תעתיקו תסיפור שלכם מהאשכוול הקודם
שיהיה יותר מסודר והיה קל להצביע
http://www.atraf-f.net/showthread.php?t=241817
תעתיקו תסיפור שלכם מהאשכוול הקודם
שיהיה יותר מסודר והיה קל להצביע
http://www.atraf-f.net/showthread.php?t=241817
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
|
|
שני דברים
1. היינו באילת לפני שבוע וזה ושני ידידות מאוד טובות שלי ואני ועוד חבר הלכנו שם לחוף הוילג, בקיצור היו מלא ערסים חרמנים ולא היה בא להן להיות עם תחתונים של בגד ים והן שכחו את המכנסונים האלה, בקיצור אני וחבר שלי החלטנו לתת להם את הבגדי ים שלנו והיינו עם בוקסרים, ואז נכנסנו לים ומי שמכיר יש מעין מצוף שיושבים עליו אנשים ואפשר לשכב וזה בים רחוק טיפה מהחוף, בקיצור אנחנו כולנו שם וזה אני בא דופק קפיצת ראש והתחתון נפל ליואני כולי ערום, עד שמצאתי תתחתון וכולם מסתכלים!!
[
2. הדבר הזה קרה לפני שנתיים, אנ יכזה סיימתי לעשות מה שעושים בנים, והשארתי בטעות את האתר סקס פתוח, עכשיו הזמנתי את ידידה שלי וכשהיא באה היא נכנסה כי אף אחד לא היה בבית חוץ ממני ואני הייתי המקלחת בקיצור היא נכנסת רואה את האתר וזה אני הייתי בשוק, התחלתי לחרטט אותה וזה אבל מאז היא לא מפסיקה להסתלבט עליי...
נבחרתי לשיר סולו בטקס יום הזיכרון לחללי צה"ל, ובאמצע "גבעת התחמושת" דפקתי נאד שחבל על הזמן, ואני מול המיקרופון והכול אז זה היה גם מוגבר... איזו פאדיחה... ועוד ביום הזיכרון...
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
כתוב לי שזה לא נותן לי להיכנסronk0:, אין באפשרותך לצפות בעמוד זה. שגיאה זאת נוצרה עקב אחת מהסיבות הבאות:
ידידה שלי מהארץ הביאה לי את הפלאפון ששלה ואנחנו תמיד קובעים שב- 2 בלילה נדבר במסינגר כמו כל יום
ואז כבר שיעמם לי שהיה 1 בלילה בארץ אז החלטתי אני מתקשר אליה.
במסינגר היא אמרה לי שהיא יוצאת עם חברות ואז אולי לחבר שלה..
אז אמרתי חפיף וזה והתקשרתי אליה..
ואני מרוב שיעמום התחלתי לדבר אבל שומעים את הקול שלה שהיא מזה מבואסת והיה אפשר לשמוע את חבר שלה עצבני כזה הולך להרוג מישהו.. אז הבנתי שהתקשרתי בזמן לא טוב ואמרתי לה שאני ידבר איתה אחרכך ואז במסינגר היא אמרה לי שהם התמזמזו וכל השטויות קיצור הרסתי להם![]()
בשביל לראות את כל החתימות שלי בעמוד אחד - לחץ כאן.
12 חתימות מתחלפות כל ריענון.
תודה ל- s&a על 4 מהחתימות!!
תודה ל- Anxious על 3 מהחתימות!!
תודה ל- X-MOI-X על אחת מהחתימות!!
תודה ל- Matanb91 על אחת מהחתימות!!
ותודה לי על 3 מהחתימות!!
סיפור דיי דבילי האמת , קבענו לצאת כמה חברים והייתי רעב רצח .. עכשיו באנו למישו והוא לא רצה להזמין פיצה .. אז קיצור באנו אליוו והוא כזה שיחק בסימס ואומר :"מה הפיצה עוד לא הגיע ? לא תקבל טיפ .." ואני חשבתי שהוא רציני והכל שהוא הזמין לפה ! אז התחלתי לבעוט בו ובקיצור להוציא עליו את כל העצבים עד שהוא אמר הוא הזמין פיצה בסימס ... אז אני כולי בפאדיחה לא יודע מה לומר P:
נערך לאחרונה על ידי sikoN-; 01-08-2007 בשעה 13:20.
(:
שנה שעברה שהייתי בדרך לאוטובוס מבית ספר, עמדתי בפינה והסתכלתי רגע אם מגיע אוטובוס
ברגע שהסתובבתי חזרה דפקתי את הראש בעמוד אם זה היה טיפה יותר חזק הייתי מדמם חחח
גם עשה רעש לא קטן חחח
מזל שהיה שם רק ילד קטן שהייתי שם לו מכות אם הוא היה צוחק![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחח זה עוד כלום מה שאתם אומרים
אני זכור בכיתה ד' או ה'
בשיעור ספורט
עשינו "מבחן" כפיפות בטן, ופעם תמיד כשהייתי בלחץ היה לי איזה נאד חזק
(עכשיו כבר לא)
אז עשינו כפיפות בטן ואז בכפיפת בטן האחרונה תקעתי נאאאאאדדדדדדדד
וזה היה בתוך אולם סגור
חחחח שמעו את זה חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ויש ילדים שעדיין זוכרים לי את
XD
.
איזה יום מוצאי שבת ככה הלכתי לאכול במסעדה ביפו, אכלתי מטבוחה חריפה רצחחח ואני אוהב חריף..
יום ראשון אני הולך לבצפ שעתיים חשבון קיצור, ניהיו לי כאבי בטן וזה הרגשתי שיוצא לי נאדים וזה
לאט לאט הנאדים ניהיו חזקים, הבאתי נאד חזק אחושרמוטה שמעו את זה בכל השכבה, המורה העיפה אותי מהכיתה וזה רשמו לי מכתב ועד היום זוכרים לי את זה
בכיתה א' או ב' קראתי למורה שלי אימא ובאותה שנה קראתי למורה שלי בשחייה אבא
מספיק מביך?