אני עם west ham עונה שניה כבר ופתאון דין אשטון מפסיק לכבוש לי וזה לא שהוא לא מקבל הזדמניות יש לו מלא טווז מביא לו הרבה וגם מהקישור יכול להיות שזה בגלל שהיכולת שלו יורדת (המורל שלו superbeb) ודרך אגב ניצחתי את צלסי 3-0 2 של טווז ואחד של יוסי
אני עם west ham עונה שניה כבר ופתאון דין אשטון מפסיק לכבוש לי וזה לא שהוא לא מקבל הזדמניות יש לו מלא טווז מביא לו הרבה וגם מהקישור יכול להיות שזה בגלל שהיכולת שלו יורדת (המורל שלו superbeb) ודרך אגב ניצחתי את צלסי 3-0 2 של טווז ואחד של יוסי
נערך לאחרונה על ידי D-j.m; 06-08-2007 בשעה 03:02.
|
|
בעמוד של תיקשורת עם השחקנים תגיד לו שאתה מאוכזב מהיכולת שלו
תהייה הגיוני
אם הוא ממש גרוע אבל ממש, לאורך הרבה חלקים מהעונה אז תגיד לו את ההכי קשה שאתה deeply upset
אני נמנע בד"כ מלהגיד את זה כי זה מוגזם
למשל הייתה לי עונה שמייקל אואן לא הבקיע 28 שעות!!!!!! זה מלאאא אז אמרתי לו שאני מאוד מאוכזב ככה את ההכי גרועוהוא אמר שאני צודק והוא במצד רוח לשפר את היכלת שלו
תוך 2-3 משחקים הוא הכניס את הגול הראשון והמשיך להפציץ.
בקיצור, מה שאתה צריך לעשות זה להגיד לו שאתה מאוכזב מהיכולת שלו, אבל תגיד לו לפי הרמה של האכזבה :X
עוד דבר שתה יכול לעשות זה בדיבור לפני המשחק עם השחקנים תגיד לשחקן הספציפי
I have faith in you
ובמחצית אם הוא מקבל ציון מתחת לממוצע תגיד לו
U can make the differende
או
go out there and prove a point
זה כמעט תמיד עובד
בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי OzzY; 06-08-2007 בשעה 05:24.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אני נגד הקטע של להגיד לשחקן deeply upset וכאלה
תעורר אצלו אומץ תן לו להמשיך לפתוח במשחקים אל תעשה שיהיה חלוץ יחיד ככה שלא תהיה לך בעיה בהבקעת השערים
בכל מקרה תעורר אצלו רוח לחיצה "אינקורג"
נערך לאחרונה על ידי L.K; 06-08-2007 בשעה 11:42.
Take me, touch me, hold me like you mean itMake me come alive
קולעים אל חוט השערה לא מחטיאים !
אני במחזור ה-11 בחמש הראשונים הוא נתן לי 13 שערים אבל עכשיו הוא פשוט לא כובש ואין לי מושג למה הוא כל הזמן מקבל כדורים