אוקיי הנה עוד מדריך שלי!! מקווה שאני הולך לעזור! זהו מדריך על דמויות ועל סקילים ועל סטאטים!
תוכן עניינים:
1. איזה דמות מתאימה למה, ולמה?
2. מה כדי לפתוח בתור התחלה?
אוקיי;
1. הדמות המתאימה לאנשים שאוהבים להילחם עם חרבות פשוטות, וקרב צמוד, היא בעצם Knight הנמצא בשבט Morion.
יש כל מיני סוגים של דמויות במשחק זה (8) ולכן כדי קצת לגוון. הדמות שבטח תאהבו תהיה Pikeman שהוא מאוד
אבל מאוד מגוון, יש לו המון המון חיים וגם Stamina והוא מאוד טוב וחזק. בקצרה הוא דמות מועדפת.
2. בתור התחלה כדי לפתוח Fighter, אף פעם אל תפתחו קוסם בתור דמות ראשית במשחק זה!!! אף פעם!!
לקח לי מלא זמן לעשות תקווסט השלישי איתו, והשלישי עוד נחשב לקל!. האמת שאם אני הייתי מתחיל עם משו
הייתי מתחיל עם Mechanician (יש לי אחד רמה 97). Fighter הוא דמות בין החזקות אבל בעצם אין לו הרבה
קסמים טובים והוא די משעמם הייתי אומר אם הייתם שואלים אותי. ל Knight למשל יש סקילים מעניינים מאוד
וחשובים ללוחם. יש לו הרבה תומכים הרבה תוקפים וזה מאוד מגוון מה שאומר שהוא עושה את Knight יותר
איכותי. Pikeman גם טוב להתחלה כי הוא חזק עם קסמים טובים והרבה הגנה! . . . יש לו סקיל שהוא יכול להיות
בלתי נראה וסקיל שמרחיק מפלצות ממך, מה שהופך אותו למה שנקרא GM ׁ(GOD MODE - מצב אלוהי - בלתי פגיע)
לזמן קצר.
אז בקיצור אני מסכם לפתוח אחד מאלה: Fighter, PikeMan, Mechanician, Knight. זו המלצה שלי
מקווה שעזרתי למי שהיה צריך עזרה! יאללה ביי תהנו ב rPT ותמשיכו לחרוש!.