתו של הבמאי והמפיק דורון ערן, גדלה ברמת גן, למדה ריקוד שבע שנים ובתיכון למדה במגמת תיאטרון וקולנוע. עד לפני הצבא היתה שחקנית טניס מקצועית ומצאה עצמה בעשירייה הראשונה של שחקניות הטניס בארץ. לקראת התפקיד למדה משחק מול מצלמה וכאמור, התחילה את דרכה כשחקנית עם מגוון הופעות אורח "רגליים קרות" (אותו גם ביים אביה), "האלופה", "לא הבטחתי לך", "אגדת דשא" ועוד. בראיון ל-Eonlile, היא מספרת על החוויות מהתפקיד הראשי וגם ממסלול הדוגמנות.
אמנם יצא לך להתנסות מול המצלמות, אבל בכל זאת, הפעם מדובר בתפקיד ראשי. איך ההרגשה?
"זו הפעם הראשונה שאני מגלמת את אחת מהדמויות הראשיות ואני מאוד מתרגשת. אני באה עם מעט ידע וניסיון קודמים שעוזרים לי לגלם את הדמות שלי - ליאה וגם העובדה שיש עוד דמויות אחרות שקשורות בדרך זו או אחרת לליאה, נותנות לדמות שלי יותר עומק ועוזרות לי להבין אותה יותר".
במה את דומה/שונה מהדמות שלך?
"אני חושבת שאני וליאה די דומות, אבל השוני העיקרי בינינו הוא שבעוד ליאה היא בחורה מופנמת וסגורה, אני אדם פתוח וחברותי יותר ואני מאוד קשורה לאנשים שסובבים אותי".
התמודדת בתחרות מלכת היופי לשנת 2006. אז נכון שזכית בתואר מכובד בפני עצמו, אבל התאכזבת שלא זכית בתואר המלכותי?
"לא התאכזבתי מעצם העובדה שלא זכיתי כי התחרות זו היתה חוויה. אני אוהבת לדגמן ואשמח לשלב בעתיד עוד עבודות דוגמנות, זה כמו לגלם דמות בעיניי".
![]()
הילה ערן: "לחיות את הרגע".
מתברר כי ליטל רוזנצוויג, חברתה לסידרה המגלמת את "עדי", התנסות בתחרות מלכת היופי, בה השתתפה רק שנתיים לפני ערן "רק בשיחת ההיכרות ביני לבין ליטל גילינו ששתינו היינו מועמדות בתחרות והיה מצחיק להעלות זיכרונות. זה עזר לשבור בינינו את הקרח".
ערן שיחקה טניס באופן מקצועי תקופה של עשר שנים ואף השתתפה בתחרויות בארץ ובחו"ל. בעקבות פריצת דיסק נאלצה ערן להפסיק לשחק.
איך הרגשת כשהבנת שתיאלצי לוותר על הטניס באופן מקצועי?האם התנפץ לו החלום הגדול?
"היתה בי סוג של ריקנות כלשהי כשהבנתי שלא אוכל להמשיך ולשחק טניס, אבל בצורה מסויימת זה ביגר אותי, כי הבנתי שאני צריכה לעבור הלאה ולחפש תחומי התעניינות חדשים".
מה תרצי להיות כשתהיי גדולה?
"אני לא מהאנשים שחושבים הכול קדימה ומתכננים הכול מראש. פעם היית כזו, אבל מאז הטיול שלי לאוסטרליה הבנתי שלא צריך לחשוב על העתיד, אלא לחיות את הרגע וליהנות מכל דקה".
עם איזה שחקן היית הכי רוצה לשחק?
"ברוס ויליס!!!"
קרדיט: http://www.eonline.co.il/content.asp?id=34746&sid=6




ציטוט ההודעה














