אני מוריד משחקים בפורום וכול פעם שאני מסנסה לחלץ קובץ זה פותח חלון ויש כמה הודעות עם משולש צהוב עם סימן קריאה באמצע והוא לא נותן לי לחלץ או לפתוח את הקובץ (ניסיתי לסגור אם האנטי וירוס וזה לא עובד) מה לעשות?!?!
אני מוריד משחקים בפורום וכול פעם שאני מסנסה לחלץ קובץ זה פותח חלון ויש כמה הודעות עם משולש צהוב עם סימן קריאה באמצע והוא לא נותן לי לחלץ או לפתוח את הקובץ (ניסיתי לסגור אם האנטי וירוס וזה לא עובד) מה לעשות?!?!
|
|
הראר או פגום או שחסרים קבצים
כמו שכתוב באשכול שהביא ידידי.
אם תוכל לכתוב לנו מה זה כותב לך זה יעזור.
אם אתה מקבל את ההודעה הזאת, סימן שחסר לך משהו.
או קובץ, או שאחד הקבצים לא הורד כראוי.
(כולם צריכים להיות באותו גודל חוץ מהאחרון, מה שלא באותו גודל סימן שהוא פגום)
תבדוק.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
זה כנראה שהקובץ פגום.
ווינראר תוכנתה, שכאשר הקובץ פגום, בעת ההתקנה או החילוץ, לא להעביר את הקובץ הפגום.
התשובה-
תוריד כל תוכנה אחרת שמסוגלת לפתוח קבצי ראר. אני ממליץ על תוכנות שפותחו במיוחד למסמכי iso, הם גם יפתחו לך קבצי ראר, ובהנחה שהקובץ פגום, הויזארד פשוט יעביר אותו אף על פי שהוא פגום.
בהצלחה!![]()
נערך לאחרונה על ידי DowNetRules; 01-08-2007 בשעה 12:24.
a
.