הנה עובר לו עוד לילה ואני לא מסוגל לישון. לפעמים יש לי את הלילות האלו שאני לא מסוגל להרדם. בקלות את יכולה לגרום לי לשקוע במחשבות ואז קשה לצאת קשה להתנתק קשה פשוט ללכת לישון לסיים לילה כאילו שלא היה כלום.
אז היה, והיה נפלא, ואלו לא הדברים הגדולים כי שנינו יודעים שאין לנו בקשר דברים גדולים. אלו הדברים הקטנים שגורמים לי להרגיש כל כך טוב עם עצמי. בעצם שנינו בנויים על הדברים הקטנים, לא על דברים מיוחדים אלא הדברים הכי פשוטים, איך שאנחנו עושים אותם יחד - זה מה שגורם לי לאהוב אותך כל כך.
אין לי הרבה אמצעים לפנק אותך, אני לא מסוגל לקחת אותך לבתי קפה ומסעדות ברחבי הארץ פעם בשבוע ואני לא נסיך החלומות שלך, אבל אני מוכן להשקיע את כל מה שיש בי בכדי לתת לך את התחושה העדינה הסוחפת הזאת שאני קורא לה אהבה.
וכל יום שעובר - גם כשאני לומד רחוק וגם כשאני בבית קרוב אליך, אני תמיד מבטיח לשמור על הדברים הבאמת חשובים, לעולם לא לשקר לך, תמיד לספר לך הכל, גם מה שלא נעים לשמוע, תמיד להמשיך לאהוב אותך כאילו זהו היום הראשון של מערכת היחסים שלנו, תמיד להיות אני - אני המאוהב, אני המאושר, אני שמקרין אור על כל מה שנקרא לדרכי.
וכן - כולם כבר רואים זאת. גם החברים הישנים, גם החברים החדשים - כולם עדיין לא מבינים למה ברגעים הכי קשים אני תמיד נשאר עם חיוך, וגם מתי שיש לי אלף סיבות להיות עצוב אני מאושר וגם מתי שאני מאושר - כל מבט חדש בי מראה אדם יותר ויותר מאושר.
ואת יודעת את הסיבה - את הסיבה. לפניך בחיים לא הייתי כך, בלעדיך לא הייתי יכול להיות לעולם אותו אדם, את שינית אותי את הפכת אותי לאדם שאני היום - ניצב מולך בחיבוק חם ומלטף, לוחש בשקט: "אני אוהב אותך".
אני יודע ששמעת הכל ואין לי מה לחדש, כי אני יודע שאת מרגישה אותי. אחרי שנה, שמונה חודשים שבוע ו 3 ימים - למדת להרגיש אותי מבלי שאני אצתרך לדבר למדת לקרוא אותי עד רמה של לדעת מה אני הולך להגיד לפני שאני אגיד. את נותנת לי את התחושה שאת החתיכת פאזל שמשלימה אותי את נותנת לי קרקע יציבה להחזיק בה את נותנת לי את הדבר היקר מכל.
ואת בשבילי גם - באותה הדרך האדם שאני מחוייב כלפיו מנימי עורי ועד מעמקי נפשי לתת לך הכל כל מה שאפשר לתת להעניק לך כל מה שאני רק יכול גם אם זה מעט, בשבילי זה המקסימום ואני יודע שאת מעריכה את כל מה שאני עושה ואת אוהבת אותי כי אני מתאמץ למרות שאני לרוב נכשל ואת מעניקה לי חום ואהבה למרות שאני לא מושלם כמוך.
וקשה להסביר את זה - אבל אני עכשיו מבין למה אני לא חולם בלילות, למה אני לא זוכר לעולם את חלומותי בבוקר - זה כי חלום אמור להיות טוב יותר מהמציאות, אך במציאות אני לא יכול לבקש יותר ממה שיש לי כבר. לכן לעולם לא אחלום בלילות כי החלומות כבר כולם התגשמו לא אבקש יותר מאשר להשאר איתך באותו המצב לא אחלום כי יש לי כבר אותך.
אני יודע שתביני כי את מיוחדת את תמיד מבינה הכל את תמיד מבינה אותי איכשהו, וכשאני מדבר איתך, רואה אותך, מחבק אותך, מנשק אותך - אוהב אותך, אני מרגיש כאילו אנחנו מחוברים לחלוטין אני מרגיש כאילו אני הגעתי לקצה המגבלות האנושיות, הפיזיות, הנפשיות, הרוחניות ואני מרגיש כאדם הכי עשיר בעולם - כי אין אדם עשיר כאדם מאושר.
ואני מאושר. יותר מכל אדם אחר בעולם יותר מכל דבר בעולם אני מאושר אני מרגיש כאילו כל יום הלב שלי מתרחב יותר ויותר ורק אם יכלת לראות מה נמצא בתוכו אם היית יכולה לדעת באמת עד כמה שאני אוהב אותך - היית מבינה באמת, עד כמה שאת מיוחדת בשבילי.
אני רוצה להיות איתך לנצח - וכן אני לא מתבייש להגיד את זה, אני רוצה לחיות את כל חיי איתך אני רוצה שתדעי ששום דבר לא יגרום לי יותר אושר מאשר להיות איתך ואני רציני לחלוטין ברגשותי כלפיך וברצון שלי להיות איתך כל חיי כי את חיי אני לא מסוגל לדמיין בלעדיך.
אני אוהב אותך מאיה, לילה טוב.

ציטוט ההודעה