אני משחק ב GOW2 כמה שבועות...
הגעתי לאיזור שקוראים לו "The Great Chasm"...
עברתי כבר יותר מחצי משחק. האיזור הזה נמצא אחרי קטע שבו צריכים לקפוץ מעמוד לעמוד כשמתחת יש תהום, ו"קרטוס" קופץ מעמוד לעמוד ותוך כדיי העמודים נופלים... אחרי שמסיימים את הקטע הזה מגיעים למערה שבה נלחמים ב"בתולות ים" ובענקים שמרביצים עם שרשראות שבקצה שלהן יש כדור אש...
אחרי שהורגים את כולם יש עוד קטע שבו צריכים להרוג באותו סגנון, בהמשך של אותה מערה.
יוצאים מהמערה ומגיעים לנקודת שמירה שמימינה נמצאים שתי קופסות של חיים וקסם. ונקודת השמירה נמצאת על במה קטנה שעל מנת לשמור צריך לעלות שתיים-שלוש מדרגות כדיי להגיע אליה.
ואז מגיעים לאיזור שבו אני נמצא. יש תהום ענקית ובה יש גשר שמתחתיו נראה מישהו שתלוי שם עם כנפיים.
אני מקווה שתיארתי מספיק ומי שעבר את החלק הזה יבין איפה אני נמצא ויוכל להסביר לי...
בכל מקרה, אני מתקדם בגשר הזה והוא שבור בהתחלה, אז אני קופץ ומגיע לחלקו השני של הגשר,
ואז הגשר נגמר ונקודת השמירה נמצאת רחוק מאוד, והגשר לא מגיע לשם.
קראתי מדריכים ולפי מה שהבנתי, אני צריך לפגוש שם מישהו ששמו Icarus ואני נלחם בו ומקבל את הכנפיים שלו.
כשאני מתקדם על הגשר פתאום מפסיקה המוזיקה והאיש שנמצא מתחת לגשר (שנראה לי שזה הוא) נעלם.
אני חושב שצריך להתחיל סרט שאני פוגש אותו, אבל כלום לא קורה. אני פשוט נשאר תקוע על הגשר בלי ששום דבר קורה (לא פגשתי את איקארוס עדיין, הוא פשוט לא מופיע!)
עוד דבר מעצבן, זה שאם אני נופל מהגשר ומת, ואני מבקש להתחיל מה Last Checkpoint, המשחק כותב Loading... הרבה מאוד זמן ולא קורה כלום, נראה כאילו הוא נתקע.
לכל מי שהיה בחלק הזה ויודע מה לעשות... מה אני יכול לעשות... יכול להיות שזה באג או שפשוט אני לא עושה את זה נכון? אם יש באג... מה אני יכול לעשות כדיי להמשיך את המשחק?! (ולקבל את הכנפיים)
אני חושב שבעזרת הכנפיים אני צריך פשוט להמשיך לנקודת השמירה הבאה שביני לבינה מפרידה תהום.
בבקשה נא לעזור!

ציטוט ההודעה

חח גדול!!