לדעתי הכל אותו דבר..
בכל מצב שתסעו ליד כפר של אחד מהם לא תרצו להיכנס ותעשו עיקוף![]()
לדעתי הכל אותו דבר..
בכל מצב שתסעו ליד כפר של אחד מהם לא תרצו להיכנס ותעשו עיקוף![]()
|
|
ההבדל הוא באיך שהם עושים את הפיתה![]()
מסבחה עם חומוס פול ופיפי מלמעלה באבו גוש
משהו בסט
אין כמו לאכול חומוס אז המזדיינים האלה
לא... ערבי מוסלמי מתחלק לשני חלקים: שיעי וסוני, סוני הוא כמו החילוני הממוצע של הדת היהודית, שיודע שיש אלוהים אבל לא ממלא פרט בפרט את הוראותיו של האל ולא מאמין באמונה שלמה. שיעי לעומת זאת הוא אדם המאמין בכל נפשו באללה, האל של סמולמים, וממלא אחר כל דבר שנאמר בקוראן.
בודאי הוא אדם נודד, הוא לא אדם בעל דת מסויימץ, חלק מהבדואים הם מוסלמים וחלק מהם יהודים, ישנם בדואיפ אתאיסטיים, ישנם נוצריים אבל לי לא זכור בדואים כאלה...
דרוזים זהו עם הפועל לפי אמונה משל עצמו, ודת אחרת לגמרי הנראית זהה במעט לדת המוסלמים. אינני זוכר פרט בפרט את מנהגי ומצוות הדרוזים אך זה כל מה שידוע לי...
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
אלוהים ישמור למה אתה יודע את כל זה?O_O
זה מין ידע עולם כזה שכל אדם צריך שיהיה לו כדי לשלוט בתפיסת החיים והיקום. הבעיה היא שאני יודע יותר ממה שצריך לדעת... =.) אגב, אתה מכיר את אהוד? תקרא בחתימה ותבין...
בברכה, JamesBond007
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
שהמוסלמים אנשים חרא והדרוזים אנשים די טובים...
כולם אותו חרא
ג'יימס בונד007, בחיים לא ראיתי בדואי יהודי.
וטאקו בדואים אנשים נחמדים מארחים אותך באוהל וזה ויש גם כאלו שמשרתים בצבא, כמו הדרוזים.
את הערבים כמובן צריך להרוג.
לא כל הערבים הם רעים! יש לנו מנקה ערבייה והיא נחמדה מאוד. וכן, יש בדואים יהודים, אבל מעט. בדואים הם עם מאוד מאוד נחמד, כי הם יכניסו אותך לאוהל שלהם גם אם אתה האויב שלהם. ויש להם תה נהדר! והם נורא נחמדים.
בברכה, JamesBond007
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
נו הנה זה מה שצריך לעשות לערבים אם לא הורגים אותם, לתת להם להיות משרתים.