אוקי אז ככה אני מנהל תפורום כבר חודש בערך ואני ממש מאוכזב מהרמה פה..
עכשיו שלא תגידו מהרמה של הידע של אנשים ממש לא לא ציפיתי שכולם מבינים במייפל כמו טייגר אלה מהרמה של הדיונים של השאלות של הרמה השיכלית לא מבחינת ידע אלה מבחינת ניסיון הבנה
אז ככה כמה דברים
פתיחת נושא:
תכתבו בכותרת מה אתם רוצים מהיום כותרת כמו
"עזרה דחוף" "כנסו" "תראו" תינעל ותועבר למחסן בלי אזהרה מוקדמת נמאס לי
תכתבו בכותרת מה אתם רוצים
"בעיה בהתקנת המשחק"
"פרסום סרטון של טיגר"
"פרסום דמות הלוחם שלי רמה 60"
אם יותר נוח לכם אין לי בעיה גם שנתחיל להשיתמש בתגיות
[סרט]
[פרסום דמות] וכו'.. אבל עדיין תנסו להסביר בקצר הבכותרת מה כתוב בהודעה נמאס לי להיכנס להודעות
כמו שכתבתי למעלה..
תגובות:
כל הזמן אני רואה שנגיד מישו שנגיד שואל כמה זה1+1
מישו עונה לו זה 2
ואז 20 אחריו כותבים
כן כן מה שהוא אמר
אתם לא חושבים שזה מיותר? בשביל מה לכתוב יש מקומות כמו בפרסום דמות שאני מבין למה כותבים אבל במקומות כמו
"איך אני מגיע לעיר החדשה"
"אתה הולך דרך הסאבווי"
"אתה הולך דרך הסאבווי"
"כמו שאמרו למעלה אתה הולך דרך הסאבווי"
"יש לך מקום קוראים לו סאבווי משמה"
זה חופר וסתם נאי צריך לנעול ואז כל הדרך הראשי נעול
תתבגרו טיפה מונה ההודעות לא אומר עליכם כלום
שתדעו לכם האנשים עם המונה הבנוני בפורום הם הכי איכותיים ולא האלה עם המונה הגבוהה והמעפן
אל תרדפו אחרי הודעות הם יגיעו במילא
גם כאן כמו למעלה מי שיכתוב תגובות לא עיניניות או חוזרות על עצמן יושעה ואני לא אזהיר לפני כי אני מודיע לכם פה
שאילת שאלות:
בבקשה בבקשה תשאלו שאלות כמו בני אדם תכתבו מסודר תפרטו כמה שיותר תנו תמונות עם אפשר
ואני מדבר על הכל אפילו בעיה של מה המחיר של הסקרול הזה ככל שתתנו יותר פרטים יהיה לנו יותר קל אנחנו לא צריכים לנחש כל מיני דבריםאז בבקשה תפרטו תכתבו מסודר תרדו שורות פיסיקים רווחים בלי שגיאות כתיב עם אפשר
זה פורום מייפל:
קורה הרבה שאנשים מהקהילה של פורום מייל שואלים אותי בפרטי שאלות על כל מיני דברים שלא קשורים או פותחים כאן בפורום דברים שלא קשורים בכלל
זה פורום מייפל כאן יש המון פורומים אחרים לשאול בהם שמתאימים וגם יתנו לכם תמיכה טובה יותר..
קריאת חוקים:
תתחילו לקרוא חוקים נמאס לי להזכיר לכם לנעול לכם להזהיר אותכם בפרטי תקראו חוקים פעם אחת ולתמיד נגמר להיות נחמד להזהיר בפרטי לוותר ורק לנעול וכאלה מי שעושה בעיות השעיה לשבוע ועל הזין שלי שהוא ותיק ועל הזין שלי שהוא לא קרא חוקים ולא ידע אי ידיעת החוק אינה פוטרת מעונש תקראו חוקים ותלמדו הם לא כאלה מסובכים ולא נוקשים בכלל
*** הוספה של LOAKER ***
תקשיבו, יש פה יותר מדיי קללות בפורום הזה וזה מתחיל להמאס.
עכשיו לא מעניין אותי משתמש עם 20 אלף הודעות ולא משתמש עם 50 הודעות. ותיק לא ותיק מנהל לא מנהל לא מעניין אותי כלום
קללה אחת לא במקום, הבנאדם מקבל השעיה בין יום ליומיים
תלוי בחומרת המצב, עם המצב עד כדי כך מפותח וחמור זה ייגרר ביותר מכך. אז ראו אוזהרתם.
לא קללות בצחוק ולא לא בצחוק לא מעניין מה!