אני מת על TYTANT..
אין, הדמות הכי מהירה במשחק אבל לצערי חסר לה כמה דברים אבל אני עדיין מת אליו...
אתם?
אני מת על TYTANT..
אין, הדמות הכי מהירה במשחק אבל לצערי חסר לה כמה דברים אבל אני עדיין מת אליו...
אתם?
|
|
יצא דמות חדשה
בשם בוריס אחלה דמות
יש לי סקילים לא מהעלם הזה:X
........בקיצור מת של Necro וקשת
אף פעם אל תתווכח עם אידיוט, הוא רק יגרור אותך לרמה שלו ואז יגבור בעזרת ניסיון.
ידידה שלי סיפרה אחותה של הידידה שלי סיפרה לה וזה באמת היא שמעה צעקות וראתה בקטנה יש משטרה כרגע !
כולנו יודעים שיש ארבעה דמויות ששולטות שמשחק : OverLord, Dark Avanger, Necromancer, Shillen Knight
נערך לאחרונה על ידי Xype; 02-08-2007 בשעה 22:53.
בוא נתחיל מזה שכל דמות היא חזקה תלוי איך משחקים איתה, עכשיו, אתה לא יכול לבוא ולקבוע זה זה זה וזה הכי חזקות, כי זה גם תלוי במזל שלך.
קח מצב
TH נגד ה NECRO שלך
ANCHOER עובד-TH מת
ANCHOR נכשל_NECRO מת אין פה יותר מדי דיבורים..DASH אחד וכל קוסם ימות.
אני מסכים שטנקרים הם חזקים אבל כל קוסם יכול לזיין טנקר, בין אם זה לעשות לו CANCEL או SLOW
אוברלורד לא שיחקתי איתו בחיים שלי לכן לא יכול להגיד עליו כלום אבל אם אני לא טוה הוא דומה ל WAR CRYER ואם זה ככה-הוא לא משו..
ת'אמת שאתה צודק אבל לא בהכל... נגיד אמרת שכל דמות חזקה רק תלוי איך משחקים איתה בוא אני יביא לך קרב לדוגמא נגיד sps נגד archer שניהם full buff
archer רק צריך לסמן אותו וללחוץ על attack והוא מת אז יש קרבות שלא משנה כמה טוב את יודע לשחק עם הדמות עדיין אין לך מה לעשות ניקח לדוגמא את ה-ol יש רק 3 דמויות שיכולות לקחת אותו באחד על אחד שהם: DA SK WC אלה הדמיות היחידות ואני יגיד לך למה גם דמויות אחרות לא יכולות לקחת אותו ל-OL יש סקיל שמעלה לו מלא P.def אז archers לא יכולים להרוג אותו ויש לו גם מלא אבל באמת מלא M.def אז בקושי sh ו-necros יכולים לשים לו Silence וחוץ מזה OL בכלל לא דומה ל-WC נגיד OL מביא buffs ל-ally ול-clan ו-WC רק ל-party וגם ל-OL יש Seals נגיד כמו Seal of silence ול-WC יש רק סקיל שהוא כמו מחלה כזאתי אבל ממש חזקה והסיבה היחידה שנראה לי שבגללה הוא לוקח OL באחד על אחד זה בגלל יש לו סקיל נגד Debuffs וגם בגלל שיש לו Chant of victory ואז ה-Seals של ה-Ol לא יעבדו על ה-WC וה-WC ינצח בגלל שיש לו יותר M.def ו-Casting speed ו-HP ו-M.atk
Hmm..........
אני משחק אם NECROS שנתייםקשת או DAGGER יכול ללקלק לי
אני מזמן ת ZOMBE ויש לי BUFF נגד STUN מפעיל TRENSPER PAIN עושה ANCHER אם לא עובד אז פשות אוכל אותו באקלפות
וגם DA סווס הוא מוריד לך DEATCH OF DEAD ןאחלתה אותה...
גם SPS חזק אם CENSEL אבל אם יש GM SHOP אז יש ANTI CENSEL ב SPS חלש בקיצר NECROS BEST
אה וגם כל קוסם אוכל קשת אם הוא יודע לשחק העודבה של SLEEP HIT SLEEP HIT נגד קוסם לוחםעלוב
KIRLIKIKIK123
בואנה איזה נוב אתה מה אתה מבין מהחיים שלך יא מעפן באף אחד של WC ו SWS על קשת-תגיד ביי ביי לנקרו שלך..
לסקיל קוראים ANCHOR לא ANCHER
SLEEP לא יודע איפה אתה חי, עד שהקוסם עושה סליפ אני יכול לעלות ללבל 80 בשרת המקורי אז שב בשקט פה זה לא סי 5..ברגע שלקשת יש CRITICAL 600-700 שומדבר לא יעזור לך-בטח ובטח שלא זימון של סוס או זומבי מעופף